neradniče....:)20
Svakom loncu poklopac!!
Valjda zato i jesi toliko s bodovima u plusu. Ja koji pišem isključivo dubokoumne i konstruktivne postove sam stalno u minusu!:)11
Valjda zato i jesi toliko s bodovima u plusu. Ja koji pišem isključivo dubokoumne i konstruktivne postove sam stalno u minusu!:)11 Imam osjećaj da ti bodovi ovise o tome da li ti se editiraju (moderiraju) postovi, ili brišu isti. Tako nekako su se i meni bodovi spustili.
Valjda zato i jesi toliko s bodovima u plusu. Ja koji pišem isključivo dubokoumne i konstruktivne postove sam stalno u minusu!:)11 Imam osjećaj da ti bodovi ovise o tome da li ti se editiraju (moderiraju) postovi, ili brišu isti. Tako nekako su se i meni bodovi spustili.Može bit. Ja uvijek u svakom postu napišem nešto pogrdno o Loreiaiaiaiaiaiaiaiai, pa se onda ipak sažalim i editiram post:)42
Valjda zato i jesi toliko s bodovima u plusu. Ja koji pišem isključivo dubokoumne i konstruktivne postove sam stalno u minusu!:)11 Imam osjećaj da ti bodovi ovise o tome da li ti se editiraju (moderiraju) postovi, ili brišu isti. Tako nekako su se i meni bodovi spustili.Može bit. Ja uvijek u svakom postu napišem nešto pogrdno o Loreiaiaiaiaiaiaiaiai, pa se onda ipak sažalim i editiram post:)42 Ne tvoj edit, već edit od moderatora.
Valjda zato i jesi toliko s bodovima u plusu. Ja koji pišem isključivo dubokoumne i konstruktivne postove sam stalno u minusu!:)11 Imam osjećaj da ti bodovi ovise o tome da li ti se editiraju (moderiraju) postovi, ili brišu isti. Tako nekako su se i meni bodovi spustili.Može bit. Ja uvijek u svakom postu napišem nešto pogrdno o Loreiaiaiaiaiaiaiaiai, pa se onda ipak sažalim i editiram post:)42 kako? tako da kliknes "cancel", umjesto "post"?Koja si ti Ann Nicole Smith :)2
:)20
dobro je dok si na jednom forumu, neki znaju imat profile od sherdoga do zanzibara :)18
Btw, stvarno spamaš, pa imaš već 140 postova???? Luđak!
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close