dr jupidu
2012-01-09T19:52:56Z
hamush wrote:

zatojici brate ajd mozda ti znas...

uzi, IMI, b model... nece da puca prvi metak. svaki slijedeci gruva bez beda... jel imas ideju zasto bas prvog nece da ispali majkumu? moram ga izbacit van, svaki slijedeci ide glatko..

hamush....uvijek sam te volio
hamush
2012-01-09T20:16:17Z
normalno. cock it back and chamber the round in
travarica
2012-01-09T20:19:34Z
UserPostedImage

UserPostedImage
nofrx
2012-01-09T20:50:22Z
hamush wrote:

normalno. cock it back and chamber the round in

je li isto povlačiš zatvarač i prvi put kad neće da puca i drugi put kad hoće?
ne znam šta bi drugo moglo bit...
pa mi to palo na pamet
KW CHAMPION
hamush
2012-01-09T21:18:09Z
ma da, sve isto, samo prvi metak goes click, sve nakon toga puca ko ludo. mislim da ga samo treba dobro ocistit.
nofrx
2012-01-09T21:23:35Z
hamush wrote:

ma da, sve isto, samo prvi metak goes click, sve nakon toga puca ko ludo. mislim da ga samo treba dobro ocistit.

zanimljiv problem, ne bi ja ima mira dok to ne rješim.

KW CHAMPION
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-09T23:18:47Z
nofrx wrote:

hamush wrote:

zanimljiv problem, ne bi ja ima mira dok to ne rješim.

:)20 :)20 :)20 ..........

hamush probaj sa drugim magazinom,probaj razlicitu municiju i normalno ocisti uz,provjeri da li fireing pin nije mozda stuck ponekad...isto kad repetiras ruka ti mora biti zategnute u zglobu ,uzi nesmije da se mrda kad metak ulazi u chamber..ono ,suprotno od kad bacas drkicu gdje ti je zglob na ruci vise u opustenom stanju............:)20 :)20 :)20
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
e.peace
2012-01-09T23:51:27Z
Taj UZI ti je najbolje vratit u prodavnicu a uzmi si pravu pušku AK 47,jer Kalašnjikov guzi UZI :)20 :)36
hamush
2012-01-10T06:38:13Z
uzi je super. imam red dot i collapsing stock i dugu cijev pa je prava puska. a bogami je i precizan.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-01-31T22:13:52Z

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zatoichi
  • Zatoichi
2012-01-31T22:47:52Z
bero wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=8jgGK4NJ8Hk

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
ksian
2012-02-01T00:43:31Z
hamush wrote:

uzi je super. imam red dot i collapsing stock i dugu cijev pa je prava puska. a bogami je i precizan.

Nisam pucao iz originalnog izraelskog, već iz njegove hrvatske kopije, imenom "Ero", i to me oružje nije impresioniralo, ne znam da li je baš ogromna razlika u kvaliteti između hrvatske i izraelske verzije. To je oružje za blisku borbu, municija je pištoljska, duga deva. Doduše, za samoobranu, više nego dovoljno :)20

Imao sam prilike vrtiti se oko raznog pješačkog oružja i pucati iz istog, i najviše su me fascinirala dva oružja:

Jedno je M-84, kopija ruskog PK mitraljeza 7.62*54, poznatiji pod nadimcima "Ceca" i "Sijač smrti".

Drugi je dobro znani RPG 7 iliti "Ljuba truba", vjerni pratilac mudžahedina i ostalih zamotanih i bradatih ratnika, ruski raketni bacač, i mislim da je bivša država totalno nepotrebno razvijala "Zolju" i "Osu", pored ovako sjajne stvari.

To su jednostavna, jako pouzdana, prilično precizna oružja, i mislim da koštaju dosta manje od NATO oružja toga tipa.

Što se AK-47 tiče, mislim da su najkvalitetniji upravo oni proizvedeni u Kragujevcu, vidio sam jedan takav koji je bio tvornički napravljen za NATO municiju, 7,62*51, i korisnik mi je tvrdio da je precizniji od FAL-ovke, doduše, nisam siguran...mislim da FAL-ovka ima prilično dužu cijev, a duža cijev, znači veću preciznost.

