dr jupidu
2011-05-02T18:30:29Z
U ranim popodnevnim satima okupila se ekipa Cromma gym-a i Goran Reljić. Nakon kratkog zagrijavanja Goran je prvo demonstrirao nekoliko svojih „specijalki“ te pokazivao napredne tehnike koje je naučio zasluživši smeđi pojas u jiu-jitsu. Moramo priznati da nas je zadivio svojom tehnikom i načinom kojim prenosi znanje borcima, ipak on iza sebe ima puno mečeva i treninga u raznim kampovima poput Xtreme Couture, čiji je osnivač slavni američki borac Randy Couture gdje je Reljić trenirao s najboljim borcima u mma kao što su Randy Couture, Wanderlei Silva, Forrest Griffin, Phill Baroni, Martin Kampann i drugi.
Nakon treninga bilo je razgovora i pitanja oko treninga, prehrane i ono što sve mma fanove zanima: planovi i sljedeća borba Reljića.

Goran je rekao da nastavlja svoju mma karijeru u svojoj kategoriji do 93kg ali na Engleskom tlu u mma organizaciji UCMMA..

NAPOKON:))))))
danas ucmma sutra opet u ufc

jupiidu promised............................

teško gorana srediti, zna preživjeti najteže,moramo znati da je u meču zadnjem bio s bronhitisom i da nije mogao disati nakon 1 runde...
nije problem obrambeno... nego napadački.... tu leži problem....
tu treba drukčije pristupiti.... .......................................................
čak bi volio ga vidjeti s 110 kg u hw.............................................pa da silan rad na treninzima sve to dobro utrenira kao hw pa da mu udarci dobiju na težini...........
ajmo gorane

Sponsor
rampage308
2011-05-02T19:15:46Z
do prije par dana je reka da prelazi u tesku cemu sad opet skidanje kg-a za LHW??
dr jupidu
2011-05-02T19:29:02Z
rampage308 wrote:

do prije par dana je reka da prelazi u tesku cemu sad opet skidanje kg-a za LHW??

a e...

a i minja bi mu jednoličan gard i jednoličan napad..... treba ponudit više napadačkih stavova i napada...
pod i obrana bez prigovora

on je fajter da su mečevi u 5 rundi bio bi opasniji jer ima više vremena da se nađe na tlu i radi i traži bjj pobjedu ..ovako u 3 runde sve to treba brže stići ....

mmjaws
2011-05-02T21:53:09Z
možda uskoči protiv earla browna...umisto zelga...:)
mmjaws
2011-05-02T21:54:39Z
uglavnom...Dave O’Donnell (previously of Cage Rage fame) je počea okupljat dobru ekipu u ucmma...ako je to istina...
dr jupidu
2011-05-02T21:55:09Z
mmjaws wrote:

možda uskoči protiv earla browna...umisto zelga...:)

dobra ideja:)
dr jupidu
2011-05-02T21:56:19Z
mmjaws wrote:

uglavnom...Dave O’Donnell (previously of Cage Rage fame) je počea okupljat dobru ekipu u ucmma...ako je to istina...

pa fuzija strikeforce ufc i raspad japana jača druge organizacije.... reljić je našao poslodavca koji obećava...
belikeme
2011-05-02T21:59:56Z
Drago mi je zbog Reljića, triba bit što aktivniji i vratit se u pobjednički niz.

Plus dodatak, bogohulno je Baronija stavljat u istu rečenicu sa navedenom gospodom, i to po više kriterija.
mmjaws
2011-05-02T22:00:12Z
a neznan zašto ga rođo mark pavelić nije zva u mfc...napravia je teži fail..:)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-02T22:12:01Z
mmjaws wrote:

a neznan zašto ga rođo mark pavelić nije zva u mfc...napravia je teži fail..:)20

Mfc je jako dobra organizacija, a ovaj Ucmma zasad nije ništa jači od turnira u npr. Samoboru. Reljić i Zelg tamo mogu očekivat protivnike stvarno slabe kvalitete i ne znam kolko mogu profirat od boravka tamo. Tim više što puno bliže djeluju KSW ili čak Mahičev WFC, koje su neusporedivo bolje organizacije.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
The Miner
2011-05-02T22:15:13Z
sta uzimas samobor u usta,to je 1 od 2 turnira u hrvatskoj za koje je mirko cuo...:)20
mmjaws
2011-05-02T22:20:28Z
ko zna...možda ovaj o' donnell najbolje plaća...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-05-02T22:24:36Z
bero wrote:

mmjaws wrote:

Mfc je jako dobra organizacija, a ovaj Ucmma zasad nije ništa jači od turnira u npr. Samoboru. Reljić i Zelg tamo mogu očekivat protivnike stvarno slabe kvalitete i ne znam kolko mogu profirat od boravka tamo. Tim više što puno bliže djeluju KSW ili čak Mahičev WFC, koje su neusporedivo bolje organizacije.

to je za podebljat skor pa onda eventualno natrag u ufc. Bogme u KSW ni Zelg ni Reljić nisu ziher da bi upisali pobjedu.
Slash
2011-05-02T22:33:05Z
bero wrote:

mmjaws wrote:

Pa svaka organizacija mora krenut odnekud... Vidiš da polaku skupljaju dobre borce, Reljić i Zelg od naših, vjerojatno će i drugdje tražiti kvalitetne.

