Vrhunski.Ovaj Pijetraj mi djeluje kao serator vrhusnki,ali mislim da čovjek zna šta radi.
Mislim da bi Mirko mogao svratiti do Pijetraja.
I meni se čini.Sigurno ga ne bi borci tipa Schaub,Mir nadboksavali ali Mirko ima prevelik ego da bi otišao izvan svoje komfor zone na tuđi teren kod boljega da dobije "batine" i nešto nauči kao što to radi jedan GSP,Anderson Silva.
To je najbolji način i put do napretka da treniraš svaku disciplinu zasebno sa ljudima koji su specijalizirali i treniraju "samo" jednu određenu disciplinu i koji su u toj disciplini puno bolji od tebe.
Smatram da Mirko,a i svi ostali MMA borci iz hrvatske imaju sve "uvjete" u hrvatskoj da postanu svjetski prvaci u MMA-u samo nitko nije spreman napraviti takvo odricanje i raditi boks sa prvacima hrvatske u boksu,K-1 sa prvacima hrvatske u K-1,hrvanje sa prvacima hrvatske u hrvanju,grapplling sa prvacima hrvatske u grapplingu.
Hrgović ima bolji boks nego bilo koji MMA borac,kao što i braća Žugaj imaju bolje hrvanje nego itko u MMA-u,u K-1 imamo odlične talente također,u grapplingu isto tako iako mislim da smo tu još najtanji u usporedbi sa zapadom ali problem je što još nitko u hrvatskoj nije spreman napraviti žrtvu i doći kod svih tih ljudi u njihovu dvoranu staviti ego na stranu,dobiti "batine",pokupiti znanje,a sve radi vlastitog napretka.Dosta ljudi traži izgovore i smatraju da je jedini put do napretka preko Amerike i nekog jačeg MMA kampa,ali ja se ne slažem s njima zbog gore navedenih razloga.Jedino gdje se mogu složiti sa takvim stajalištem je da se ode na mjesec,dva u neki jači MMA kamp čisto da se sve poveže u MMA sparingu sa vrhunskim MMA borcima i da se znanje koje je stečeno u radu sa borilačkim "specijalistima" što bolje uklopi,primjeni i prilagodi potrebama MMA.
Edited by user
2011-04-24T17:53:34Z
|
Reason: Not specified
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.