loreia
2013-05-17T22:01:17Z
http://www.vecernji.hr/v...ski-vojnik-clanak-555550 

Pa se sjetim da dugo nisam cuo nista o tome kako napreduje razvoj, malo sam progugla, ali nema bas puno informacija u javnosti. Vidim da je napravljen novi model VHS2, rijesen je i glavni konstrukcijski nedostatak, pa je sad mogu koristiti i ljevaci, ali opcenito ima jako malo informacija. Gdje sad idu cahure? Jel zna netko nesto vise? Ima li tko "strica u Karlovcu" ili barem u HV-u :)1

Sta ti ja znam, jel ima kakav video, ili fotografija? I jel to prodano negdje u ratnu zonu da se vidi kako radi u realnim uvjetima? Recimo oni "kozojebi" sto ih je Amerika poslala u Siriju bi bili idealni testeri. Nepismeni su do bola, ako bi izdrzala silovanje kojem bi je oni podvrgli, to bi bila stvarno dobra referenca. Za njih je ciscenje puske brisanje blata sa ciljnika :)24

Prodaja u Irak im je isti bila jako dobra stvar, u Iraku postoji zesci fetis na ex/yu vojnu robu, Srbiji su glavni izvozni partner, mislim da bi se tamo mogao sklopiti dobar posao ako puska stvarno valja, i ako Amerikanci dozvole.

Uglavnom, dajte malo informacija.

Par linkova:
http://www.ezadar.hr/cla...tske-jurisne-puske-vhs-2 
http://www.defender.hr/r...rabu-hrvatske-vojske.php 
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2013-05-18T20:46:38Z

http://sadefensejournal.com/wp/?p=1902  (tarzan inglis verzija :)20 )
http://www.thefirearmblo...ukt-vhs-2-assault-rifle/ 

Cini se da su opet napravili vrhunski posao. Svaka im cast.
Black Arrow
2013-05-19T20:10:50Z
Gledaj sta je pouzdanost:
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-05-28T20:50:08Z
ameri ludi za Zastavom
http://www.vecernji.hr/v...-zastavama-clanak-561124 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2013-05-30T02:31:11Z
Originally Posted by: bero 

ameri ludi za Zastavom
http://www.vecernji.hr/v...-zastavama-clanak-561124 

uvijek bilo,tek da znas koja je tuga ovdje bila nakon one explozije u Prvi Partizan prije par godina.....zastavino oruzje i partizanova municija se ovdje proda vrlo brzo

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
loreia
2013-06-10T10:47:08Z
Jel ima netko taj "vecernjak premium" pa da kopira cijeli clanak:

http://www.vecernji.hr/v...isnu-pusku-clanak-565765 
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-06-10T11:43:32Z
Originally Posted by: loreia 

samo se registriraš i moš čitat.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2013-06-10T12:25:24Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: loreia 

samo se registriraš i moš čitat.

Thanks. Ocajan clanak.
Sad sam procitao detalje te usluge, ili plati ili "lajkaj" na fejsu. Koje sranje.
Ostaje nam samo po balkanski, registrirat se svaki put iznova :)20
Black Arrow
2014-01-22T22:53:25Z
Zatoichi, ima li neki update...? :-))
Volim vatreno oružje ali ovdje u Njemackoj mi ne daju da se bavim streljastvom a imam veliku zelju...:)14
hamush
2014-01-23T01:38:29Z
ja nisam metka ispalio od novembra 2012... bila nestasica 9mm....
no ostrim se ovih dana otic malo. da skinem prasinu... jednom kad se navuces na to, bude ko droga. ovi moji mamlazi na poslu svaki tjedan su na range-u i rokaju.
Zatoichi
  • Zatoichi
2014-01-23T02:22:10Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Volim vatreno oružje ali ovdje u Njemackoj mi ne daju da se bavim streljastvom a imam veliku zelju...:)14

neznam jesam li postavio slike ovdje,zena je prosle godine dobila dozvolu pa sam joj uzeo Smith+Wesson Bodyguard 380(mislim da je to 7.65 kalibar ,mozda i kratka devetka,nisam siguran)....nevjerovatan pistolj,malen ,vrlo tanak,nije tezak,ima laser,5 metaka u magazin i sesti u cjev,ima jak trzaj kad pucam a i zena mi je happy...
UserPostedImage

inace smo u procesu kupovanja kuce tak da za sad od oruzja nece biti nista al mislim da cu uzeti sebi NRA osiguranje,600 dollara godisnje,u slucaju da neko me napadne,nemoram placati advokate za odbranu............:)20 .......doduse gledao sam nesto luk i strijele,zajeban sport i vrlo ineresantan..mozda cu i to malo probati,no i to nije bas jeftino :)10...........inace jedan od novih hobija je RC, imam par aviona,helikoptera,drone a ovo mi je najveci fan,MX 400,pogledaj citav video ili idi na 1minute i 45sec.

