mmjaws
  • mmjaws
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-10T17:13:37Z
:)10 oće bit kakvih priredbi u skorije vrijeme...odavno nisu jednu napravili....stvarno šteta.....organizacija je dosta obećavala...pogotovo ona priredba u spaladium areni šta bijaše...
Sponsor
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-10T18:46:07Z
Organizacija odlicna...posjecenost nula - do cega je? ??
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-05-10T19:34:17Z
arti wrote:

a šta misliš? novca najvjerojatnije. iznajmi dvoranu,plati organizaciju,osiguranje i borce i pokrit ćeš se nikad. bez sponzora ništa ili nekog MMA fana-tajkuna
maro-du
2011-05-10T20:37:33Z
mark wrote:

arti wrote:

a šta misliš? novca najvjerojatnije. iznajmi dvoranu,plati organizaciju,osiguranje i borce i pokrit ćeš se nikad. bez sponzora ništa ili nekog MMA fana-tajkuna

kazu da je oglasavanje bilo nula u splitu, al opet nevjerujem da u splitu ima toliko malo ljudi koji se zanimaju za mma... skupilo se ljudi koliko i u dubrovniku(mislim da u dbku bude cak vise), a budimo realni velika je razlika između st-a i dbk-a, negdje je faljeno...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-10T21:01:28Z
Do organizatora je...kad žaja organizira bude 10 000. ..valjda zato sto je dobar s kerumom...
saulo
2011-05-10T21:11:25Z
ta mala posjećenost mi je baš enigma.
MFC je sigurno organizator najkvalitetnijih priredbi u državi, vjerovatno i u regiji. nikako mi nije jasno zašto je odaziv publike slab
ŠTETA
afroman
2011-05-10T21:45:30Z
A maybe zato jer je priredba išla uživo na gol. hr i to je jako kvalitetan prijenos bio,ja sam gledao na mobitelu na internetu tako da.........

JA mislim da je broj gledatelja izvan dvorane stvarno bio jako velik, a za priredbu ocjena najveća koja može bit jer je stvarno bilo vrhunski i stvarno mi je žao da je bilo tako malo gledatelja u dvorani................
mmjaws
  • mmjaws
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-10T22:50:26Z
tako je....za obračun u ringu uvik bude dosta ljudi.....čak kad je u spaladiumu bia nije bilo tako prazno....neznan kakv je onda problem u mfc-u....ali onako...čisto na blef...mislim da je marketing i neznanje posla najveći problem...
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-05-10T23:29:49Z
A mfc fight house?????
kiki6969
2011-05-11T08:23:23Z
kada se je održavao prvi mfc imali su najbolji mogući marketing,plakati mali, veliki nova tv a sve zbog Kristijana Golubovića koji je trebao doći.cijela Hrvatska je znala za event pa opet banana ja da sam na organizatorovom mjestu nebi više gubio vrijeme po Hrvatskoj nego bih gurao svije borce isključivo van balkana.
organizacija je stvarno na visokoj razini bila za naše uvjete.

MUĆKO ĐUBRE:ZDRAVKO MAMIĆ