Aco ga bar neće pitat ista dva pitanja koja drugi njegovi kolege ko papagaji ponavljaju...
poznavajući acu... što je fakt... i općenarodni karakter emisije - sumjnam da će se radit neke velike analize i prava pitanja vezana uz karijerual zato bit će acinih macho pitanja, bit će ziher koga podržava u predsjedničkoj utrci, kaj misli o hepu, hžu, podravci, kako na njega gledaju babe s placa i sličnoako tome dodamu mirkovu legendarnu otvorenost i komunikativnost u općenju s medijima,... čeka nas 60 minuta čiste dosade :)40
Bolje da ga pita bi li on ko Akiyama napravil!Baš bi me odgovor zanimal!!!http://www.profightstore...ovosti&detaljno=3954
na kojem programu je to ?
na kojem programu je to ?hrvatska radio televizijanedjeljom u 2 1 programu 14 h......................neznam zakaj ak piše nedjeljom u 2..........
mislim da je logično da se drži njegove sportske karijere, i sve u vezi nje u zadnje vrijeme.političku karijeru je okončao i tu temu su već prožvakali u prijašnja 2 puta.a stanković mu se neće uvlačit nego će ić u glavu, tak da bi ovo moglo bit zanimljivo.Logika i Stakovic ne idu u istu recenicu :)2 Taj je debil imao neki dan gradonacelnika Splita u studiju i umjesto da razgovaraju o problemima ovog grada (a grad je u kolapsu totalnom), on uhvati podjebavat sirovinu o pitanjima hoce li mu zet biti srbin.Ma boli me k*c za njegovog zeta i za Stankovicevu potrebu za jefitinin skandalom, ako imas gradinacelnika Splita, onda razgovaraj o faking Splitu.Isto tako, ako imas sportasa, onda ga pitaj o njegovoj sportskoj karijeri, a ne kao zadnji pit da Mirko prica sto misli o gej brakovima... WTF!?!?Osim toga, ako s gostom razgovaras u opustenoj atmosferi, puno ces vise dobiti od njega, nego kad mu skaces u oci...
mislim da je logično da se drži njegove sportske karijere, i sve u vezi nje u zadnje vrijeme.političku karijeru je okončao i tu temu su već prožvakali u prijašnja 2 puta.a stanković mu se neće uvlačit nego će ić u glavu, tak da bi ovo moglo bit zanimljivo.
stanković: zašto vas jupidu nepočme trenirat?crocop: nisam navikao slušat,navikao sam da moji sparing partneri šute i razbijam ih na treningu..................neda mi se ić s jupiduom u planinu i mučit se......... morao bih jesti puno voća i jupidu mi nebi dao da jedem proteine iz kesice.pa bih morao u ameriku na zvršne pripreme s top teškašima koji bi me previše stisli................neznam........ tad nebi mogao u privlaku na janjetinu i karte...zaista neznam jesam li spreman na odricanje.....imam već dovoljno paraa i u inat internet sveznadarima koji su mi govorili da odem 20 dana završne pripreme u neki jaki kamp...
Meni se Stanković ne sviđa nimalo, a najbolja njegova emisija mi je kad ga je LET3 maltretira.:)2
Meni se Stanković ne sviđa nimalo, a najbolja njegova emisija mi je kad ga je LET3 maltretira.:)2 Let 3: Došlo nam je.... moramoStanković: Molim vas...ne:)18
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close