Uostalom, tko kaže da ga KSW želi i da im je interesantan? Možda i žele, ne znam, al nije to da bilo tko nazove i veli ja se hoću tu i tu boriti.
dr jupidu
2011-05-03T01:13:32Z
bero wrote:

mmjaws wrote:

tko zna na koji level ucmma ide..ipak je to britansko tržište i mogu naglo narast...

goran ima fakto x koji rijetko tko ima i zaista bi neko trebao s njim sjesti ,proanalizirati i napraviti novi pristup napadu kod njega....

jer ruku na srce napadački je predimenzionalan i bez vica....

udara 10 high kickova bez rezona i pravog tajminga i snage.................... ruke uvik isto................

taj ziheraški pristup mora promijenit...............................

a barba jupidu ako pokaže volju će mu sve pojasnit i spremit mu taktiku kako da iskoristi svoje prednosti...............

on savršeno radi vježbe fizike i sve šta treba za mma....to nema mjenjanja....

al način napada i potrebite vježbe za to mora drukčije postaviti......

ako te stvari popravi on može bit na vrhu....... i čak može jon jonesa zavezat ......................da.......

zato dragi gorane ako ovo čitaš razmisli malo o tome.... mma nije bjj i onaj tvoj napad ne omogućava tvoju igru
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-03T07:44:45Z
Slash wrote:

bero wrote:

mmjaws wrote:

Pa svaka organizacija mora krenut odnekud... Vidiš da polaku skupljaju dobre borce, Reljić i Zelg od naših, vjerojatno će i drugdje tražiti kvalitetne.

Uostalom, tko kaže da ga KSW želi i da im je interesantan? Možda i žele, ne znam, al nije to da bilo tko nazove i veli ja se hoću tu i tu boriti.

Koje dobre borce? Možda nisam informiran, ali osim Zelga i Reljića ne vidim poznatih imena. Što se KSW-a tiče, bili bi ludi da odbiju Reljića ili Zelga, ipak su oni imena. Osim ako se ne dogovore oko love, naravno, ali čisto sumnjam da im O'Donnell u ovom trenutku može više ponudit.

mark wrote:

Bogme u KSW ni Zelg ni Reljić nisu ziher da bi upisali pobjedu.

U KSW-u bi stvarno našli žestoku konkurenciju, istina (Blachowicz, Khalidov itd).
- dr jupidu
Slash
2011-05-03T08:58:17Z
bero wrote:

Koje dobre borce? Možda nisam informiran, ali osim Zelga i Reljića ne vidim poznatih imena. Što se KSW-a tiče, bili bi ludi da odbiju Reljića ili Zelga, ipak su oni imena. Osim ako se ne dogovore oko love, naravno, ali čisto sumnjam da im O'Donnell u ovom trenutku može više ponudit.

Pa napisal sam da organizacija mora krenut odnekud i da skupljaju dobre borce? Nisam rekao da ih imaju, tko zna što planiraju.. Uostalom, ako će ih dobro platiti za nabijanje kanti, zašto ne?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-05-03T09:01:46Z
Slash wrote:

bero wrote:

Pa napisal sam da organizacija mora krenut odnekud i da skupljaju dobre borce? Nisam rekao da ih imaju, tko zna što planiraju.. Uostalom, ako će ih dobro platiti za nabijanje kanti, zašto ne?

Pa kolko vidim ovo će im bit dvadeseti turnir, znači nije baš da tek počinju.

- dr jupidu
tiger04
2011-05-03T11:25:24Z
Reljic fino ,ma ne fino akratkivno sokantno poceo i onda je nastavio sokirat al negativno.
Ima fizicke predispozicije i to bas za teskasa ,a sad sta ce bit ,to niko ne zna.
Samo mogu rec da je nmeni najveca pobjeda CRO boraca u UFCu,
upravo njegova pobjeda i imo je i teskog protivnika u usporedbi s Tod Brown recimo.
Tesko je prognozirat bilo sta ,mislim prearno mi pocnemo sa svime.
Danas otvorim ona gol anketa po cemu ce tze pamtit Mirka,
pa dajte vise ,u nedostatku materijala Mirko je uvijek tu,
to ce se desit svakom hrvatskom borcu koji nesto pokaze ,
pa kad ces,pa sta ces ,
decka treba pustit i nek polako ide ,a ovi ce odma cim bi ostvario prvu pobjedu u UFCu pitat
GORANE,KAD PLANIRAS BORIT SE ZA TITULU.
fanatic
2011-05-03T11:39:03Z
bero wrote:

mmjaws wrote:

potpis od prve do zadnje riječi :)36
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"