evander
  • evander
  • Advanced Member Topic Starter
2011-06-06T14:30:41Z
Izbornik Pijetraj danas je nakon javnog sparinga u BK Lokomotiva objavio popis reprezentativaca za Europsko boksačko prvenstvu u Ankari:

1. Ivan Njegač (BK Velika Gorica) -60
2. Stipan Prtenjača (BK Sesvete) -64
3. Borna Katalinić (BK Lokomotiva) -69
4. Sanjin Pol Vrgoč (BK Pula) -75
5. Hrvoje Sep (Bk Leonardo) -81
6. Stjepan Vugdelija (BK Joker) - 91
7. Stipan Radić (BK Omega Zagreb) +91
Sponsor
bruce lee
2011-06-06T14:34:35Z
a di je hrgović
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
evander
  • evander
2011-06-06T14:39:04Z
Hrgović ne ide na EP jer mu je, prema izbornikovim, riječima "potreban odmor".
bou jack
2011-06-06T15:24:48Z
a di je Dujić ?
stipe22
2011-06-06T15:43:40Z
Dujić je vjerojatno isto umoran :)1 šalu na stranu,dali netko zna zašto ne ide Mišković i Bibi do 64?
evander
  • evander
2011-06-06T15:45:31Z
Vrgoč je bio puno bolji od Dujića na sparingu, a s obzirom da su dosad bili podjednaki, Pijetraj je odlučio da na EP putuje Sanjin.
evander
  • evander
2011-06-06T15:59:40Z
stipe22 wrote:

Dujić je vjerojatno isto umoran :)1 šalu na stranu,dali netko zna zašto ne ide Mišković i Bibi do 64?

Miškovićev otac je u dogovoru s Pijetrajem odlučio da njegov sin ne nastupi na EP-u, s obzirom da je tek ušao u boks i da nema iskustva na međunarodnoj sceni. Konkurirat će za Svjetsko prvenstvo u Bakuu najesen. A na sparingu je ponovno bio bolji od Sepa.
stipe22
2011-06-06T16:03:23Z
evander wrote:

stipe22 wrote:

Miškovićev otac je u dogovoru s Pijetrajem odlučio da njegov sin ne nastupi na EP-u, s obzirom da je tek ušao u boks i da nema iskustva na međunarodnoj sceni. Konkurirat će za Svjetsko prvenstvo u Bakuu najesen. A na sparingu je ponovno bio bolji od Sepa.

Aha,hvala za info,reko da nije dečko odustao jer se pričalo nešto po forumu da ni sam ne zna u čemu bi se natjeco...

Ajmo naši 🙂! 🙂! 🙂!
bou jack
2011-06-06T16:32:57Z
evander wrote:

Vrgoč je bio puno bolji od Dujića na sparingu, a s obzirom da su dosad bili podjednaki, Pijetraj je odlučio da na EP putuje Sanjin.

To je bilo TRIK PITANJE za EVANDERA, naime ONI NIKAD NISU BILI NITI ĆE BITI PODJEDNAKI, VRGOČ je bio DUPLO BOLJI
na svakom sparingu do sada i na PRVENSTVU DRŽAVE također(to što bi trebalo nekim sudcima zabranit rad) a Leonardo očito
zna tko je bolji bez obzira što je DUJIĆ "PRVAK" DRŽAVE. EVANDER ne možeš a da ne navijaš za svoje..... "da su dosad bili podjednaki"
KOJA LAŽ....
Spider
2011-06-06T16:47:42Z
Bibi ne želi ići na europsko zato što nema kruha od toga, nije se ni odazvao na sparine koliko ja znam, a osim bibija do 64 kilograma nema nitko bolji od Stipana Prtenjače
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
evander
  • evander
2011-06-06T18:34:17Z
bou jack wrote:

evander wrote:

To je bilo TRIK PITANJE za EVANDERA, naime ONI NIKAD NISU BILI NITI ĆE BITI PODJEDNAKI, VRGOČ je bio DUPLO BOLJI
na svakom sparingu do sada i na PRVENSTVU DRŽAVE također(to što bi trebalo nekim sudcima zabranit rad) a Leonardo očito
zna tko je bolji bez obzira što je DUJIĆ "PRVAK" DRŽAVE. EVANDER ne možeš a da ne navijaš za svoje..... "da su dosad bili podjednaki"
KOJA LAŽ....

