bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-25T19:57:46Z
20doAsa wrote:

....i onda se Ameri čude kako imaju največi broj ubojstava vatrenim oružjem.

Jeli netko gledao "Ludi za oružjem".Napravio ga Michael Moore mislim da je dobro odrađen.

.....uglavnom odeš u banku,otvoriš račun i biraš koju pušku hočeš....ko kod nas kad biraš blokić ili olovku.

nije stvar u oružju, u kanadi je skoro svaki građanin naoružan pa imaju vrlo nisku stopu ubojstava.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2010-02-25T23:33:19Z
nodachi wrote:

ive wrote:

Meni nije normalna država koja dopušta legalno naoružavanja svojih građana ovakvim oružjem, i ja volim oružje, ali ovo se ne može zvati niti osobnim naoružanjem za samoobranu niti lovačkim oružjem.

Zatoichijeva snajperčina je legalna po hrvatskim zakonima, a i zakonima većine EU zemalja. Najobičnija lovačka puška koja ima nekoliko modifikacija za poboljšanje preciznosti i malo boljom optikom. Postoji sport koji se zove bench rest shooting.

bravo nodachi,bas to...inace sam clan par klubova gdje idem da se takmicim...sa ovom puskom necu moci na proljece na takmicenje posto se trebam naviknut malo na nju al se nadam sljedece godine...inace gadjaju se mete na 600 metara....sto se tice pistolja tu se takmicim svake dvije sedmice,doduse sad mi je pistolj na popravci("male modifikacije" )kod bivseg olimpijskog prvaka(gunsmith)tak kad dodje nazad bice nekog poboljsanja

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-02-25T23:41:35Z
btw.bas sam se sjetio neceg kad sam bio 15 godina,brat mi je imao zastavu 7.65 pistolj u kojem mu se svaki treci metak znao zaglavit kad je pucao..i tak ja kod kuce,u sobi na drugom spratu turpijam nesto na pistolju da popravim problem,stavio magazin i povlacim slajd brzo tak da metci udju u cjev i odmah izadju...u tom momentu udje moj stari u sobu sav ljut,valjda me zvao a ja nisam cuo...udje unutra,pogleda u mene,ugleda pistolj u ruci i izadje,cujem ga na stepenicama kak silazi,sidje pa dreknu:"jebacu ti mater kad te uhvatim" pa zalupi vrata od dnevne sobe .:)20 :)20 :)2
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-02-26T08:11:24Z
Zatoichi wrote:

UPDATE!!!!!!!!!!
sad imam MP9,pa sam nabavil Walter P22 i danas sam si kupil GSG 5..gledel sam onaj "2012"trejler pa sam kontal da se spremim ak "shit hits the fan".....evo i slika moje nove ljubavi

GSG 5

UserPostedImage

a za koju sportsku disciplinu ovo služi ?
loreia
2010-02-26T12:51:33Z
ive wrote:

Gadjanje glinenih crna...pardon, golubova
dr. Jupidu wrote: diskusting
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-02-26T23:01:30Z
ive wrote:

Zatoichi wrote:

UPDATE!!!!!!!!!!
sad imam MP9,pa sam nabavil Walter P22 i danas sam si kupil GSG 5..gledel sam onaj "2012"trejler pa sam kontal da se spremim ak "shit hits the fan".....evo i slika moje nove ljubavi

GSG 5

UserPostedImage

to je ive cisto za fun i zato sto mogu,legalno bez ikakvih problema....btw.to je stara slika,evo jedna nova sa "modifikacijama"

UserPostedImage

white_lotus
2010-02-26T23:38:18Z
Zatoichi wrote:

ive wrote:

Zatoichi wrote:

UPDATE!!!!!!!!!!

GSG 5

UserPostedImage

to je ive cisto za fun i zato sto mogu,legalno bez ikakvih problema....btw.to je stara slika,evo jedna nova sa "modifikacijama"

UserPostedImage

:)20 :)20

Brutalno izgleda.
U slučaju najezde zombija, siguran si. :)15
FaceDesigner
2010-02-27T10:54:24Z
I u slučaju da pofali novaca...:)20
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-02-28T17:56:58Z
"Mi u nase selo,kad mrzimo neko,samo ga pozovemo u lov"-(iz filma `Balkanski Spijun`)
:)20 :)20
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-03-01T00:26:54Z
na jednom gun forumu sam naso sliku mog idola....komentar jednog clana je bio:"lol,this guy needs tv upgrade":)20 :)20

UserPostedImage
loreia
2010-03-01T10:14:23Z
A lika, ajme !?!?!?!?

LOLcina za komentar :)20 :)20 :)20
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-01T10:39:56Z
Zatoichi wrote:

na jednom gun forumu sam naso sliku mog idola....komentar jednog clana je bio:"lol,this guy needs tv upgrade":)20 :)20

UserPostedImage

lolčina za gun forum! :)20
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-03-01T12:33:45Z
btw/jel vidite bibliju ispred sviog ovog oruzja:)20
loreia
2010-03-01T12:47:12Z
Zatoichi wrote:

hahaha, nisam je ubrao dok je nisi spomenuo :)20
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-01T13:19:25Z
Samo me čudi što umjesto ove zastave nema južnjačku, konfederacijsku!
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-03-02T01:37:32Z
fist wrote:

Samo me čudi što umjesto ove zastave nema južnjačku, konfederacijsku!

na to se vise niko nepali,al zato tip gleda "Glen Beck"show na TV..demokrat,liberalci,padaju u nesvjest kad samo ciju njegovo ime hehe
"Doomsday is coming,buy gold and more guns"-Glen beck:)20
loreia
2010-03-02T09:48:00Z
http://en.wikipedia.org/wiki/Glenn_Beck 

Jel to taj lik? Koji redikul :)20
nodachi
2010-03-02T11:16:24Z
Zatoichi wrote:

UserPostedImage

Prigušivač i mag od 30 metaka su legalni u tvojoj saveznoj državi?
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-02T14:02:36Z
loreia wrote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Glenn_Beck

Jel to taj lik? Koji redikul :)20

američki Šprajc
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-03-02T14:26:16Z
Zatoichi wrote:

što je tu čudno, oružje i vjerski fanatici idu ruku pod ruku.
bez obzira o kojoj religiji je riječ.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Similar Topics
Users browsing this topic