Sponsor
unreal
2011-04-24T13:13:05Z
Odlicno!! :)36
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-04-24T13:26:05Z
unreal wrote:

+1
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
mishima
2011-04-24T13:47:28Z
Cain wrote:

unreal wrote:

+1

+1
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-04-24T14:10:08Z
...a i Matko je odradio to odlično.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
OFC
  • OFC
  • Advanced Member
FaceDesigner
2011-04-24T15:03:46Z
Vrhunski.Ovaj Pijetraj mi djeluje kao serator vrhusnki,ali mislim da čovjek zna šta radi.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
maro-du
2011-04-24T15:08:10Z
Odličan KLINČ 🙂 a ovo sto kaze Face za Pijetra i ja mislim da je bas neki serator, ali definitivno mislim da covjek ima znanje i da drzvi sve konce u ruci... samo mi se ne sviđa ovo spartanski zivot i te price...
KRU MUAY THAI
2011-04-24T15:42:33Z
Odlično,prvenstveno u poruci koju prezentira ekipa. Pravi sportski i zdrav pristup uz potreban red i rad te način življenja uz samodisciplinu, koja je danas u 80% shvačanja BV zaboravljena stvar. Što više takvih edukativnih postova i KLINČA! Odlična promocija i edukacija...jako dobro uradeno. Samo dalje tako...:)36
travarica
2011-04-24T15:46:31Z
FaceDesigner wrote:

Vrhunski.Ovaj Pijetraj mi djeluje kao serator vrhusnki,ali mislim da čovjek zna šta radi.

Mislim da bi Mirko mogao svratiti do Pijetraja.

warp-punches
2011-04-24T17:40:15Z
travarica wrote:

FaceDesigner wrote:

I meni se čini.Sigurno ga ne bi borci tipa Schaub,Mir nadboksavali ali Mirko ima prevelik ego da bi otišao izvan svoje komfor zone na tuđi teren kod boljega da dobije "batine" i nešto nauči kao što to radi jedan GSP,Anderson Silva.
To je najbolji način i put do napretka da treniraš svaku disciplinu zasebno sa ljudima koji su specijalizirali i treniraju "samo" jednu određenu disciplinu i koji su u toj disciplini puno bolji od tebe.
Smatram da Mirko,a i svi ostali MMA borci iz hrvatske imaju sve "uvjete" u hrvatskoj da postanu svjetski prvaci u MMA-u samo nitko nije spreman napraviti takvo odricanje i raditi boks sa prvacima hrvatske u boksu,K-1 sa prvacima hrvatske u K-1,hrvanje sa prvacima hrvatske u hrvanju,grapplling sa prvacima hrvatske u grapplingu.

Hrgović ima bolji boks nego bilo koji MMA borac,kao što i braća Žugaj imaju bolje hrvanje nego itko u MMA-u,u K-1 imamo odlične talente također,u grapplingu isto tako iako mislim da smo tu još najtanji u usporedbi sa zapadom ali problem je što još nitko u hrvatskoj nije spreman napraviti žrtvu i doći kod svih tih ljudi u njihovu dvoranu staviti ego na stranu,dobiti "batine",pokupiti znanje,a sve radi vlastitog napretka.Dosta ljudi traži izgovore i smatraju da je jedini put do napretka preko Amerike i nekog jačeg MMA kampa,ali ja se ne slažem s njima zbog gore navedenih razloga.Jedino gdje se mogu složiti sa takvim stajalištem je da se ode na mjesec,dva u neki jači MMA kamp čisto da se sve poveže u MMA sparingu sa vrhunskim MMA borcima i da se znanje koje je stečeno u radu sa borilačkim "specijalistima" što bolje uklopi,primjeni i prilagodi potrebama MMA.

Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
travarica
2011-04-24T18:35:28Z
warp-punches wrote:

travarica wrote:

FaceDesigner wrote:

I meni se čini.Sigurno ga ne bi borci tipa Schaub,Mir nadboksavali ali Mirko ima prevelik ego da bi otišao izvan svoje komfor zone na tuđi teren kod boljega da dobije "batine" i nešto nauči kao što to radi jedan GSP,Anderson Silva.
To je najbolji način i put do napretka da treniraš svaku disciplinu zasebno sa ljudima koji su specijalizirali i treniraju "samo" jednu određenu disciplinu i koji su u toj disciplini puno bolji od tebe.
Smatram da Mirko,a i svi ostali MMA borci iz hrvatske imaju sve "uvjete" u hrvatskoj da postanu svjetski prvaci u MMA-u samo nitko nije spreman napraviti takvo odricanje i raditi boks sa prvacima hrvatske u boksu,K-1 sa prvacima hrvatske u K-1,hrvanje sa prvacima hrvatske u hrvanju,grapplling sa prvacima hrvatske u grapplingu.

