Šakić
  • Šakić
  • Advanced Member Topic Starter
2025-11-11T19:13:06Z
Zadnjih godina svjedočimo porastu desnice u svijetu, a bome se to primjeti i u našim krajevima.
Tako je Marko Perkovic THOMPSON zadnje dvije godine,samo u Hrvatskoj oborio sve rekorde koji se mogu oboriti, a nastavlja ih obarati i dalje. Trenutno je rasprodao u rekordnom roku nastupe u Osijeku,Varaždinu,Zagrebu i Zadru.

Sto mislite, sto se točno krije iza ovog fenomena, i kako to objasniti?

P.S.
I dalje se nadam da će nam se Doc pojaviti pa da objasni; kako pjevač, koji po njemu nije bio ni top 5 u državi, nije mu dozvoljeno pjevati u jednoj regiji(Istra), popularan je samo u Imotskom,Čapljini,Širokom…obara sve moguće rekorde, i to bas u Hrvatskim metropolama. Kako to? 🙂
Sponsor
e.peace
2025-11-23T15:04:45Z
Jebo te tompson a ti njega .
Selam
Šakić
  • Šakić
2025-12-08T17:21:24Z
Nakon odlične atmosfere u Osijeku i Varaždinu, te u iščekivanju nadolazećih koncerata u Zadru i Zagrebu.,stigla nam je odlična vijest; Thompson konačno nastupa i u Istri!!! 🤩😍
Ovim koncertom je konačno pala i ta regija, posljednja antifa utvrda. Hvala Marku na tome. 😌

Eto, veliki pozdrav Docu ako nas još uvijek čita, i bilo bi poželjno da nam napise svoj osvrt na ovu situaciju. Kako to da jedan krezubi odjednom nastupa u svakom kutku države, i to pred krcatom publikom uvijek? Kako to? 😁
Šakić
  • Šakić
2025-12-19T15:36:55Z
Thompson nastavlja dalje, punom parom!
Nakon sto je obišao gotovo sve dijelove Hrvatske, sad su na redu Split i Poreč, i to naravno, po 2 koncerta u oba grada.
Nakon ovog doslovce ostaje još samo Rijeka, i vjeruje se da će "pasti" u 2026-oj. 😎
Vinko
2026-02-24T13:55:21Z
Ono sto je počelo na ljeto 2024-e, uspješno se nastavilo i u 2026-oj. Thompson, ne samo da se potvrdio kao najveći hrvatski pjevač ikad, nego je oborio sve moguće rekorde. Tako je npr. za svega par minuta rasprodao sve ulaznice u Rijeci, nastupao u svakom kutku drzave, uključujući i Istru, regiju gdje mu je nekad bilo zabranjeno pjevat. Poklopio je i gradonačelnika "nepokorenig grada” Tomaševića, a tu mu je pomogao najjači čovjek države, Andrej Plenkovic.

Kad vidim koliku popularnost uživa taj čovjek, odmah se sjetim komentara našeg najpoznatijeg antife Doca, koji je tvrdio da su od "krezubog" popularnoj pjevači Ala Grašo.

Ah život je lijep kad si u pravu 😌
Šteta samo sto ovakva situacija nije bila prije 5g, kad je sve još bilo aktivno.

Uglavnom, komentari stručnjaka su ovdje, pa uživajte:

Mišo, Giboni, Grašo, odmah na prvu, ali nebitno za priču u kojoj tvrdiš da krezubi ima naviše publike, dok cajke dominiraju Hrvatskom...

Ovo je zadnji put da ću gubiti vrijeme na MPT i tvrdnju da je to najpopularniji pjevač u HR...

Želiš da ti komentiram kako 40 000 ljudi urla ustaški pozdrav ? Pa ja stvarno mislim da me zajebaješ, jer sam već iznio svoje mišljenje o ustašam u HR i koliko ih je ...

No da se vratimo tvoju tvrdnju kako je MPT najpopularniji pjevač u HR , a omalovažavanje Gibonija...
Kako ja da tebi objasnim da npr. u Istri MPT ne može dobiti koncert jer ga ne žele ? Kako da ti objasnim da Giboni puni Arene gdje god stigne u bilo kojoj regiji, da je dobio Porina koliko ovaj nije vidio nikad na TV-u , da je njegova Cesarica... itd itd

Ali ajmo ovako, evo uzmimo da je u hr 4 milijuna ljudi... Pola su žene, dakle 2 milijuna ljudi ... Da pitamo curu hoćeš li ići na koncert Gibonija ili MPT, šta će jebena većina žena reći ? Tko je popularniji u tih 2 milijuna žena?

