evander
2023-05-02T08:27:39Z
Originally Posted by: xoxo 

Jel zna neko kako to da nije Milun koji je prvak Hr, na svjetskom prvenstvu u Uzbekistanu, nego je Pratljacic?
Moguće da nece ni Milun jos dugo bit u Leonardu, ako se ne ostavi Babicevog društva

S obzirom da bi bilo teško tempirati vrhunsku formu na dva natjecanja koja dijeli samo mjesec dana i da je Pratljačić ipak imao određene međunarodne rezultate u posljednje vrijeme, dogovoreno je da Pratljačić ide na Svjetsko prvenstvo, a Milun na Europske igre.
pecho
2023-05-03T13:09:19Z
Ovo je definitivno bilo klasično samoubojstvo Babića. Pred meč karijere promijeniti sve šta je klapalo i nije bilo strgano i to samo zbog jednog OGROMNOG ega. Šteta :/

Nikad čuo za tog njegovog novog trenera, ispočetka sam mislio da je to bivši boksač iz Engleske ali to je bio drugi Tony Wilson. Jako teško će mu biti naći trenera za njegov stil.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
doog_kool
2023-05-03T15:56:34Z
Originally Posted by: pecho 

Ovo je definitivno bilo klasično samoubojstvo Babića. Pred meč karijere promijeniti sve šta je klapalo i nije bilo strgano i to samo zbog jednog OGROMNOG ega. Šteta :/

Nikad čuo za tog njegovog novog trenera, ispočetka sam mislio da je to bivši boksač iz Engleske ali to je bio drugi Tony Wilson. Jako teško će mu biti naći trenera za njegov stil.

Taj je lik navodno,prema natpisima u našim medijima,trenirao Joshuu za uzvrat protiv Usyka,al sad sam malo pogledao highlightse borbe i čini mi se da nije bio Joshui u kutu,tako da će prije bit da je Joshua odradio par treninga kod njega u dvorani,a naši mediji to iskoristili za naslov članka ...
Kamatar87
2023-05-09T09:22:26Z
Zao mi je Babica ali ako je istina sve sto je Leo rekao u podcastu onda mu se obilo u glavu nazalost.
A Hrgin najnoviji komentar na sve nase borce bolje ne komentirat 🙂
thelovacluka
2023-05-09T18:41:59Z
Originally Posted by: Kamatar87 

Zao mi je Babica ali ako je istina sve sto je Leo rekao u podcastu onda mu se obilo u glavu nazalost.
A Hrgin najnoviji komentar na sve nase borce bolje ne komentirat :)

ma ja dok sam sad pročitao cijeli intervju, više je zvučalo kao zajebancija. dnovinari opet....
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
doog_kool
2023-05-24T05:58:15Z
Evo Eddie Hearn spominje mogućnost borbe Hrgović-McKean. Nadam se da će se ugovoriti,status privremenog prvaka će sigurno biti olakotna okolnost za dogovoranje idućeg meča,a i u Australiji ima dosta Hrvata,nadam se da Hrga ide na gostovanje,tamo će sigurno imati veću podršku nego da boksa bilo di u Europi...
doog_kool
2023-06-13T19:54:34Z
Evander hoće li doći do velike pomirbe?
evander
2023-06-14T07:22:24Z
Originally Posted by: doog_kool 

Babo je debelo zasro, zbog svog ega i budalaste naravi zajebo je i klub i Lea, ali najviše je sjebao sam sebe. Sad mu je, naravno, žao i vratio bi se već danas na trening u Cersku 3 samo kad bi smio. Već je poslao svoje prijatelje kod Lea da ispipaju mogućnost povratka. Leo nije sasvim zatvorio vrata, ali Babo prvo mora pokazati da se riješio ega koji ga odveo u propast. Kao prvo, mora se debelo posipati pepelom i javno ispričati zbog ovakvih rečenica: "Toliko sam naučio o treningu u ova dva mjeseca da se mogu samo posramiti jer tek sad vidim koliko nisam znao".
doog_kool
2023-06-14T11:13:12Z
Originally Posted by: evander 

Babo je debelo zasro, zbog svog ega i budalaste naravi zajebo je i klub i Lea, ali najviše je sjebao sam sebe. Sad mu je, naravno, žao i vratio bi se već danas na trening u Cersku 3 samo kad bi smio. Već je poslao svoje prijatelje kod Lea da ispipaju mogućnost povratka. Leo nije sasvim zatvorio vrata, ali Babo prvo mora pokazati da se riješio ega koji ga odveo u propast. Kao prvo, mora se debelo posipati pepelom i javno ispričati zbog ovakvih rečenica: "Toliko sam naučio o treningu u ova dva mjeseca da se mogu samo posramiti jer tek sad vidim koliko nisam znao".

