tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-01T15:42:45Z
Metabolan ,tako se zove SCI Muscle hit,testiran od sttrane NASE,jer ga koriste kosmonauti
e sad zanima me trosi li ga iko osim mene
stvara nova misicna vlakna
pojacava explozivnost
masu i snagu, izdrzljivost
ma ima sve apsolutno.
Uzima se tri cajne kasike dnevno s malo vode jako gorak,ja ga uzimam jer ne mogu sejkove
kazem los mi je stroj pa bi volio da proguglate malo o ovome
na teretana.ba je sve extra opisano.
Bas bih volčio cut vase misljenje.
P.S.Ako ovaj topic je vrsta reklame a PFS ima svoje suplemente ,razumiu ga ako ga sklonite ,no problem
Sponsor
maro-du
2011-05-01T16:38:02Z
nemoj se ljutit, al proguglaj malo o teretani.ba i sve ce ti bit jasno...
u zadnje 3 godine su promijenili preko 10 sponzora i svaki sponzor im je "daleko najbolji na trzistu"
oni rade samo dobar marketing i neko ko se ne razumje ce popusit to..
MiroISin
2011-05-01T16:39:30Z
Tigre jel to neki bosanski proizvod pošto u nazivu ima ovo BOLAN ?
tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-01T17:03:47Z
Da Maro to si upravu ,prvo je to velicanje krenulo od onog crvenogBSNa.
Onda Nutrabolics,pa muscletech,pa onda dolazi,SCI mentor i UBOSS ,to je vrh kraj.
Sad se pojavljuje SCI Muscle i Metabolan ispade sve i hgh i Deca,testosteron,Protein,kreatin,glutamin,bcaaa,sve ima za samo 109km ili 60 eura malo manje.
mIslim citao sam na stranim portalima i hvale ga sad opet vidi ja bi ti savjetovao ,oni jesu komercijala al znaju bacit proizvod ,bar u BH su ti najbolji.
Neznam vise iako u pride shopu oni ga smatraju steroidom,a pride je preskup totalno.
Ovi stariji borci se drze jos onih mister olimpija proteina.
Ja imam, problem s masom a ne podnosim sejkove ,samo nesto tecno il u tableti.
Bas bi volio cut vase kombinacije da PHD je bio hit,
a opet stariji se kunu u Weider,ne znam al kad sam vidio biotech pakovanje ko motorno ulje kanta.
Sjetim se kad moja cura kaze ovo meni isto auto dijelovi,ma ima SA bilder Terzo 2gi u svijetu,o njemu emisiuje.
za ovo uzimasm ovo a za to to ,a onda ono,dorucak u malom tanjiricu poohovano bijelo meso a drugi tanjir pun tableta.
JA MISLIM DA BI ON UBIO ZA CEVAP HEHEHE
djoli8
2011-05-01T20:02:49Z
tiger04 wrote:

Da Maro to si upravu ,prvo je to velicanje krenulo od onog crvenogBSNa.
Onda Nutrabolics,pa muscletech,pa onda dolazi,SCI mentor i UBOSS ,to je vrh kraj.
Sad se pojavljuje SCI Muscle i Metabolan ispade sve i hgh i Deca,testosteron,Protein,kreatin,glutamin,bcaaa,sve ima za samo 109km ili 60 eura malo manje.
mIslim citao sam na stranim portalima i hvale ga sad opet vidi ja bi ti savjetovao ,oni jesu komercijala al znaju bacit proizvod ,bar u BH su ti najbolji.
Neznam vise iako u pride shopu oni ga smatraju steroidom,a pride je preskup totalno.
Ovi stariji borci se drze jos onih mister olimpija proteina.
Ja imam, problem s masom a ne podnosim sejkove ,samo nesto tecno il u tableti.
Bas bi volio cut vase kombinacije da PHD je bio hit,
a opet stariji se kunu u Weider,ne znam al kad sam vidio biotech pakovanje ko motorno ulje kanta.
Sjetim se kad moja cura kaze ovo meni isto auto dijelovi,ma ima SA bilder Terzo 2gi u svijetu,o njemu emisiuje.
za ovo uzimasm ovo a za to to ,a onda ono,dorucak u malom tanjiricu poohovano bijelo meso a drugi tanjir pun tableta.
JA MISLIM DA BI ON UBIO ZA CEVAP HEHEHE

LOL!!!
Similar Topics
Users browsing this topic