sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?..i vlasnik možda i najstrašnijeg nokauta u UFC povijesti sa high kickom nad Tra Teligmanom koji je odnešen na nosilima a svijesti je došao tek u bolnici
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tome
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?točnoi to čovjek koji obzirom na građu je postigao puuno
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?..i vlasnik možda i najstrašnijeg nokauta u UFC povijesti sa high kickom nad Tra Teligmanom koji je odnešen na nosilima a svijesti je došao tek u bolnici:)36 onakav high kick su znali ipaliti jedino mirko i aerts u primeu ;)
Usporedba Sylvije i Aertsa/Mirka u primeu je smiješna. Bez uvrede.@Đoloma nisu, dobio je UD.
A nek sam i ovo dozivio. Ne jedan, nego dva navijaca Big Timmaha.Bez rijeci sam. :)20
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?..i vlasnik možda i najstrašnijeg nokauta u UFC povijesti sa high kickom nad Tra Teligmanom koji je odnešen na nosilima a svijesti je došao tek u bolnici:)36 onakav high kick su znali ipaliti jedino mirko i aerts u primeu ;)... i vlasnik najbrzeg nokauta u teskoj kategoriji, samo je bio sa krive strane tog nokauta he he :)20 Tim-beeeeer :)2
Cole Konrad, Jake Shields, Ricco Rodriguez danas, Jeff Monson, Mark Coleman, Kevin Randleman, Cheick Kongo, Heath Herring u dosta mečeva... u K-1 Schilt zna biti depresivno smoran, JLB isto podosadan danas, Hong-man Choi...
Usporedba Sylvije i Aertsa/Mirka u primeu je smiješna. Bez uvrede.@Đoloma nisu, dobio je UD. na ovu temu vise necu pisti jer nema smisla,ti pogledaj sylviin high kick protiv teligmana,pa realno prosudi je li na mirkovoj razini,ja mislim da je,ti imas drugacije misljenje od mene i ja ga postujem,pozdrav
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?koliko ja znam nije ni skuzio da mu je pukla ruka, a ne da nije htio tapkat i bit ce upamcen jedino po tome sto se usrao u gace i sto ga je fedor dobija za 20 secnije skuzio da mu je pukla ruka!!!???sinko koliko godina imas?12? jesi li ikad osjetio bol izvucene poluge na ruci?vjerovatno nisi,bol je ne izdrziva cak i ako ne pukne ruka,a u tima je ruka pukla na tri razlicita mjesta,i ti pises da on to nije skuzio!?tim ce biti upamcen kao ufc prvak,a izdominirani arlovski,i niz drugih boraca ce dugo pamtiti njegove brutalne udarce ;)
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?koliko ja znam nije ni skuzio da mu je pukla ruka, a ne da nije htio tapkat i bit ce upamcen jedino po tome sto se usrao u gace i sto ga je fedor dobija za 20 sec
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?koliko ja znam nije ni skuzio da mu je pukla ruka, a ne da nije htio tapkat i bit ce upamcen jedino po tome sto se usrao u gace i sto ga je fedor dobija za 20 secnije skuzio da mu je pukla ruka!!!???sinko koliko godina imas?12? jesi li ikad osjetio bol izvucene poluge na ruci?vjerovatno nisi,bol je ne izdrziva cak i ako ne pukne ruka,a u tima je ruka pukla na tri razlicita mjesta,i ti pises da on to nije skuzio!?tim ce biti upamcen kao ufc prvak,a izdominirani arlovski,i niz drugih boraca ce dugo pamtiti njegove brutalne udarce ;)buduci da ti mene vrijeđas pa cu i ja tebe.idiote pogledaj opet mec i njegovu reakcije i izjavu iza toga pa onda pricaj nesto, caci doma govori sinko
na ovu temu vise necu pisti jer nema smisla,ti pogledaj sylviin high kick protiv teligmana,pa realno prosudi je li na mirkovoj razini,ja mislim da je,ti imas drugacije misljenje od mene i ja ga postujem,pozdrav
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?koliko ja znam nije ni skuzio da mu je pukla ruka, a ne da nije htio tapkat i bit ce upamcen jedino po tome sto se usrao u gace i sto ga je fedor dobija za 20 secnije skuzio da mu je pukla ruka!!!???sinko koliko godina imas?12? jesi li ikad osjetio bol izvucene poluge na ruci?vjerovatno nisi,bol je ne izdrziva cak i ako ne pukne ruka,a u tima je ruka pukla na tri razlicita mjesta,i ti pises da on to nije skuzio!?tim ce biti upamcen kao ufc prvak,a izdominirani arlovski,i niz drugih boraca ce dugo pamtiti njegove brutalne udarce ;)lol ovako nabrijane tipove poput tebe treba zakonom zabraniti...a kazes gledao si borbu? pa covjek je sam rekao u intervjuu nakon borbe da nije pojma imao da je ruka pukla. pizdio je na HD zasto je zaustavio borbu i da mu nije nista. malo ohladi retoriku. nisi najpametniji ovdje pa da mozes bilo koga prozivat da ima 12 god.
