ne volis ih obojicu:)7
ma ja bi radije da dobije pacquiao
Ne, jer mi je dosta tih catch weight sranja kod Pacquiaoa u borbama za titulu, prvo sa Miguelom Cottom, a sad sa Antonio Margaritom.
Opće mi nije jasno kak je postao prvi izazivač Cottou na ljestvici WBO-a (:)18 ) i onda još u borbi za titulu traži da bude catch weight, a ne regularna kategorija za to i smatra se pravim prvakom.
Sad isto s Margaritom, ako pobijedi bit će WBC-ov prvak u super velteru (154 lbs), a borba je dogovorena do 150 lbs. Dakle bit će prvak u 8 kategorija, a od toga je u njih 6 bilo na kilaži na kojoj treba biti, a zadnje dvije ispod limita kako bi njemu pasalo. Ako se nisi u stanju boriti za titulu na pravoj kilaži, nemoj se zvati prvakom u toj kategoriji. O izboru protivnika neću komentirati..
Margarita ne volim zbog onog skandala s bandažama (nekakav gips je htio staviti unutra prije borbe s Mosleyem) i smatram da bi trebao biti doživotno suspendiran. Uvijek postoji pitanje je li to koristio i u prijašnjim borbama, i možda je čak uništio jednog odličnog boksaća (Cottoa) s varanjem.
I možda stavim sitnu lovu na Margacheata, dobar je koeficijent.
Edited by user
2010-11-10T17:23:17Z
|
Reason: Not specified