George Carlin quotes:
# Daj čovjeku ribu i imat će što jesti jedan dan. Nauči ga da peca i sjedit će u čamcu i piti pivu cijeli dan.
# Ne samo da ne znam što se događa oko mene, nego ne bih znao što učiniti ni da znam.
# U reklamama pokazuju kako deterdžentom skinuti mrlje od krvi sa odjeće. Ako imaš košulju punu mrlja od krvi, mislim da pranje rublja nije tvoj najveći problem.
# Što učiniti kada vidiš ugroženu životinju kako jede ugroženu biljku?
* Frizbi-tarijanizam je vjerovanje da kada umreš tvoja duša zapne na krovu kuće.
* Pričam sam sa sobom zato jer samo svoje savjete i prihvaćam.
* Moramo biti u formi. Moja majka je sa 60 godina počela hodati 10 kilometara na dan. Danas ima 97 godina i nemam pojma gdje je.
* Kad vam slijedeći put neko održi predavanje o važnosti glasovanja na izborima, imajte na umu da je Hitler došao na vlast upravo na taj način.
* Ako majke kod nas hrane malu djecu minijaturnim žličicama i viličicama, čime Kineskinje hrane malu djecu? Čačkalicama?
* Da Bog ne želi da masturbiramo, stvorio bi nas s kraćim rukama.
* Zar nije uznemiravajuće što liječnici svoj rad zovu "praksom"?
* Prosječna osoba je užasno glupa, a 50 % njih je još gluplje.
* Znate što je čudan osjećaj? Sjediti na WC školjci jedeći čokoladu.
* Borba za mir je poput jebanja za nevinost.
* Svaki treći čovjek boluje od neke vrste mentalne bolesti. Uzmite za primjer vaša dva najbolja prijatelja. Ako su oni zdravi, znači da ste bolesnik vi.
* U nekim nacionalnim parkovima vam treba rezervacija za kampiranje. Ako morate čekati godinu dana da biste spavali na otvorenom uz drvo, onda vam nešto definitivno ne štima.
Edited by user
2009-02-13T14:41:26Z
|
Reason: Not specified
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu