tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2010-07-21T10:11:06Z
Sam je rekao da ce u prosina u akciju ovo je malo ranije 17 dana sto ne remeti puno njegov plan
Mislim ako mu uslise zelju da to jedino moze bit Gonzaga,a ako ne
Shane Carwin il neko treci .
Sponsor
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2010-07-21T10:19:59Z
Ako se i bude vratio mislim da će to biti Gonzaga.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-21T10:20:07Z
Carwin teško, on je još previsoko rangiran u UFC-u da bi ga White stavio s Mirkom.
A pitanje bi li Mirko uopće prihvatio tu borbu, sam je rekao da želi Minotaura, Couturea ili Gonzagu.

Ali Mirkov nastup se sigurno može očekivat ako će event bit u Njemačkoj. Rekao je da mu je dosta dalekih putovanja, a pitanje je kad će opet UFC u Europu nakon ovoga (u Engleskoj će bit u 10. mjesecu).
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
tiger04
  • tiger04
2010-07-21T10:54:51Z
Oberhasuen
Anderson silva/sonnen vs Vitor Belfort
vec imaju i jednuborbu,a Mirko je reko vraca se u prosincu a ovo je 13 studenog,tako da mislim da ga Dana bude stavio
samo pitanje je ko, ja mislim da je Gonzaga najblizi.
blazer44
2010-07-21T11:37:46Z
tesko da cemo gledat mirka protiv carwina dalo se procitat izmedu redova da se ne zeli borit s top borcima
DON'T BE SCARED HOMIE
The Miner
2010-07-21T12:10:35Z
Duffe mozda...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-07-21T12:28:06Z
The Miner wrote:

Duffe mozda...

također čisto sumnjam, ta borba mu ništa ne znači.
u obzir dolazi samo neko od bivših velikana, il neki revanš.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
The Miner
2010-07-21T13:13:09Z
bero wrote:

The Miner wrote:

Duffe mozda...

također čisto sumnjam, ta borba mu ništa ne znači.
u obzir dolazi samo neko od bivših velikana, il neki revanš.

Steta ,Mirko bi ga "prisilio na tapkanje" garant...
MiroISin
2010-07-21T14:35:54Z

mislim da bi mirko bolje prosao sa carwinom nego gonzagom
blazer44
2010-07-21T15:08:35Z
MiroISin wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=_RqKmc9QeJg
mislim da bi mirko bolje prosao sa carwinom nego gonzagom

ne bi se slozija. mirko je uvik bija slab protiv vecih jacih boraca u klincu i na podu, u zadnje vrime vise u klincu. posli onoga sta je carwin napravija miru dirty bokson ne vidin bas kako bi se mirko tu snasa. carwin se ispuca protiv lesnara, ne virujen da ce mu se to opet tek tako dogodit, ja mislin da moze izdrzat 3 runde srednjeg tempa borbe bez veceg problema. gonzaga nije neki borac, svakako slabiji od carwina i sta je vaznije udarci mu prolaze svugdi i mislin ako bi mirko moga ovo malo vise pretvorit u boks mec da bi 95% pobjedija. sporiji malo je, al jos je precizan i jos moze primit udarac, pocea je opet koristit noge i mislin da bi moga dobit gonzagu.

DON'T BE SCARED HOMIE
MiroISin
2010-07-21T15:31:25Z
e blazeru vidiš ja se bojim više gonzaginog partera nego carwinovog boksa.
a mozda se varam ali ovaj put bi gonzaga isao na pod s mirkom a sa carwinom bi to mirko pretvorio u boks mec
FaceDesigner
2010-07-21T16:02:13Z
Opet oni sa Carwinom počinju.:)21
Mirko je rekao da želi revanš protiv Gonzage i borbe za zvučnim imenima (koja više nisu top) ali su i dalje atraktivna-Minotaur i Couture.
Nikakav Carwin nedolazi u obzir.Niti bi ga Mirko prihvatio,osim ako se opet neuhvati one nebuloze o tituli,što ovaj put NEĆE.
Po meni bi Minotauro-Crocop 2 trebao biti dream fight.Zaintrigiralo bi sve stare fanove i PrideFC nostalgičare,ali i ove priglupe Amere i siguran sam ako u tom eventu nebi bilo borbe za titulu da bi to bio main event.
Zamislite dvije legende se susreću opet nakon 7 godina :)15
Jebeš Gonzagu i Couturea...:)24
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
hrvoje123456
2010-07-21T16:19:54Z
od te trojice jedino Gonzaga dolazi u obzir - Couture ima dogovorenu borbu s Toneyem na UFC 117, a Minotaur s Mirom na UFC 119. Pošto Gonzaga nema dogovorenu borbu, za očekivat je, ako Mirko uopće bude nastupao, da će se borit protiv Gonzage
tiger04
  • tiger04
2010-07-21T17:13:31Z
I ja bi ga najvise volio vidjet s Minotaurom ,ipak su to dvije legende
mozda jos uvijek najbolji striker,protiv najboljeg jiu jitsu borca,
ono bili bi main event 2 jer vec Belfort ceka pobjednika Silva/sonnen za title
uglavnom,Mirko sigurno sad moze dobit Minotaura.
Seded
2010-07-21T17:31:30Z
tiger04 wrote:

Baš zato što su stari i isluženi, taj matchup ne bi bio od pretjerane važnosti. Mirko, kakav god je da je, svakako je u boljoj formi od Mina koji nit vidi, nit se može kretati, nažalost. Taj fight me uopće ne interesira i radije bih gledao Mirko vs. Gonzaga 2.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Reptile
2010-07-21T19:02:42Z
Seded wrote:

tiger04 wrote:

Baš zato što su stari i isluženi, taj matchup ne bi bio od pretjerane važnosti. Mirko, kakav god je da je, svakako je u boljoj formi od Mina koji nit vidi, nit se može kretati, nažalost. Taj fight me uopće ne interesira i radije bih gledao Mirko vs. Gonzaga 2.

Istina, Minotaur je ljuska nekadašnjeg.
Najviše bih volio da takvi odu u penziju i dodatno si ne štete zdravlju, al šta ćeš kad još uvijek kuca srce borca.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
Axe Kick
2010-07-21T23:27:54Z
Ja sanjam dan kad ce se mirko boriti opet protiv onog *** gonzage i da ga nokautira jednom za uvijek,potom se osveti minotauru i moze komodnu u penziju.
Neznam kako je vama ali posto sam veliki fan Mirka ja obozavam ono iscekivanje par dana prije borbe.Jos da budem cekao mirko vs gonzaga 2.Uffff najezio sam se.
Poz i laku noc

ajd smiri s fighter bashingom, nastavi tim tonom i bit ćeš suspendiran. Moderator.
irish
2010-07-22T00:13:22Z
mi uopće nismo napeti a pogotovo ne naježeni...zato jer se nama u domovini živo .ebe za sve...
to samo dijaspora cvika...
Seded
2010-07-22T00:29:47Z
irish wrote:

mi uopće nismo napeti a pogotovo ne naježeni...zato jer se nama u domovini živo .ebe za sve...

haha, slažem se :)18
"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2010-07-22T00:32:07Z
Seded wrote:

irish wrote:

haha, slažem se :)18

navodno ga mi hrvati toliko nevolimo da smo trazili da se pocne zvat serbcop :)18