Acidofil
  • Acidofil
  • Advanced Member Topic Starter
2010-09-03T11:34:05Z
Jel valja to išta? Meni ovako na prvi pogled djeluje interesantno za probati, a evo imaju na Kolektivi trenutno nekakvu akcijsku ponudu pa ko voli. Ova Kolektiva mi inače baš da hrpu ideja za provesti vikend a pored toga redovito daje kojekakve pizdarije u po cijene pa i s većim popustom. Bude stvarno svega, od paintballa, kartinga, zmaja, leta helikopterom, škole jahanja, stranih jezika, raftinga, adrenalinskih parkova itd. itd.
http://hr.kolektiva.net/zagreb  je tu pa koga zanima. Ja ću najvjerojatnije isprobati malo s tim govnom poletiti :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-03T11:37:22Z
pazi da se ne provedeš ko Delboy... :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-03T11:44:26Z
bero wrote:

Hehehe, jesu ono njega skinuli sa tv odašiljača? :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
  • Acidofil
2010-09-03T11:45:23Z
Al ovo je sve uvod u skok s padobranom, za koji još uvijek skupljam hrabrost...:)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-09-03T11:45:59Z
Acidofil wrote:

bero wrote:

Hehehe, jesu ono njega skinuli sa tv odašiljača? :)20

jesu, nakon kojih 10-ak sati :)20

Acidofil wrote:

Al ovo je sve uvod u skok s padobranom, za koji još uvijek skupljam hrabrost...:)20

meni skok djeluje puno jednostavnije od paraglajdinga, i prije bi se bacio nego da se moram jebavat s manevriranjem po zraku.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Acidofil
  • Acidofil
2010-09-03T11:55:19Z
Pa jedno i drugo se radi tandemski sa instruktorum. Ti si u biti privjesak u ovim početnim letovima/skokovima...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-09-03T13:06:19Z
bero wrote:

:)20
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
RySchooder
2010-09-03T13:23:33Z
bero wrote:

Legendarni nastavak :)20
mr.drvo wrote:

Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...

Volio bih se boriti sa Lesnarom...

Similar Topics
Users browsing this topic