Lisnoba
2023-10-11T13:08:50Z
Pozdrav svima! U potrazi sam za povoljnim nekretninama u Hrvatskoj. Čuo sam da postoji mnogo skrivenih dragulja kada je riječ o nekretninama, posebno izvan većih gradova. Koji website biste preporučili za pretragu? Hvala unaprijed!
Sponsor
Bastamuri
2023-10-11T13:12:52Z
Bok, Novak! Ako tražiš nekretnine u unutrašnjosti Hrvatske, preporučio bih da posjetiš neka manja mjesta ili sela. Cijene su tamo često povoljnije, a kvaliteta života visoka. Što se tiče web stranica, ima ih nekoliko. Osobno sam koristio nekoliko različitih u prošlosti.
Lisnoba
2023-10-11T13:14:33Z
Hvala ti, Ivan! Da, upravo to tražim. Želim mjesto koje je mirno, ali ne predaleko od gradskih sadržaja. Jesi li možda imao iskustva s određenom agencijom ili agentom?
Bastamuri
2023-10-11T13:16:45Z
Naravno, razumijem te potpuno. Kad sam tražio nekretninu za sebe, koristio sam poveznica  i bio sam vrlo zadovoljan. Imaju širok izbor nekretnina, od stanova do kuća, i sve je jasno prikazano. Uz to, platforma je jednostavna za korištenje i možeš filtrirati prema svojim potrebama. Agenti s kojima sam komunicirao bili su profesionalni i pomogli su mi u svakom koraku. Toplo preporučujem!
thelovacluka
2023-10-14T06:41:25Z
Totalno legitiman razgovor.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2023-10-23T20:28:47Z
Originally Posted by: thelovacluka 

hahaha,kao reklama na tv 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2023-11-03T21:09:13Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: thelovacluka 

hahaha,kao reklama na tv 😁

Ja sam Jennifer, u tvojoj okolici. Želite mi staviti penis u moja mačkica, pratite link: hornywomen.com/absolutely-no-virus.html

#legit
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2023-11-11T23:10:47Z
7 postova, a još nitko ne spominje partizane, ustaše i četnike. ovo mora da je rekord 😁
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2023-11-14T13:18:04Z
Originally Posted by: brzi 

7 postova, a još nitko ne spominje partizane, ustaše i četnike. ovo mora da je rekord 😁

To znaš da su botovi 😃 ahahahahahahahaha
Users browsing this topic