Jupidu.
2010-05-28T15:44:25Z
hamush wrote:

ahahahahahah 🙂 ajd barem priznajes... nego sto ne dodjes na Fejsbuk ironlife for croatians?

imamo tvojih slika, i romoshopova, pa cak i neke zajednicke slike... jos samo ti falis, jer nekako je dosadno kada ne medjusobno samo vrijedjamo...

personal reasons:)14
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
hamush
2010-05-28T19:02:27Z
personal smersonal.. ne kenjaj nego se aktiviraj. fali nam s.o.k.m.o.k.

on topic: ovaj vikend cemo da pucamo 😃 cujem da ce biti i AR 15 il kako se vec zove.. :D

Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-14T00:27:58Z
da se objasnjavam zasto,necu...jednostavno nemam odgovora
-
-
-
-
-
UserPostedImage
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Range
2010-07-14T00:32:03Z
Ok, ionako mislim da je bilo samo pitanje vremena kad ćeš u kućnu oružarnicu ubaciti malo balkanskog štiha 🙂
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-07-14T00:39:46Z
Range wrote:

Ok, ionako mislim da je bilo samo pitanje vremena kad ćeš u kućnu oružarnicu ubaciti malo balkanskog štiha :)

haha,mislio sam uzeti americki AR15 pa sam nedavno procitao da se americka vojska buni kak talibani imaju bolje oruzje od njih(ak 47)...kazu hoce im se puske zastekat,nemogu pucat a talibani soraju non stop....fuck this,nabavim si ak47,ak shit hits the fan da imam nesto sto nece zastekat :)20
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Seded
2010-07-14T01:00:15Z
šta je sljedeće, pps 41, "ruski špagin"? :)1
"It's not checkmate. The king has one more move."
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-07-14T01:36:09Z
Seded wrote:

suti,strah me pomislit....draga mi za rodjendan rekla da si mogu uzet sta hocu..eto ja malo cekao i uzeo......i brijem nest onaj snajper sto baca ba 3 kilometra al je skup.............................:)20 :)20 :)20
maro-du
2010-07-14T01:49:18Z
ja bi sebi htio nabavit neki pištolj, da nije preskup i da u njega idu gumeni metci(nemislim na igracku, nego neki u kojeg mozes stavit gumene, prave itd.) sad zanima me ako tko zna koliko se otprilike krecu cijene??
p.s. na crno, jer dozvolu nemam namjere nabavljat!!
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-07-14T02:27:52Z
maro-du wrote:

ja bi sebi htio nabavit neki pištolj, da nije preskup i da u njega idu gumeni metci(nemislim na igracku, nego neki u kojeg mozes stavit gumene, prave itd.) sad zanima me ako tko zna koliko se otprilike krecu cijene??
p.s. na crno, jer dozvolu nemam namjere nabavljat!!

gumeni metci su pravljeni samo za vojsku i miliciju,to na crno nevjerum da mozes naci,ak imas dovoljno godina izvadi lovacku dozvolu i uzmi si pistolj(imas pravo uzet pusku ali mislim da moras traziti posebno da ti daju dozvolu za pistolj)....stim sto pistolj mozes imat kuci i smijes nosit samo u lov(nemoras nikad otic u lov al ga imas legalno)...sto se tice nabavljanja oruzja na crno to necemo ovdje u otvorenom forumu,al ja mislim da ga ima svaka treca kuca na balkanu
Acidofil
2010-07-14T09:11:28Z
Zatoichi wrote:

Seded wrote:

suti,strah me pomislit....draga mi za rodjendan rekla da si mogu uzet sta hocu..eto ja malo cekao i uzeo......i brijem nest onaj snajper sto baca ba 3 kilometra al je skup.............................:)20 :)20 :)20

Jebote ti kako se debljaš sve si lijeniji. Koji će ti k... taj snajper? :)20 To da ne moraš ić do streljanu nego je od doma dosegneš iz kreveta? :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

maro-du
2010-07-14T09:18:54Z
u HR su zakoni oko oružja skroz sjebani, tako da mi je čak jedan bivši policajac reko da mi se više isplati držat na crno, nego prolazit sve te protokole i na kraju opet imat problema s tim...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-14T09:22:58Z
Zatoichi wrote:

Range wrote:

Ok, ionako mislim da je bilo samo pitanje vremena kad ćeš u kućnu oružarnicu ubaciti malo balkanskog štiha :)

haha,mislio sam uzeti americki AR15 pa sam nedavno procitao da se americka vojska buni kak talibani imaju bolje oruzje od njih(ak 47)...kazu hoce im se puske zastekat,nemogu pucat a talibani soraju non stop....fuck this,nabavim si ak47,ak shit hits the fan da imam nesto sto nece zastekat :)20

Jebote, pa ista priča je bila i u Vijetnamu, na kraju su Ameri na crno kupovali Kalašnjikove prije odlaska u džunglu.
Trideset godina je prošlo od toga, a Ameri još uvijek ne mogu napravit ništa ni približno kvalitetno ko AK-47??? :)18
Za tako gun-crazy naciju to je vrhunska sramota. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-07-14T10:21:08Z
bero wrote:

Zatoichi wrote:

Range wrote:

Jebote, pa ista priča je bila i u Vijetnamu, na kraju su Ameri na crno kupovali Kalašnjikove prije odlaska u džunglu.
Trideset godina je prošlo od toga, a Ameri još uvijek ne mogu napravit ništa ni približno kvalitetno ko AK-47??? :)18
Za tako gun-crazy naciju to je vrhunska sramota. :)20

Nije problem napravit bolju pusku, problem je zamjeniti naoruzanje cijele vojske.
Takvi se ugovori ne potpisuju bez posebnog razloga.
Ni Rusi nisu tek tako krenuli u masovnu proizvodnju AN94 ili AEK971.

Uostalom ni kalas nije savrsen, kraci rafal (paljbored :)20 ) (2-5 metaka) ga se jos i da kontrolirati, ali sve preko toga ne ide u metu nego na mjesec. Natavno govorimo o klasicnoj 47-i.
Mada, ja sam u vojsci u Kninu zaduzio jedan ruski kalas (godina proizvodnje 1967) koja je bila tako lagana i upucana, imao sam dojam da mi je produzetak ruke. Pogoditi u crno polja na meti sa tom slatkicom je bilo "piece of cake". Cak i cetrdeset godina nakon proizvodnje ta je puska bila vrhunski proizvod.
dr. Jupidu wrote: diskusting
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-15T19:33:18Z
UserPostedImage
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-07-15T23:03:37Z
bero wrote:

UserPostedImage

hahaha
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
KrvavaPesnica
2010-07-15T23:49:25Z
bero wrote:

UserPostedImage

uuuuuuuuuuuu:)9 :)9 :)9 :)9 :)9 :)9 :)9 :)9 :)9 :)9

...oduvjek sam si zelio jedan:)7
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
G86
  • G86
  • Advanced Member
2010-07-16T08:26:34Z
znači dođeš u trgovinu dobar dan ja bi SMG, dan-dva pričekaš dozvolu i hodaš okolo naoružan ko vojska?
cool :)18 :)4
(#/d)
Zatoichi
  • Zatoichi
2010-07-17T01:15:37Z

e ovo mi treba

loreia
2010-07-17T10:28:05Z
Zatoichi wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=338cvFYY0KE&feature=player_embedded

e ovo mi treba

Ajme majko.....
dr. Jupidu wrote: diskusting
PAJCEK
2010-07-21T23:13:15Z
Zatoichi posvoji me 🙂
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
Similar Topics
Users browsing this topic