Spider
2010-09-20T18:45:45Z
+1

nadam se jos puno ovakvih reportaza 🙂
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Seded
2010-09-20T18:49:16Z
Jako dobro! :)36
"It's not checkmate. The king has one more move."
Matek
2010-09-20T19:11:44Z
blazer44
2010-09-20T20:12:45Z
Cain wrote:

stomp wrote:

blazer44 wrote:

po meni je hrvanje po ufc-ovin pravilima daleko najvaznije, pogotovo uz puste americke hrvace, bez hrvanja ne mozes nista. danas su svi dobri u sub defensu, nema vise colemana i randlemana koje su bjj borci submitali cin bi dotakli pod. inace mislin da ce ufc-on kroz koju godinu kompletno dominirat hrvaci, ni sad nije daleko od toga. jako se tesko borit protiv boljeg hrvaca od sebe kojeg nemos submitat, a koji ima kondicije cilu borbu drzat nekoga uz ogradu ili na podu bez problema.

ako bude kojim slučajem tako tad će to bit suhoparna sapunica koju ja prvi neću gledat.
bez pravih udarača nema govora o kvalitetnoj i atraktivnoj borbi.

+1

i ja se slazen s vama, al mislin da ce tako bit. svjedno, uvik ce se nac neki cro cop, anderson silva ili neko treci zbog kojih ce bit zanimljivo gledat borbe.
DON'T BE SCARED HOMIE
Paddy Oneill
2010-09-20T22:05:08Z
super prilog, čim više takvih priloga o našim dečkima tim bolje.. čestitke i braći Žugaj na rezultatima. je ih ne poznam ali izgleda da su i normalni dečki, pozitiva..
RySchooder
2010-09-20T23:04:43Z
bero wrote:

RySchooder wrote:

Kad bi bar sto vise ovakvih priloga bilo... i to ne samo o hrvanju nego opcenito o borilačkim sprtovim

Zamislite da se rade prilozi i po mma klubovima , judo ... Super reklama za klub i zanimljivo za pogledati

I bit će. :)1
This is just the beginning.

Svaka cast, jedva cekam :)36
mr.drvo wrote:

Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...

Volio bih se boriti sa Lesnarom...

john wayne
2010-09-21T10:02:50Z
pozdrav -ja sam novi ovdje, i zanima me to hrvačko uho -ko što su burazeri spomenili da je to posljedica udaraca i nagnječenja- e sad mene zanima jel se to kako može lječit /sprječit i dali se to može zaradit i u druim sličnim sportovima ( bjj -grapling) , i dali se to dobiva kroz godine treninga i borbi -ili to i amateri ili rekreativci mogu dobit
he has satan in his eyes
boogeyman
2010-09-21T23:24:58Z
dobar prilog. :)

john wayne wrote:

pozdrav -ja sam novi ovdje, i zanima me to hrvačko uho -ko što su burazeri spomenili da je to posljedica udaraca i nagnječenja- e sad mene zanima jel se to kako može lječit /sprječit i dali se to može zaradit i u druim sličnim sportovima ( bjj -grapling) , i dali se to dobiva kroz godine treninga i borbi -ili to i amateri ili rekreativci mogu dobit

mozes dobiti takve usi ako treniras grappling, bjj, judo ili nesto slicno. postoje stitnici za usi koji sprjecavaju ozljede, a ako ti se nekaj dogodi usima odmah kod doktora prije nego pocne zarastati.
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
john wayne
2010-09-22T20:45:40Z
hvala na na savjetima 🙂
he has satan in his eyes
Similar Topics
Users browsing this topic