po meni je hrvanje po ufc-ovin pravilima daleko najvaznije, pogotovo uz puste americke hrvace, bez hrvanja ne mozes nista. danas su svi dobri u sub defensu, nema vise colemana i randlemana koje su bjj borci submitali cin bi dotakli pod. inace mislin da ce ufc-on kroz koju godinu kompletno dominirat hrvaci, ni sad nije daleko od toga. jako se tesko borit protiv boljeg hrvaca od sebe kojeg nemos submitat, a koji ima kondicije cilu borbu drzat nekoga uz ogradu ili na podu bez problema.ako bude kojim slučajem tako tad će to bit suhoparna sapunica koju ja prvi neću gledat.bez pravih udarača nema govora o kvalitetnoj i atraktivnoj borbi.+1
po meni je hrvanje po ufc-ovin pravilima daleko najvaznije, pogotovo uz puste americke hrvace, bez hrvanja ne mozes nista. danas su svi dobri u sub defensu, nema vise colemana i randlemana koje su bjj borci submitali cin bi dotakli pod. inace mislin da ce ufc-on kroz koju godinu kompletno dominirat hrvaci, ni sad nije daleko od toga. jako se tesko borit protiv boljeg hrvaca od sebe kojeg nemos submitat, a koji ima kondicije cilu borbu drzat nekoga uz ogradu ili na podu bez problema.ako bude kojim slučajem tako tad će to bit suhoparna sapunica koju ja prvi neću gledat.bez pravih udarača nema govora o kvalitetnoj i atraktivnoj borbi.
po meni je hrvanje po ufc-ovin pravilima daleko najvaznije, pogotovo uz puste americke hrvace, bez hrvanja ne mozes nista. danas su svi dobri u sub defensu, nema vise colemana i randlemana koje su bjj borci submitali cin bi dotakli pod. inace mislin da ce ufc-on kroz koju godinu kompletno dominirat hrvaci, ni sad nije daleko od toga. jako se tesko borit protiv boljeg hrvaca od sebe kojeg nemos submitat, a koji ima kondicije cilu borbu drzat nekoga uz ogradu ili na podu bez problema.
Kad bi bar sto vise ovakvih priloga bilo... i to ne samo o hrvanju nego opcenito o borilačkim sprtovimZamislite da se rade prilozi i po mma klubovima , judo ... Super reklama za klub i zanimljivo za pogledatiI bit će. :)1 This is just the beginning.
Kad bi bar sto vise ovakvih priloga bilo... i to ne samo o hrvanju nego opcenito o borilačkim sprtovimZamislite da se rade prilozi i po mma klubovima , judo ... Super reklama za klub i zanimljivo za pogledati
Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...Volio bih se boriti sa Lesnarom...
pozdrav -ja sam novi ovdje, i zanima me to hrvačko uho -ko što su burazeri spomenili da je to posljedica udaraca i nagnječenja- e sad mene zanima jel se to kako može lječit /sprječit i dali se to može zaradit i u druim sličnim sportovima ( bjj -grapling) , i dali se to dobiva kroz godine treninga i borbi -ili to i amateri ili rekreativci mogu dobit
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close