Malo me to podsjeća na neku verziju bračnog odnosa u kojem jedan supružnik prevari drugoga,pa mu se pokuša vratiti. Ne vjerujem da će to klapati na duge staze,al živi bili pa vidjeli. Odrasli su obojica,sigurno će sami znati najbolje šta će i kako dalje. Sumnjam da bi do ovoga došlo u slučaju pobjede nad Rozanskim, tako da ja na ovo i ne gledam kao na shvaćanje greške i pokušaj ispravke,nego jednostavno u nedostatku opcija ideš probati opet ono što se pokazalo uspješnim. Svoj ego će on teško zatomiti,jer čovjek koji u 10minuta razgovora 15 puta upotrijebi osobnu zamjenicu JA očito ima izražen ego.
doog_kool
2023-07-01T18:08:22Z
Ovaj Ukrajinac je ubojica,Veočić nije imao šanse...
kanjielee12
2023-07-31T07:12:47Z
Originally Posted by: bbbmarc 

kad želiš naći uzrok, slijedi trag novca

Problem je vjerojatno u tome što Hrgovićevog sadašnjeg trenera nema tko Shopio 

s tim da na novac od hoo-a ima pravo primati samo kriterijski "vrhunski trener" koji je ostvario rezultat, ili evt. nitko. to kao ni rezultat nisu retroaktivno prenosivi

Zvuči kao da HOO postavlja stroge kriterije za primanje novca, a samo treneri koji se kvalificiraju kao "prenosna blagajna " na temelju postignutih rezultata imaju pravo primati potporu. Također, čini se da novac nije moguće prenositi unatrag, što znači da se postignuti rezultati moraju ostvariti nakon što se postanu kriterijski "vrhunski trener".
doog_kool
2023-08-06T10:59:03Z
Šta mislite postoje li ikakve šanse da Joshua uzme Hrgovića? Kakve je Hrga sreće nebi me čudilo da uzmu Mckeana...
Zatoichi
2023-08-07T22:25:48Z
najvjerovatnije ce dzoshua da se bori sa nekim yutuberom il tako nesto,sto je veci cirkus to su vece pare……za hrgovica nisam odavno ista cuo,cudi me kak mu iz tima nikakve vjesti nedolaze
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
doog_kool
2023-08-13T07:17:27Z
Hrga odličan,djelovao mi je baš mirno i staloženo cijeli meč. Nadam se da je došlo vrijeme za nekoga iz top 5...
kanjielee12
2023-08-31T08:54:52Z

kad želiš naći uzrok, slijedi trag novca

Problem je vjerojatno u tome što Hrgovićevog sadašnjeg trenera nema tko plaćati

s tim da na novac od hoo-a ima pravo primati samo kriterijski "vrhunski trener" koji je ostvario rezultat, ili evt. nitko. to kao ni rezultat nisu retroaktivno prenosivi

Tako je, ali to se Hrgoviću, koji i inače ima problema s prihvaćanjem činjenica koje mu idu ne u korist, nikako ne sviđa. Ideja o nastupu u Tokiju zapravo je njegova "mrkva" kojom je htio namamiti HOO da mu plaća novog trenera do ljeta 2020. godine. Međutim, od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Hrgoviću očito nije drago kad stvari ne idu po njegovom planu. Planirao je nastup u Tokiju da bi dobio novca za trenera, ali izgleda da to neće uspjeti.
kanjielee12
2023-12-09T06:41:28Z

Hrga odličan,djelovao mi je baš mirno i staloženo cijeli meč. https://atelierrebul.si/shop/category/parfumi-moski-parfumi-75  Nadam se da je došlo vrijeme za nekoga iz top 5...

Res je lepo videti, kako igralci napredujejo in dosegajo odlične rezultate.

kanjielee12
2024-01-17T05:23:30Z
Originally Posted by: Kamatar87 

Zao mi je Babica ali ako je istina sve sto je Leo rekao u podcastu onda mu se obilo u glavu nazalost. https://atelierrebul.hr/shop/ 
A Hrgin najnoviji komentar na sve nase borce bolje ne komentirat :)

Razumem, da so nekateri komentarji lahko povzročili negativne občutke in razočaranje.

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2024-06-03T13:33:14Z
nema komentara na Hrgovića?

pogledao sam highlight na yt, izgledalo je dobro dok je trajalo, prve 4 runde. kako je moguće da se tako brzo ispuhao nakon toga? i da je bio baš toliko razbijen po arkadama?
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2024-06-06T17:43:45Z
MOj dojam je bio ovakav: Meč dok je krenuo mi je djelovao dosta fokusirano i agresivno.1-2 je bacao puno i mislio sam da je to dobro. Dok je on spammao 1-2 vidjelo se da to neće završiti borbu i onda sam se malo zabrinuo. Povremeno je bacio u tijelo, ali općenito nije bilo dovoljno udarac koji bi sjeli. SVaki taj zadnji direkt je bio prekratak. I mislio sam si, jebote, ti si teškaš, ne možeš ovaj tempo držati. I Duboisa je lagano preuzeo inicijativu i bombardirao. Hrgović sa spuštenim rukama, izgubio sape. gotovo je to bilo.

Mislim da nije nit boksao dobrom strategijom, taktikom, nit se nije dobro prilagodio u ringu dok plan nije dobro išao. Ne znam što su treneri spremili za ovaj meč, al nije bilo dobro. dugo je čekao ovo i šteta. I babić i on su popušili prilike.

AL ima on još godina za boksanje i nadam se da će naučiti iz ovoga. bilo bi glupo da se umirovi. totalno glupo.

A to što ga sada 90 % hrvata pljuje mi je najjači idiotizam i nekas me sram što sam hrvat. Komentari tipa: "ne može nit ruke držat gore". od tipa koji u životu nije rukavice stravio, kud još jedanput crko na treningu boksa.
thelovacluka
2024-07-05T07:52:18Z
Ide Babić boksati. gdje ste bagra? 😃
Users browsing this topic