Da ne spominjem da si stavio tog lika kojeg u jednoj HR regiji uopće ne žele primit da pjeva, ispred legende kao što je Mišo... U popularnosti kao pjevača ga gazi i Grašo u to sam siguran ....itd itd

Na koncert MPT idu uglavnom ustašoidi (čast iznimkama) , nije da ih nema, pisao sam gore o tome,
Kraj Vremena
2026-03-04T21:35:59Z
Originally Posted by: Vinko 

Ono sto je počelo na ljeto 2024-e, uspješno se nastavilo i u 2026-oj. Thompson, ne samo da se potvrdio kao najveći hrvatski pjevač ikad, nego je oborio sve moguće rekorde. Tako je npr. za svega par minuta rasprodao sve ulaznice u Rijeci, nastupao u svakom kutku drzave, uključujući i Istru, regiju gdje mu je nekad bilo zabranjeno pjevat. Poklopio je i gradonačelnika "nepokorenig grada” Tomaševića, a tu mu je pomogao najjači čovjek države, Andrej Plenkovic.

Kad vidim koliku popularnost uživa taj čovjek, odmah se sjetim komentara našeg najpoznatijeg antife Doca, koji je tvrdio da su od "krezubog" popularnoj pjevači Ala Grašo.

Ah život je lijep kad si u pravu 😌
Šteta samo sto ovakva situacija nije bila prije 5g, kad je sve još bilo aktivno.

Uglavnom, komentari stručnjaka su ovdje, pa uživajte:

Mišo, Giboni, Grašo, odmah na prvu, ali nebitno za priču u kojoj tvrdiš da krezubi ima naviše publike, dok cajke dominiraju Hrvatskom...

Ovo je zadnji put da ću gubiti vrijeme na MPT i tvrdnju da je to najpopularniji pjevač u HR...

Želiš da ti komentiram kako 40 000 ljudi urla ustaški pozdrav ? Pa ja stvarno mislim da me zajebaješ, jer sam već iznio svoje mišljenje o ustašam u HR i koliko ih je ...

No da se vratimo tvoju tvrdnju kako je MPT najpopularniji pjevač u HR , a omalovažavanje Gibonija...
Kako ja da tebi objasnim da npr. u Istri MPT ne može dobiti koncert jer ga ne žele ? Kako da ti objasnim da Giboni puni Arene gdje god stigne u bilo kojoj regiji, da je dobio Porina koliko ovaj nije vidio nikad na TV-u , da je njegova Cesarica... itd itd

Ali ajmo ovako, evo uzmimo da je u hr 4 milijuna ljudi... Pola su žene, dakle 2 milijuna ljudi ... Da pitamo curu hoćeš li ići na koncert Gibonija ili MPT, šta će jebena većina žena reći ? Tko je popularniji u tih 2 milijuna žena?

Da ne spominjem da si stavio tog lika kojeg u jednoj HR regiji uopće ne žele primit da pjeva, ispred legende kao što je Mišo... U popularnosti kao pjevača ga gazi i Grašo u to sam siguran ....itd itd

Na koncert MPT idu uglavnom ustašoidi (čast iznimkama) , nije da ih nema, pisao sam gore o tome,

Ovo je bavljenje nebitnim stvarima, a sam Thompson je dio matriks stroja. Kraj vremena je blizu, raspad cjelokupnog matrix sustava i instalacije je tu, događa se proboj Srca-Nulte točke u dimenziju i centar matrixa i ovaj sustav se ruši, pogledaj u kojem je ovaj monstruozni svijet kaosu, i ide sve gore i gore u uništenje, pogledaj slučajeve Epstein i Trumpovu upletenost u sve to, pogledaj rat Iran-Izrael, 4. industrijska revolucija, transhumanizam i umjetna inteligencija koja će kroz transhumanizam i posthumanizam sve zamijeniti, a mi se bavimo potpuno nebitnim stvarima i pjevačom koji isključivo gleda svoj interes, ali koji maskira u masku nekakvog domoljublja i nacionalizma, a usput i odrađuje odličan posao za svjetovnu i crkvenu vlast. Ovaj svijet je dno dna, to svatko sa zdravim razumom vidi, i ovo neminovno i vrlo brzo ide u svoj kraj, Kraj Vremena, a centar matriksa se nalazi upravo u Hrvatskoj, koliko god to nevjerojatno zvučalo.