Ne navijam za "svoje", nego za ambiciozne boksače iz bilo kojeg kluba koji se bave isključivo boksom i imaju kakve-takve šanse u međunarodnoj konkurenciji. Vrgoč neće ništa postići u Ankari, kao što ni Dujić ne bi ništa postigao. Medalja na hrvatskom prvenstvu vrijedi manje od mesinga od kojeg je napravljena ako ne dobije potvrdu na međunarodnoj sceni. I to ne u "izuzetno jakoj konkurenciji" u Sarajevu, Mostaru, Bitoli ili Beogradu, nego na EP-u, SP-u i Olimpijskim igrama i kasnije u profesionalnim ringovima Las Vegasa, New Yorka, Londona ili Hamburga.

A da ti srce bude na mjestu, bou jack, jasno je da Dujić nema što tražiti u ringu s Vrgočem. Na sparingu je bio potpuno inferioran, ne znam kako ga je pobijedio u Koprivnici. A da stvar opet okrenem na svoj mlin, Pijetraj je ponovno pokazao objektivnost i svog boksača ostavio kod kuće, a na EP poslao Puljanina. Ali s foruma uredno vrište rečenice "Pijetraj brine samo o sebi i svojima, a sve druge zapostavlja..."
bou jack
2011-06-06T18:51:17Z
U Koprivnici ga je pobijedio uz pomoč SUDACA (još ne razumješ), kad bi SEP,VRGOČ i BORNA sada tjedan dana sparirali možda bi nešto osvojili na E.P,
ovako svi imaju iste šanse da uz malo "sreče" nešto osvoje.
Gledatelj1
2011-06-06T19:49:02Z
stipe22 wrote:

evander wrote:

stipe22 wrote:

Aha,hvala za info,reko da nije dečko odustao jer se pričalo nešto po forumu da ni sam ne zna u čemu bi se natjeco...

Ajmo naši 🙂! 🙂! 🙂!

Navodno je Mišković izjavio da hoče da se posveti boksu a kickboxing ostavlja za sada sa strane da nebi došlo do prepucavanja oko toga šta želi, a Sanjin je zavridija da ide jer pokazao je da je bolji i u dobroj formi pa sretno onda na EP..
djoli8
2011-06-06T19:59:02Z
Mislim da će ovaj popis utišati dosta ljudi. Naime, SAMO 1 boksač iz Leonarda....
Koliko god i ja ne volio Pietraja, vide se i neki uspjesi, koliko god vi šutjeli ili pljuvali po tome. Trenutno ne vidim ni kompetetniju osobu u HR da vodi boks.
Ja podražavam sve ove boksače koji su na popisu i od srca im želim puno sportske sreće na natjecanju.
EOD
Hunter-87
2011-06-06T20:19:23Z
popis je ok al neznam zasto nema ahmetija do 60 ili 56?
Brockton Blockbuster
2011-06-06T21:17:16Z
Nije nastupio na prvenstvu, a kolko znam niti ne trenira kvalitetno.
dcesarec
2011-06-18T18:42:29Z
Izgleda da je Sep pobijedio (prekidom?) a Prtenjača izgubio (24-9 ?)...Informacije sam uspio naći na internetu
na stranici švedskog saveza i nekoj mađarskoj...
evander
  • evander
2011-06-18T20:30:21Z
Zasad sve ide fenomenalno, ali treba priznati da je naše dečke ždrijeb poslužio kao nikad prije.
bbbmarc
dcesarec
2011-06-18T21:27:50Z
drugi krug jako težak za sve ...tj sutrašnje borbe
Users browsing this topic