Poll Question : povući će se ili ne?

Total: 31

dr jupidu
2011-03-21T21:22:56Z
ok...ako ga ufc više neželi............... ,sigurno je da će mirko htjeti još jednu borbu al ako ufc kaže zaista ne!...šta onda?

psihologija crocopa- već je u par intervjua prije 2-3 god spomenuo da se plaši "civilnog" života..jer kako zamijeniti ritam života 20 godina s "običnim" životom...

čisto sumnjam da će se mirko pomiriti s oproštajem kao "gubitnik ili nokautiran"...........
prije bi rekao da će se boriti sve dok ne pobijedi prvog jačeg protivnika.......................jer "samouvjereno "bahati" mirko teško da će dospustiti ovakav ipak neslavan kraj...........

vaše mišljenje internet sveznadari:))sunce vam pametno...?

Sponsor
The Miner
2011-03-21T21:30:54Z
Pojavit ce se iznimno talentirani Rus,koji ce svojim proporcijama i vjestinama rusit sve barijere u mma...Barry ce se htjeti boriti s njim,i izabrat ce Mirka da mu bude u kutu...Barry ce stradati u tom mecu...Iduci mec-MIRKO VS RUS NA BOŽIĆ U MOSKVI...
travarica
2011-03-21T21:33:07Z
UFC će ga iskoristit za Rio ili Japan

to je moje mišljenje

Satrap
2011-03-21T21:39:47Z
Ako misli nastavit trenirat na isti način i sa istim ljudima...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-21T21:47:14Z
Mislim da Mirka previše ne tangira to što bi otišao s porazom. Da je htio otići s pobjedom otišao bi nakon Barrya. Novac mu je glavni motiv.On bi se u UFC-u borio dok god bi ga ovi tako masno plaćali no nakon ova dva teška nokauta oni moraju to stopirat kao i Liddella kad se već neće sam povući. Mislim da su i njegovi najveći fanovi nakon ovog nokauta zabrinuti za njegovo zdravlje i ne žele ga više gledati u oktogonu
Chairman
2011-03-21T22:03:25Z
Meni nekak nema smisla da se bori samo radi novaca i onda bude jedini UFC-ov borac koji nema banner sa sponzorima, nosi UFC majcu bez reklame, hlačice bez reklame???
Na inside mma su vec vise puta spomenuli da se na UFC eventima može više zaradit na reklamama nego od novaca za borbu, ako se Mirko bori samo radi love zašto onda ne podeblja malo prihode na pojedinim evenata pomocu reklama?
rampage308
2011-03-21T22:04:05Z
travarica wrote:

UFC će ga iskoristit za Rio ili Japan

to je moje mišljenje

u Riu im je nepotreban jer imaju vec dovoljno velikih brazilskih zvijezda za taj event
kad smo vec kod Ria izgleda da se Royce Gracie vraca u UFC :)18
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-03-21T22:14:40Z
Chairman wrote:

Meni nekak nema smisla da se bori samo radi novaca i onda bude jedini UFC-ov borac koji nema banner sa sponzorima, nosi UFC majcu bez reklame, hlačice bez reklame???
Na inside mma su vec vise puta spomenuli da se na UFC eventima može više zaradit na reklamama nego od novaca za borbu, ako se Mirko bori samo radi love zašto onda ne podeblja malo prihode na pojedinim evenata pomocu reklama?

nije Amer.Anderson Silva je za reklamu na hlačicama dobio 100.000 dolara ali od brazilske firme. Hrvatske firme bi Mirku dale neku siću. To dobro dođe pokrajcu ili Reljiću ali njemu su ti iznosi beznačajni
Alex077
2011-03-21T22:21:40Z
On je preskup za undercard a više ga oni nemogu reklamirati i promovirati nakon svih tih poraza. Jednostavno nije isplativ iz gledišta UFC-a. Slična stvar čeka Wanderleja Silvu ako izgubi sljedećih par borbi. Evo i Tito Ortiz dok izgubi od Badera sljedeću leti. To su borci koji imaju ime ali nemaju više te performanse.
ksian
2011-03-21T22:51:39Z
The Miner wrote:

Pojavit ce se iznimno talentirani Rus,koji ce svojim proporcijama i vjestinama rusit sve barijere u mma...Barry ce se htjeti boriti s njim,i izabrat ce Mirka da mu bude u kutu...Barry ce stradati u tom mecu...Iduci mec-MIRKO VS RUS NA BOŽIĆ U MOSKVI...

Hhaha- MIRKO IV

:)20
unreal
2011-03-21T23:42:19Z
mark wrote:

Chairman wrote:

nije Amer.Anderson Silva je za reklamu na hlačicama dobio 100.000 dolara ali od brazilske firme. Hrvatske firme bi Mirku dale neku siću. To dobro dođe pokrajcu ili Reljiću ali njemu su ti iznosi beznačajni

Takoder cisto sumnjam da se bori zbog novaca. Prije zbog ponosa.
Majica i plakat prije pocetka borbe mogu donesti sigurno puno novaca, pogotovo ljudima kao Mirko. Lako bi on nasao sponzore da je njemu do toga, prije je imao punu majicu ispisanih stranim sponzorima.
Pa i Lesnar koji je mozda i najplaceniji borac ima sponzoriranu majicu i plakat, tako da sumnjam da je to sica.
2011-03-22T10:27:21Z
dr jupidu wrote:

ok...ako ga ufc više neželi............... ,sigurno je da će mirko htjeti još jednu borbu al ako ufc kaže zaista ne!...šta onda?

psihologija crocopa- već je u par intervjua prije 2-3 god spomenuo da se plaši "civilnog" života..jer kako zamijeniti ritam života 20 godina s "običnim" životom...