na ovu temu vise necu pisti jer nema smisla,ti pogledaj sylviin high kick protiv teligmana,pa realno prosudi je li na mirkovoj razini,ja mislim da je,ti imas drugacije misljenje od mene i ja ga postujem,pozdravOno na Mirkovoj razini? To je ka reć da je Gonzagin highkick na Mirkovoj razini. High kick protiv Telligmana je tehnički poprilično loš kick, ni blizu Mirkovin i Aertsovin kickovima.
Usporedba Sylvije i Aertsa/Mirka u primeu je smiješna. Bez uvrede.@Đoloma nisu, dobio je UD. na ovu temu vise necu pisti jer nema smisla,ti pogledaj sylviin high kick protiv teligmana,pa realno prosudi je li na mirkovoj razini,ja mislim da je,ti imas drugacije misljenje od mene i ja ga postujem,pozdravDobro ja znam o čemu ti govoriš, ali jedna lasta ne čini proljeće - na temelju jednog high kicka koji je prošao (protiv Telligmana koji je već bio uzdrman s poluspuštenim rukama) ti uspoređuješ Sylviju s jednim Aertsom u primeu? Poštujem i ja tvoje mišljenje, ali zadržavam pravo komentirati ono s čime se ne slažem.Pa Aertsov stand up je institucija za Sylvijin. Ja Timmaha poštujem i nimalo ga ne omalovažavam, ali usporeba Tima i Aertsa mi je kao da netko uspoređuje boks JDS-a i Klička.A od boraca koje ne volim, tu su zasigurno Sonnen, Thiago Alves, Thiago Silva itd.
sylvia je u primeu bio nedodirljiv,i svaka mu cast na tomemr. deadly jab? :)10 jedini covjek koji se doslovno pokakao u gace u oktagonu?ne,jedini covjek koji nije htio tapkati na lom ruke u oktagonu u borbi protiv mira,taj isti covjek koji je se vratio u borbu protiv arlovskog nakon knockdowna iz kojeg se nebi vratio niko osim njega,taj isti covjek koji je izdominirao minotaura pune dvije runde u borbi za privremenog prvaka,jel ti sad jasno o kojem covjeku pisem?koliko ja znam nije ni skuzio da mu je pukla ruka, a ne da nije htio tapkat i bit ce upamcen jedino po tome sto se usrao u gace i sto ga je fedor dobija za 20 secnije skuzio da mu je pukla ruka!!!???sinko koliko godina imas?12? jesi li ikad osjetio bol izvucene poluge na ruci?vjerovatno nisi,bol je ne izdrziva cak i ako ne pukne ruka,a u tima je ruka pukla na tri razlicita mjesta,i ti pises da on to nije skuzio!?tim ce biti upamcen kao ufc prvak,a izdominirani arlovski,i niz drugih boraca ce dugo pamtiti njegove brutalne udarce ;)lol ovako nabrijane tipove poput tebe treba zakonom zabraniti...a kazes gledao si borbu? pa covjek je sam rekao u intervjuu nakon borbe da nije pojma imao da je ruka pukla. pizdio je na HD zasto je zaustavio borbu i da mu nije nista. malo ohladi retoriku. nisi najpametniji ovdje pa da mozes bilo koga prozivat da ima 12 god. pizdio je na sudiju jer je htio nastaviti sa slomljenom rukom,smjesno je reci da nije znao da mu je ruka pukla na tri razlicita mjesta,takvu bol je morao osjetiti ;)
O čovjeku koji se na UFN-u pokenjao u gaće, da :)
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close