Djomilaš
2025-06-06T09:54:54Z
Originally Posted by: e.peace 

Ne radim juče danas i ponedjeljak jer je praznik pa jaka firma spoji dane.
Nismo svi na baušteli jbg.
Poselami švrakića

Kakve veze ima jučer i danas sa ponedjeljkom 😂😂😂
Da ta "jaka firma" nije možda bauštela pa trenutno nema posla? 😏😂
I da, fore i općenito tvoj "humor", su ti baš ali ono baš, baš propale! Iako nikad ni nisi bio smiješan 😐
e.peace
2025-06-06T12:34:16Z
Čuj kakve veze ima sa ponedjeljkom.
Kad se odmakneš od bauštele saznaćeš svašta.
Ustvari dabogda,ja sam mislio da ćeš izrast u pametnijeg čovjeka,a ti nit si čovjek nit si pametniji 😁
Jesuit Power
2025-06-06T14:34:48Z
Djomilaš
2025-06-06T14:38:52Z

Čuj kakve veze ima sa ponedjeljkom.
Kad se odmakneš od bauštele saznaćeš svašta.
Ustvari dabogda,ja sam mislio da ćeš izrast u pametnijeg čovjeka,a ti nit si čovjek nit si pametniji 😁

Meni je jebeno koliko si ismijavaš s poslom na bausteli, kao da si iz Pariza a ne Konjica 😂
Mislim, fore su ti na razini "reci osam, nos ti posran", pa me ne diraju. A sto se posla tiče, budi siguran da mi je bolji nego kod 90% gastarbajtera koji su stigli zadnjih godina. Ipak mi je firma po snazi treca po redu u Njemačkoj. Ok, ne kao ta tvoja superfirma, ali ja sam zadovoljan 🙂

Eto, a sad idi slaviti bajram s familijom, jer vidim da ti je dosadno od toliko slobodnog vremena. I ne znam zašto si se toliko nakačio na mene kad sam ti vise puta rekao da me ne zanimaš, niti si mi ikad bio drag. 🙂
Djomilaš
2025-06-06T14:40:00Z
Originally Posted by: Jesuit Power 

https://www.youtube.com/watch?v=4KJMHTuE0is

Živ si 😃
e.peace
2025-06-07T06:35:26Z
Švrakiću,ja sam skonto da si ti gay.Al pošto si ti ipak moj miljenik a ja sam europejac,gay is ok.
Ništa protiv nego među svojima si ovdje ne moraš krit.
Jesuit Power
2025-06-07T06:55:38Z
Zatoichi
2025-06-07T15:04:16Z

Švrakiću,ja sam skonto da si ti gay.Al pošto si ti ipak moj miljenik a ja sam europejac,gay is ok.
Ništa protiv nego među svojima si ovdje ne moraš krit.

vidim da je dobio zenica bluz na mjesec ,nema potrebe prozivati,to prozivanje je sjebalo forum……nego gdje ces za ljetni odmor,jel u hrvatsku 😁

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
e.peace
2025-06-07T17:52:54Z
Meni je hrvatska draga i mišljenja sam da su im plaže jedne od najljepših.No međutim,biće sardinijia ili francuska azurna obala ovo ono.
Bio sam već u Kanu i monacu,planiram jednom za nicu i jednom za st.trope.
Turska,albanija i grčka me sad za sad ne privlače.
Gdje ćeš ti ljetovat?
I jel imaš neki smještaj u hrvatskoj?
Zatoichi
2025-06-07T18:22:05Z

Meni je hrvatska draga i mišljenja sam da su im plaže jedne od najljepših.No međutim,biće sardinijia ili francuska azurna obala ovo ono.
Bio sam već u Kanu i monacu,planiram jednom za nicu i jednom za st.trope.
Turska,albanija i grčka me sad za sad ne privlače.
Gdje ćeš ti ljetovat?
I jel imaš neki smještaj u hrvatskoj?

nemam potrebe da idem,ja sam 20 minuta od bostona,10 minuta od jende vece plaze,inace plaze su ovdje svakih deset minuta autom,sve gore do kanade…inace smo isli u Maine,grad Ogunquit,turisticko mjesto,voda plicak ,za dijete super,no ove godine necemo nigdje,uzeo sam neki bazen,pa ce mo nazad u dvoristu iza kuce….inace francuska vidim gori,mozda bi bilo bolje da picis dolje u grcku 😁…..preporucujem ti Asores,portugal,super narod,nema kriminala,hrana fantasticna,topli izvori,brda kad gledas kao da si u svicarskoj a plaze i pijesak tamni kao u havaji….zena i ja smo imali super odmor,cesto razmisljamo mozda da ulozimo neke pare pa da uzmemo kucu tamo 👍

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
e.peace
2025-06-07T18:34:42Z
Portugal mi se isto čini ok.
Jesuit Power
2025-06-08T12:36:03Z
e.peace
2025-06-08T16:10:47Z

https://www.youtube.com/watch?v=nPpEVsmNOm8

Svaka čast care,ovo je istina 100%
Jesuit Power
2025-06-08T19:45:10Z
Jesuit Power
2025-06-08T19:51:42Z
e.peace
2025-06-08T20:06:57Z

https://www.youtube.com/watch?v=YrnGCXGEPGo&t=1s

Ovo je tačnije od kurana i boga mi .
Svaka ćas bruda na ovako konstruktivnim videima.
Ja samo čekam kad će nešto ovako dubokoumno na forum pa da uživam gledajući i trošeći svoj život na ove predobre videe
Hvala liče,europa ti kliče
Jesuit Power
2025-06-08T20:22:42Z

https://www.youtube.com/watch?v=YrnGCXGEPGo&t=1s

Ovo je tačnije od kurana i boga mi .
Svaka ćas bruda na ovako konstruktivnim videima.
Ja samo čekam kad će nešto ovako dubokoumno na forum pa da uživam gledajući i trošeći svoj život na ove predobre videe
Hvala liče,europa ti kliče

Prvo: ne pljuj po tuđim svetim knjigama i po tuđim svetinjama i sa time se ne ismijavaj, jer je to ispod svakog nivoa. Što se tiče pokazivanja znanja tebi (jer vidim da se javljaš): nema problema, zato sam tu, da objasnim onima koji ne razumiju i ne znaju ništa ipak neke stvari i da ipak u životu nešto i nauče, a ne da se sve svodi samo na klauniranje i ludiranje. Hvala na pohvali, još jednom, uvijek sam tu da me konkretno pitaš i da od mene naučiš i da ti objasnim važna i vrijedna znanja. Ako ti je ono teško pogledati, jer očito ne možeš, evo ti nešto kratko pa da to pokušaš upamtiti:

e.peace
2025-06-08T21:06:08Z
To brat,kad ujutro svratim na forum,hoću bar 20-30 videa pa da imam šta gledat.Prabi dragulji youtuba 👍
Keep up a good work
Jesuit Power
2025-06-09T15:17:50Z
Zatoichi
2025-06-10T11:17:47Z
pucnjava u austriji,u skoli,devetero ubijeno 😳
Similar Topics
Users browsing this topic