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
hamush
2014-01-23T03:18:36Z
lijep je bodyguard.
nego jel ti mrznu jajca na ovom mrazu?
frend mi je u bostonu (nashua) i zatrpan je snijegom permanentno.
Zatoichi
  • Zatoichi
2014-01-23T03:46:04Z
nashua je NH,40 milj od mene,imalu su negdje ok 15 inchi,znaci 35-40 cm snjega ako ne i vise,kod nas je padalo citavu noc,ujutro izasao iz kuce sa lopatom u ruci kad ono ni 3 incha snjega...nema 3-4 milje od okeana,taj morski vjetar nekako pomaze protiv snjega..al ovi 15 milja i vise od bostona,do njih nemogu doci ni helikopterom....sto se tice jaja,njih sam poodavno izgubio,ovdje kad zahladi ni duge gace ne pomazu
Black Arrow
2014-01-23T21:42:06Z
Originally Posted by: Zatoichi 

neznam jesam li postavio slike ovdje,zena je prosle godine dobila dozvolu pa sam joj uzeo Smith+Wesson Bodyguard 380(mislim da je to 7.65 kalibar ,mozda i kratka devetka,nisam siguran)....nevjerovatan pistolj,malen ,vrlo tanak,nije tezak,ima laser,5 metaka u magazin i sesti u cjev,ima jak trzaj kad pucam a i zena mi je happy...
UserPostedImage

inace smo u procesu kupovanja kuce tak da za sad od oruzja nece biti nista al mislim da cu uzeti sebi NRA osiguranje,600 dollara godisnje,u slucaju da neko me napadne,nemoram placati advokate za odbranu............:)20 .......doduse gledao sam nesto luk i strijele,zajeban sport i vrlo ineresantan..mozda cu i to malo probati,no i to nije bas jeftino :)10...........inace jedan od novih hobija je RC, imam par aviona,helikoptera,drone a ovo mi je najveci fan,MX 400,pogledaj citav video ili idi na 1minute i 45sec.

Ja da sam na tvojem mjestu ne bi bas ovo gospodji nabavio, jer nikad ne znas kako bi reagovala da te uhvati sa ljubavnicom...:)2
Inace simpatican pistolj. Sto se mene tice nastajem da nadjem neki streljacki klub ali su svi prepuni i vrlo je tesko negdje uci.
Licno ispunjavam sve uvjete nisam nikad bio u dodiru sa zakonom i tako nesto, jer je u njemackoj bas stroga procedura oko tih stvari.

streetrr
2014-04-12T11:11:06Z

Ako neko prodaje ili zna nekoga rođaka, susjeda, poznanika da prodaje gun neka se javi na PM da se dogovorimo.
Kalibar nije bitan samo da je u urednom i funkcionalnom stanju.
Zatoichi
  • Zatoichi
2014-04-22T23:22:21Z
Originally Posted by: streetrr 

Ako neko prodaje ili zna nekoga rođaka, susjeda, poznanika da prodaje gun neka se javi na PM da se dogovorimo.
Kalibar nije bitan samo da je u urednom i funkcionalnom stanju.

Adresa:
Zagreb, T. J.J. Strossmayera 3
Telefon:
01/4563 520

evo pa pitaj njih,oni znaju 100 posto

Black Arrow
2014-04-23T07:32:56Z
Iskreno jel nije ovo pomalo smijesno? Strogo zabranjeno linkanje ilegalnih streamova na forumu,
A ovdje covjek javno trazi nabavku vatrenog oruzja...
I to nije bitno koji kalibar samo nek je funkcionalan...:-))
Ne znas ni ko se krije iza te osobe, mozda covjeku prekipilo pa mozda namjerava da ugasi kompletnu porodicu ili nekih 10tak drugih osoba...!
Mislim neodgovorno je ne ragovati adekvatno na ovakvu potraznju.
Doktore preduzmi nesto...!!!
Becks
2014-04-23T08:21:27Z
pa Zatoichi ga je uputio na pravo mjesto
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
ksian
2014-04-23T12:10:27Z

Iskreno jel nije ovo pomalo smijesno? Strogo zabranjeno linkanje ilegalnih streamova na forumu,
A ovdje covjek javno trazi nabavku vatrenog oruzja...
I to nije bitno koji kalibar samo nek je funkcionalan...:-))
Ne znas ni ko se krije iza te osobe, mozda covjeku prekipilo pa mozda namjerava da ugasi kompletnu porodicu ili nekih 10tak drugih osoba...!
Mislim neodgovorno je ne ragovati adekvatno na ovakvu potraznju.
Doktore preduzmi nesto...!!!

U skladu sa hrvatskim zakonima je dozvoljeno prodati vatreno oružje osobi koja ima valjanu dozvolu za isto. Ako čovjek ima dozvolu, a nije specificirao da li je ima ili ne, i ako prodavatelj ima oružani list za neko oružje, ta je transakcija potpuno legalna.

Bilo bi nelegalno da je nastupio u stilu da mu treba utoka na crnjaka. Kako se nije izjasnio u pogledu papira, ne vidim ništa inkriminirajuće u njegovom postu.

Pošto sam uvjeren da naš kolega ima sve potrebne papire, i uredan je lik, legalist, kao i mi svi ostali, naravno, preporučio bih mu da kupi HS. Em je u pitanju hrvatski proizvod, pa se pomaže naša industrija (u najmanju ruku je humano pomagati takve vrste u izumiranju), em je riječ o stvarno dobrom i pozdanom oružju, jednostavnom za upotrebu i što nije zanemarivo, jako sigurnom, treba biti ekstremno glup da bi se ovim pištoljem slučajno ozljedilo sebe ili nekog drugoga.
U Lovca osnovna verzija, duga deva, (standardni kalibar 9x19) košta 3 tisuće i 400 kuna.

Za usporedbu, tetka na crnjaka se plaća oko 1 500 kuna. Naravno, ja ne znam nikoga ko prodaje oružje na crnom tržištu, samo sam čuo neke glasine o tome.

pasbrata
2014-04-23T12:20:15Z
ja bi na njegovom mjestu tražio ovo.
http://quake.wikia.com/wiki/Plasma_Gun 
a ni ovo nije za bacit
http://quake.wikia.com/wiki/Lightning_Gun_ (Q3)
ali s ovim bi bio glavna faca u disku
UserPostedImage
Similar Topics
Users browsing this topic