Ono sto je počelo na ljeto 2024-e, uspješno se nastavilo i u 2026-oj. Thompson, ne samo da se potvrdio kao najveći hrvatski pjevač ikad, nego je oborio sve moguće rekorde. Tako je npr. za svega par minuta rasprodao sve ulaznice u Rijeci, nastupao u svakom kutku drzave, uključujući i Istru, regiju gdje mu je nekad bilo zabranjeno pjevat. Poklopio je i gradonačelnika "nepokorenig grada” Tomaševića, a tu mu je pomogao najjači čovjek države, Andrej Plenkovic.
Kad vidim koliku popularnost uživa taj čovjek, odmah se sjetim komentara našeg najpoznatijeg antife Doca, koji je tvrdio da su od "krezubog" popularnoj pjevači Ala Grašo.
Ah život je lijep kad si u pravu 😌
Šteta samo sto ovakva situacija nije bila prije 5g, kad je sve još bilo aktivno.
Uglavnom, komentari stručnjaka su ovdje, pa uživajte:
Mišo, Giboni, Grašo, odmah na prvu, ali nebitno za priču u kojoj tvrdiš da krezubi ima naviše publike, dok cajke dominiraju Hrvatskom...
Ovo je zadnji put da ću gubiti vrijeme na MPT i tvrdnju da je to najpopularniji pjevač u HR...
Želiš da ti komentiram kako 40 000 ljudi urla ustaški pozdrav ? Pa ja stvarno mislim da me zajebaješ, jer sam već iznio svoje mišljenje o ustašam u HR i koliko ih je ...
No da se vratimo tvoju tvrdnju kako je MPT najpopularniji pjevač u HR , a omalovažavanje Gibonija...
Kako ja da tebi objasnim da npr. u Istri MPT ne može dobiti koncert jer ga ne žele ? Kako da ti objasnim da Giboni puni Arene gdje god stigne u bilo kojoj regiji, da je dobio Porina koliko ovaj nije vidio nikad na TV-u , da je njegova Cesarica... itd itd
Ali ajmo ovako, evo uzmimo da je u hr 4 milijuna ljudi... Pola su žene, dakle 2 milijuna ljudi ... Da pitamo curu hoćeš li ići na koncert Gibonija ili MPT, šta će jebena većina žena reći ? Tko je popularniji u tih 2 milijuna žena?
Da ne spominjem da si stavio tog lika kojeg u jednoj HR regiji uopće ne žele primit da pjeva, ispred legende kao što je Mišo... U popularnosti kao pjevača ga gazi i Grašo u to sam siguran ....itd itd
Na koncert MPT idu uglavnom ustašoidi (čast iznimkama) , nije da ih nema, pisao sam gore o tome,