Najveći kvalitet kalašuna je da je nepoderiv i smješno jeftin, kao i dosta stvari koje su napravljene u Rodini... ali, mislim da je municija 7,62*39, kao i ona manjeg kalibra koja ju je trebala zamijenit (5,45, čini mi se) dosta lošije balistike od usporedive zapadne, inače, postoje čak i razlike između ruske i ex-jugoslavenske municije tog kalibra...

Nego, Hamush, kako stoje stvari kod tebe, šta se zapravo smije kupiti od oružja, šta se može držati doma, šta nositi....daj nam jedan mali Bowling for North Carolina :)1

hamush
2012-02-01T03:49:57Z
IMI uzi je klasa za sebe. i na cijeni je za razliku od ostalih uzija.

sto se rpg 7 tice, imas snimku u libiji di frajer ju prasne a tip iza njega aman prolazio. zalegao je ko lazslo u roku odma od blasta.

mudzahedi - talibani su njima HELIKOPTERE gadjali! to prije nego su stingere dobili od amera... i sto je najbolje, pogadjali bi.. ono MI-8 ogromna, ili MI-16 ko kuca, nije ga ni tesko pogoditi makar sa tom kantom.

sto se kalasa tice, ja sam imao prilike pucati iz kineskog Norinco kalasa, i imas filing ko da pucas iz nekakve metalne igracke. ono, puca on, ali je sav fuserski napravljen...
u kalas su znali stavljati saku zemlje u cijev i repetirat i puca bez beda.

Ja trenutno moram ganjati lovacki tecaj i lovacku dozvolu da bi smio imat oruzje u kuci tako da je uzi na cuvanju kod ujaka jos. kada to izganjam, onda cu lijepo nabaviti triger lock (besplatno kod serif's office) i spremit ga u ormar na visoko.. sa vremenom mi je izvjesno da cu trebat imati gun safe sa djetetom u kuci.

sto se tice drugih oruzja, PS-90 je majka.

http://www.unitedarmsonl...ustom-sbr-ps-90-left.jpg 
nema recoil, uopce. mala je municija, ali puca kao igracka. a precizna je do jaja na short range.
e.peace
2012-02-01T08:19:04Z
hamush wrote:

Itriger lock (besplatno kod serif's office) i spremit ga u ormar na visoko.. sa vremenom mi je izvjesno da cu trebat imati gun safe sa djetetom u kuci.

sto se tice drugih oruzja, PS-90 je majka.

http://www.unitedarmsonl...ustom-sbr-ps-90-left.jpg 
nema recoil, uopce. mala je municija, ali puca kao igracka. a precizna je do jaja na short range.

Ovo sa zaključavanjem oružja "obavezno".Djeca su đavli :)20
A što se tiče ove PS-90,čovječe ja bi se upucao s ovim (ne znam ni kako je okrenuti) :)20 :)20 :)20

A za ovaj RPG,znaš onaj vic kad je frajer naopako okrenuo i ispalio granatu.Okrene se on i ugleda oko sebe ranjeni i poginuli
( a čuo je na kurs-u da iza njega ne smije ništa biti u krugu 20 m )
i kaže " U jebote kako je njima kad je nas razvalilo ovako" :)20
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-02-01T10:15:01Z
kad se sjetim šta smo buraz i ja radili sa tetejcem od staroga, čudo da smo ostali živi. stari ga je svako malo sakrivao na drugo mjesto, ali nemoš ti ništa sakrit od dvojce znatiželjnih klinaca :)20
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
  • Zatoichi
2012-02-26T18:23:36Z
mali update:

NEKAD

UserPostedImage

SADA

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
Logicus
2012-02-26T21:18:43Z
Meni ujac ima doma top (Barrett M82A1 - .50 BMG). S tim sam na selu prije 3-4 godine ispila stablo. Kako gruva, pa to je kriminal
hamush
2012-02-28T15:32:01Z
barret je zakon 🙂
Logicus
2012-02-28T15:57:59Z
hamush wrote:

barret je zakon 🙂

Metak mu skoro ko moj dlan haha.. Bolji je .338 Lapua.. Ovo je previše brate :)22
G86
  • G86
  • Advanced Member
2012-02-28T21:18:09Z
Zatoichi wrote:

UserPostedImage

na koju udaljenost je upucana optika?

ja imam za sportsko gađanje hs 2000, al jedina slika before i after može bit ogrebotina kad mi je pao niz stepenice

srećom nenapunjen :)18 :)18 :)18
(#/d)
Similar Topics
Users browsing this topic