meni se prijatelj pripremo za natjecanje i isli smo trcat u 5 ipo, jer je moro skidat kile i naravno policija nas je pretresla, jer nije vjerovala da samo trcimo i pripremamo se, krasno :)22
u 5ipo u 6mj u dbku je itekakav dan i temperatura je pogodna za trcanje...a prijatelj je putovo u 9 sati..
ti ocito neznas razliku izmedu trcanja (jogginga) i bjezanja.. dva lika u sorcu, tenama i obicnoj bijeloj majici, koja trce istim tempom.. nije meni cudno to sto su nas oni zaustavili, cudno mi je sto nisu vjerovali da smo sportasi i sto su nas ispitivali dok su svi normalni ljudi isli na posao i gledali nas, jer krenuli smo u 5ipo zaustavili su na vjerojatno oko 6, 6 i nesto i pola sata provjeravali..
ja sam imao samo gornji post i nešto mašte za izvlačenje zaključka. jel piše 5 ipo. piše. piše li trčat(nigdje đogirat) piše. nemam pojma kako protagonisti priče izgledaju, ali mogu pretpostaviti, ali da ne pretpostavljam bezveze evo lijepo ću pitati: da li su protagonisti ćelavi ili gotovo ćelavi (ne ulazim da li prirodno ili su sami obrijali glave) 90+ kg i imaju negdje po sebi (najvjerojatnije po rukama) kakvu tetovažu. :)18