Ja recimo mislim suprotno. Čak bi išao toliko daleko da kažem da je Poki u ovom trenutku najbolji i najkompletniji hrvatski MMA borac.
Trenutno sigurno je.Jedini je naš predstavnik u najjačoj svjetskoj organizaciji što samo po sebi dovoljno govori,a i prema izvedbama koje je prikazao.Od sve trojice naših boraca u UFC-u(Mirko,Reljić,Pokrajac) upravo je Poki najviše pokazao zato i zaslužuje takav status.
Dalo bi se o tome raspravljat tko je najbolji hrvatski borac. Uglavnom to je ili Reljić ili Pokrajac. To što Reljić više nije u UFC-u a ovaj je ne znači da je automatski Poki bolji jer objektivno pravo je čudo i iznimka da ga nakon tri poraza nisu izbacili iz UFC-a. za neovisne promatrače Reljić je bolji a za subjektivne Poki.Pokrajac u cijeloj karijeri od 30ak mečeva nije dobio nijednog malko boljeg protivnika
Na koju foru je bolji? Po čemu to mogu zaključiti neovisni promatrači? I kakvi su to neovisni promatrači? Oba su naši borci, ni sa jednim nisam kućni prijatelj, gledao sam dobar dio mečeva obojice, UFC mečeve i po nekoliko puta, i po svim mjerilima sam neovisni promatrač. I po meni je Pokrajac bolji. Ima bolju stojku, bolji cardio, srce za potuć se ko kuća veliko, konstantno napada, vrši pritisak i traži borbu. Reljić je svakako talentirani borac koji je imao dosta problema sa zdravljem koji su ga spriječili da napravi puno više u svom pokušaju (nadam se prvom, ne i zadnjem) u UFC. Ali objektivno, u svoja zadnja 3 meča nije pokazao puno.
Govoriti da je bolji, samo na temelju potencijala koji je pokazao nije realno. Po meni je i Alistair Overeem veći potencijal od svih UFC teškaša ali dok Cain drži titulu, sigurno neću "neovisno" tvrditi da je bolji.
U svakom slučaju, navijam za obojicu da naprave što bolje karijere.