čisto sumnjam da će se mirko pomiriti s oproštajem kao "gubitnik ili nokautiran"...........
prije bi rekao da će se boriti sve dok ne pobijedi prvog jačeg protivnika.......................jer "samouvjereno "bahati" mirko teško da će dospustiti ovakav ipak neslavan kraj...........

Možda ga ubace kao nekog "počasnog" borca sa nekim veteranom tu u Europi ,recimo u Njemačkoj u Kelnu,ali u američkom kavezu,,čisto sumnjam iako bi volio vidjeti turnir između Coutura,Filipovića,Minotaura,Fedora...a to bi biznismen Dana mogau u skoroj budučnosti i organizirati.Šta misliš koje bi se pare tu okrenile
FaceDesigner
2011-03-22T10:41:47Z
Tribulus testis wrote:

dr jupidu wrote:

Možda ga ubace kao nekog "počasnog" borca sa nekim veteranom tu u Europi ,recimo u Njemačkoj u Kelnu,ali u američkom kavezu,,čisto sumnjam iako bi volio vidjeti turnir između Coutura,Filipovića,Minotaura,Fedora...a to bi biznismen Dana mogau u skoroj budučnosti i organizirati.Šta misliš koje bi se pare tu okrenile

Kakve gluposti.Nije ovo Pride pa da se radi šou.Vidili smo svi kako se Lidell oprostio i kakvu je ''ceremoniju'' imao.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
afroman
2011-03-22T10:47:57Z
Alex077 wrote:

On je preskup za undercard a više ga oni nemogu reklamirati i promovirati nakon svih tih poraza. Jednostavno nije isplativ iz gledišta UFC-a. Slična stvar čeka Wanderleja Silvu ako izgubi sljedećih par borbi. [/quote

Daj pišeš gluposti............. DW je sam rekao da ce Silva bit u ufc-u koliko god želi bez obzira na rezultate (pogledaj malo PFS) i u biti on od zadnjih 7 borbi ima 5 poraza...........

slobodan***
2011-03-22T11:50:41Z
Tribulus testis wrote:

dr jupidu wrote:

DW je igrac na duze staze...Nije on pocetnik da nema PPV i ulaznice pa da pravi turnire sa tolko jakih i skupih imena..
profighter
2011-03-22T12:53:23Z
afroman wrote:

Alex077 wrote:

On je preskup za undercard a više ga oni nemogu reklamirati i promovirati nakon svih tih poraza. Jednostavno nije isplativ iz gledišta UFC-a. Slična stvar čeka Wanderleja Silvu ako izgubi sljedećih par borbi. [/quote

Daj pišeš gluposti............. DW je sam rekao da ce Silva bit u ufc-u koliko god želi bez obzira na rezultate (pogledaj malo PFS) i u biti on od zadnjih 7 borbi ima 5 poraza...........

za razliku od Mirka cije su borbe na zalost negledljive i zavrsavaju teskim nokautima, Wand jos uvik pruza atraktivne borbe za publiku i ima zadnju borbu pobjedu protiv renomiranog Bispinga (sta god neko mislio o Bispingu) i atraktivan KO protiv Jardinea...izgubio je dva decisiona i KO od Rampagea...dakle ni score prakticki ne izgleda toliko lose, a borbe mu nisu dosadne, naprotiv...ono protiv Liddela je cista klasika...
..btw nadan se da bi Mirko mogao dobit priliku da se dostojno oprosti na UFC-u u Japanu, mislin da ce tako i bit..
dr jupidu
2011-03-22T15:00:55Z
volija bi da crocop zamoli ufc i kaže ok.................dajte mi još jednu šansu.....do poraza i onda da je kraj...dakle...

all or nothing

do prvog poraza
blazer44
2011-03-22T18:32:43Z
dr jupidu wrote:

volija bi da crocop zamoli ufc i kaže ok.................dajte mi još jednu šansu.....do poraza i onda da je kraj...dakle...

all or nothing

do prvog poraza

Pa i ja bi ovo volija, al protiv nekog protivnika tipa couture, koji nema baš KO power. I to pod uvjeton da prvo uzme malo odmora, onda duži training camp, da promini malo okolinu i da puno radi na stand upu, s nekin treneron koji će ga ispravljat i kojeg će Mirko slušat. I kako san ja svatija u pripremama ono šta on zove hell week, tjedan sparinga, ako traje stvarno samo tjedan dana onda je to daleko premalo. Uz pravi stand up trening mislin da bi moga dosta više pokazat, vidija se dobar napredak u klinču za ovu borbu.
DON'T BE SCARED HOMIE
dr jupidu
2011-03-22T18:44:41Z
blazer44 wrote:

dr jupidu wrote:

all or nothing

do prvog poraza

Pa i ja bi ovo volija, al protiv nekog protivnika tipa couture, koji nema baš KO power. I to pod uvjeton da prvo uzme malo odmora, onda duži training camp, da promini malo okolinu i da puno radi na stand upu, s nekin treneron koji će ga ispravljat i kojeg će Mirko slušat. I kako san ja svatija u pripremama ono šta on zove hell week, tjedan sparinga, ako traje stvarno samo tjedan dana onda je to daleko premalo. Uz pravi stand up trening mislin da bi moga dosta više pokazat, vidija se dobar napredak u klinču za ovu borbu.

A JA BI BAŠ VOLIJA DA MU DAJU ŠTA TEŽEG

ono.... da ga zakuca do kraja .................................... ili da mirko iznenadi 🙂