bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-10-08T12:04:02Z
http://www.onlineawards....ghtersonly/Finalists.asp 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
PAJCEK
2009-10-08T12:16:43Z
po meni fajter of a year-machida
fajt of the year-ne znam od ponuđenih mozda franklin vs silva
nokaut of the year- hendo definitivno ako bilo tko drugi pobjedi to je glupost
novinar of the year-bero i hamush:)20

ove druge kategorije su mi bezveze
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
Reptile
2009-10-08T14:11:16Z
U danoj situaciji isto bi reko Machida za Fighter otY

Za fajt bi ipak otišao na Sanchez-Guida, ako ništa drugo zbog čvrste brade pračovjeka :)

KO Hendo, jer ipak, to je bio udarac koji je davao gušt ne samo zbog nokauta, već i koga je nokautirao.

Sub, ne znam, Imada vs Maia, teško. Ako Maia pobijedi, bit će zbog jakog UFC branda, ipak Bellator nema toliku popularnost. Da je taj choke bio u UFC-u, ne bi bilo rasprave o pobjedniku.

Breakthrough FotY, nemam blage iskreno. Čak ni za sebe ne znam reći što bih odabrao.

Ostale kategorije (eventualno ne Evropski FotY, tu ide Mousasi) su debilne, kao što i PAJCEK reče, a poseban idiotizam mi je davanje nagrada komercijalnim elementima (brandovi, gymovi, organizacije), ne sviđa mi se da se nagrade sportašima davaju uz takav kontekst.

T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
akvic
2009-10-08T18:05:44Z
Reptile wrote:

U danoj situaciji isto bi reko Machida za Fighter otY

Za fajt bi ipak otišao na Sanchez-Guida, ako ništa drugo zbog čvrste brade pračovjeka :)

KO Hendo, jer ipak, to je bio udarac koji je davao gušt ne samo zbog nokauta, već i koga je nokautirao.

Sub, ne znam, Imada vs Maia, teško. Ako Maia pobijedi, bit će zbog jakog UFC branda, ipak Bellator nema toliku popularnost. Da je taj choke bio u UFC-u, ne bi bilo rasprave o pobjedniku.

Breakthrough FotY, nemam blage iskreno. Čak ni za sebe ne znam reći što bih odabrao.

Ostale kategorije (eventualno ne Evropski FotY, tu ide Mousasi) su debilne, kao što i PAJCEK reče, a poseban idiotizam mi je davanje nagrada komercijalnim elementima (brandovi, gymovi, organizacije), ne sviđa mi se da se nagrade sportašima davaju uz takav kontekst.

treba tu ceremoniju platiti a bez sponzora.... :)8
Seded
2009-10-08T20:29:29Z
Po meni fight of the year Mino-Couture.
"It's not checkmate. The king has one more move."
fanatic
2009-10-08T20:52:43Z
Seded wrote:

slažem se

a nokaut godine je po meni Evans vs Liddell
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
akvic
2009-10-08T23:22:09Z
Seded wrote:

samo zbog veličine imena, dok se sjetim njihove razmjene udaraca u stand up-u :)39

...moram pogledati borbu opet, možda mi je rano buđenje poremetilo percepciju i memoriju :)24