Hrgović ima bolji boks nego bilo koji MMA borac,kao što i braća Žugaj imaju bolje hrvanje nego itko u MMA-u,u K-1 imamo odlične talente također,u grapplingu isto tako iako mislim da smo tu još najtanji u usporedbi sa zapadom ali problem je što još nitko u hrvatskoj nije spreman napraviti žrtvu i doći kod svih tih ljudi u njihovu dvoranu staviti ego na stranu,dobiti "batine",pokupiti znanje,a sve radi vlastitog napretka.Dosta ljudi traži izgovore i smatraju da je jedini put do napretka preko Amerike i nekog jačeg MMA kampa,ali ja se ne slažem s njima zbog gore navedenih razloga.Jedino gdje se mogu složiti sa takvim stajalištem je da se ode na mjesec,dva u neki jači MMA kamp čisto da se sve poveže u MMA sparingu sa vrhunskim MMA borcima i da se znanje koje je stečeno u radu sa borilačkim "specijalistima" što bolje uklopi,primjeni i prilagodi potrebama MMA.

kad smo kod braće Žugaj

možda bi se moglo Pokrajcu sugerirat da s njima odradi nekoliko treninga

Paddy Oneill
2011-04-24T18:39:35Z
odlično napravljen klinč, zanimljiv je za gledanje, čestitke svima koji su sudjelovali u realizaciji..
Joeseph Jones
2011-04-24T19:06:51Z
warp-punches wrote:

travarica wrote:

FaceDesigner wrote:

U vezi ovoga.
Čitao sam dosta o GSP i njegovom treningu.Kazu da je jedan od glavnih razloga za njegovo stanje u sportu
odgovoran njegov glavni trener Firas Zahabi kojeg nije strah potraziti savjete od drugih.
Čovjek trenira s Renzom, Rogerom Gracieom, ponelkad mu i Greg Jackson doleti. Sad za borbu protiv Shieldsa uvrstio je treninge gimnasticara u svoj workout.

Odlican klinč, sve fenomenalno odrađeno. Jedva cekam drugi!!
Sta vise reći
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2011-04-24T19:47:45Z
Joeseph Jones wrote:

warp-punches wrote:

travarica wrote:

FaceDesigner wrote:

U vezi ovoga.
Čitao sam dosta o GSP i njegovom treningu.Kazu da je jedan od glavnih razloga za njegovo stanje u sportu
odgovoran njegov glavni trener Firas Zahabi kojeg nije strah potraziti savjete od drugih.
Čovjek trenira s Renzom, Rogerom Gracieom, ponelkad mu i Greg Jackson doleti. Sad za borbu protiv Shieldsa uvrstio je treninge gimnasticara u svoj workout.

Odlican klinč, sve fenomenalno odrađeno. Jedva cekam drugi!!
Sta vise reći

Tako je!i Anderson Silva je slično radio-čak i sa Stevenom Sigalom:).Ako želiš biti najbolji moraš i raditi sa boljima od sebe a kad smo kod MMA u svakoj disiplini ima boljih boraca pa zato i pravi treneri trebaju svoje borce voditi kod vrhunski boksača,hrvača i tai boraca.Evo zadnji primjer je i Fedor koji je išao kod Ernesta Hosta.
Što se Lea tiče mislim da ne gleda dovoljno široko.Za masu je spomenuo proteine i aminokiseline a di su tu ugljikohidrati,glutamin i drugi dodaci. Filipu treba još mase i biti će vrhunski ali treba na tome raditi i raditi. Spartanski život je ok ali treba dečka pustiti i malo da izađe koji put i stavi mozak na pašu jer samo trening,trening i trening može dati kontraefekt. Npr. Drviš je bio prvak svjeta a svaki put kad bi došao doma - Pulu (a dolazio je često:) izašao bi do ranijih jutranjih sati(šta naravno nije ok kad si pred naslov) i uspio je. Preskara je morao malo skromnosti naučiti i prije ga u vatru ubaciti.. To je moje mišljenje a sad vrijeme će pokazati. Samo se nadam da će kako god Fili uspijeti jer ima sve potencijale a talentiraniji je nego Drviš i Mavrović sa 4,5 god. treninga iz sebe i bilo bi šteta da ne uspije..

P.S ono sa vježbanjem nokauta me nasmijalo jer svaki boksač zna koja je to vježba a emisija je vrhunsko napravljena i čestitke dečki:)36
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2011-04-24T19:53:17Z
I pitanje budući da je Monsur bio nešto bolji od Filipa kad je odustao, šta bi bilo danas da se Dino vrati i uđu u ring?