dr jupidu
2011-06-10T17:09:28Z
jutarnji list,antonio marelja ufk novi zagreb osunjicen za premlacivanje...
Sponsor
maro-du
2011-06-10T17:16:30Z
mozda su njega napali, pa onda najeb*li :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-06-10T17:26:13Z
"poznati borac u klasi ultimate fight"...:)26
http://www.jutarnji.hr/p...marina-jankovica/952476/ 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2011-06-10T17:30:16Z
nek neko zalijepo link o ovom slucaju jer mi steka komp. al fora da odma jutarnji naslov kao poznati mma borac bla bla bla i u nastavku clanka njegov mec.debili.nit je poznat a niti je bitno sta trenira.
I jedna moja zanimjivost...mene je policija prije pola godine zaustavila oko 1 ujutro a ja trenira uz more.i kao gdje je osobna bla bla i ja ih naravno intelektualno uvjerim da sam divan i krasan i oni meni sta treniram ja onn nista kao za svoj gust itd,a policajac meni da na boksace i borilacke imaju pik.zanimljiva konstatacija
maro-du
2011-06-10T17:47:50Z
dr jupidu wrote:

nek neko zalijepo link o ovom slucaju jer mi steka komp. al fora da odma jutarnji naslov kao poznati mma borac bla bla bla i u nastavku clanka njegov mec.debili.nit je poznat a niti je bitno sta trenira.
I jedna moja zanimjivost...mene je policija prije pola godine zaustavila oko 1 ujutro a ja trenira uz more.i kao gdje je osobna bla bla i ja ih naravno intelektualno uvjerim da sam divan i krasan i oni meni sta treniram ja onn nista kao za svoj gust itd,a policajac meni da na boksace i borilacke imaju pik.zanimljiva konstatacija

meni se prijatelj pripremo za natjecanje i isli smo trcat u 5 ipo, jer je moro skidat kile i naravno policija nas je pretresla, jer nije vjerovala da samo trcimo i pripremamo se, krasno :)22
pasbrata
2011-06-10T19:34:09Z
maro-du wrote:

meni se prijatelj pripremo za natjecanje i isli smo trcat u 5 ipo, jer je moro skidat kile i naravno policija nas je pretresla, jer nije vjerovala da samo trcimo i pripremamo se, krasno :)22

u 5 ipo je još mrak, a dva vrlo vjerojatno tetovirana ćelavca kao negdje trče(bježe). pa jel uopće moguće naići na nešto više sumnjivo u 5ipo ujutro. sumnjivije bi bilo jedino da su vas baš uhvatili recimo kako obijate kiosk, a ne recimo kako bježite s mjesta događaja. i sada još k tome nekakvo čuđenje. p.s. jeste li možda imali i kapuljače navučene za vrijeme trčanja.
maro-du
2011-06-10T19:48:22Z
pasbrata wrote:

maro-du wrote:

u 5 ipo je još mrak, a dva vrlo vjerojatno tetovirana ćelavca kao negdje trče(bježe). pa jel uopće moguće naići na nešto više sumnjivo u 5ipo ujutro. sumnjivije bi bilo jedino da su vas baš uhvatili recimo kako obijate kiosk, a ne recimo kako bježite s mjesta događaja. i sada još k tome nekakvo čuđenje. p.s. jeste li možda imali i kapuljače navučene za vrijeme trčanja.

volis se pravit pametan?

u 5ipo u 6mj u dbku je itekakav dan i temperatura je pogodna za trcanje...a prijatelj je putovo u 9 sati..
ti ocito neznas razliku izmedu trcanja (jogginga) i bjezanja.. dva lika u sorcu, tenama i obicnoj bijeloj majici, koja trce istim tempom.. nije meni cudno to sto su nas oni zaustavili, cudno mi je sto nisu vjerovali da smo sportasi i sto su nas ispitivali dok su svi normalni ljudi isli na posao i gledali nas, jer krenuli smo u 5ipo zaustavili su na vjerojatno oko 6, 6 i nesto i pola sata provjeravali..
dr jupidu
2011-06-10T19:49:41Z
pasbrata wrote:

maro-du wrote:

ha ha. u 5 ipo ujutro trce samo kriminalci i milan bandic
maro-du
2011-06-10T19:54:20Z
dr jupidu wrote:

pasbrata wrote:

maro-du wrote:

a tko trenira oko jedan ujutro?
p.s. bandic je bio inspiracija :)2
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-06-10T20:01:07Z
dr jupidu wrote:

pasbrata wrote:

maro-du wrote:

pa kja je razlika izmedju kriminalca i bandica, pa di ce veci kriminalac od bandica bit u ovoj drzavi.... samo on krade na fin nacin
New User
2011-06-10T20:06:32Z
Imali su i pravo sta su vas zaustavili ,i to je vjerovatno zbog bijele majice...a sta imate trcat u bijeloj majici u 5ipo! ja bi vam jos i kaznu odlipija znas koju...ne bu vi meni vise trcali !
maro-du
2011-06-10T20:08:27Z
New User wrote:

Imali su i pravo sta su vas zaustavili ,i to je vjerovatno zbog bijele majice...a sta imate trcat u bijeloj majici u 5ipo! ja bi vam jos i kaznu odlipija znas koju...ne bu vi meni vise trcali !

jedan policajac je bio crnac, pa vjerojatno radi rasizma, kako se toga nisam sjetio :)22
mmjaws
2011-06-10T20:10:00Z
da nisu policajci jedni od ONIH...pa su im za oko zapela 2 atletski građena mladića
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-06-10T20:11:43Z
bero wrote:

a vidi mu garda majko draga, pa koga ono moze prebit.....boze sacuvaj:)20 :)20 :)20 :)20
New User
2011-06-10T20:14:28Z
ima čovik bas super kroše...kad on zamahne odes na kavu i vratis se a njemu ruka jos u letu ...opasan do bola!
dr jupidu
2011-06-10T20:16:18Z
maro-du wrote:

dr jupidu wrote:

pasbrata wrote:

maro-du wrote:

a tko trenira oko jedan ujutro?
p.s. bandic je bio inspiracija :)2

pa ja treniram di nema nikog ?pita me tako jedna kao al se ne plasis tako sam u sumi noc itd kao ima manijaka. A ja kazem pa ja sam manijak
The Miner
2011-06-10T20:18:17Z
jos izgubi na borbi povise,ja konto da je devastirao protivnika...:)20
dr jupidu
2011-06-10T20:19:44Z
arti wrote:

bero wrote:

a vidi mu garda majko draga, pa koga ono moze prebit.....boze sacuvaj:)20 :)20 :)20 :)20

stvarno je los za mma. ,
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-06-10T20:24:13Z
dr jupidu wrote:

pa ja treniram di nema nikog ?pita me tako jedna kao al se ne plasis tako sam u sumi noc itd kao ima manijaka. A ja kazem pa ja sam manijak

:)20 :)36 :)36
pasbrata
2011-06-10T20:24:41Z
maro-du wrote:

u 5ipo u 6mj u dbku je itekakav dan i temperatura je pogodna za trcanje...a prijatelj je putovo u 9 sati..
ti ocito neznas razliku izmedu trcanja (jogginga) i bjezanja.. dva lika u sorcu, tenama i obicnoj bijeloj majici, koja trce istim tempom.. nije meni cudno to sto su nas oni zaustavili, cudno mi je sto nisu vjerovali da smo sportasi i sto su nas ispitivali dok su svi normalni ljudi isli na posao i gledali nas, jer krenuli smo u 5ipo zaustavili su na vjerojatno oko 6, 6 i nesto i pola sata provjeravali..

ja sam imao samo gornji post i nešto mašte za izvlačenje zaključka. jel piše 5 ipo. piše. piše li trčat(nigdje đogirat) piše. nemam pojma kako protagonisti priče izgledaju, ali mogu pretpostaviti, ali da ne pretpostavljam bezveze evo lijepo ću pitati: da li su protagonisti ćelavi ili gotovo ćelavi (ne ulazim da li prirodno ili su sami obrijali glave) 90+ kg i imaju negdje po sebi (najvjerojatnije po rukama) kakvu tetovažu. :)18
Similar Topics
Users browsing this topic