evo ,ja mislim da je ovo zadnji update,sledeci moj potez je"learn to fly"al draga kaze,dok se kuca nekupi i dok ne nabavim dobro zivotno osiguranje od pilotstva nema nista :)10
idemo sad,revolver Ruger SP101,Crimson trace(laser),2.5" barrel(5 centim.cjev),calibar .357Magnum,moze da puca i calibar .38Special......kupil sam ga prije dva dana,odmah smo ja i prijatell otisli u streljanu da isprobamo i mogu reci da smo imali zuljeve na rukama pucajuci 357magnum i to nakon samo desetak metaka,jucer sam otisao opet na streljanu i ispucao 50tak magnum metaka i na kraju nisam mogao vise izdrzati bolove u zglobu na ruci..al je"feeling"bio super...prijatelj i ja smo prvi dan nakon par magnumovih metaka presli na 38 special metke koji su malo manji i manje eksplozniji od magnuma tak da smo rokali dok nismo ispucali oko 200 metaka....revolver je super,laser je fenomenalna stvar i mogu reci da smo imali dosta fun
btw.na zadnjoj slici se moze vidjeti razlika izmedju 9mm,38Special i.357Magnuma

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.