MOj dojam je bio ovakav: Meč dok je krenuo mi je djelovao dosta fokusirano i agresivno.1-2 je bacao puno i mislio sam da je to dobro. Dok je on spammao 1-2 vidjelo se da to neće završiti borbu i onda sam se malo zabrinuo. Povremeno je bacio u tijelo, ali općenito nije bilo dovoljno udarac koji bi sjeli. SVaki taj zadnji direkt je bio prekratak. I mislio sam si, jebote, ti si teškaš, ne možeš ovaj tempo držati. I Duboisa je lagano preuzeo inicijativu i bombardirao. Hrgović sa spuštenim rukama, izgubio sape. gotovo je to bilo.
Mislim da nije nit boksao dobrom strategijom, taktikom, nit se nije dobro prilagodio u ringu dok plan nije dobro išao. Ne znam što su treneri spremili za ovaj meč, al nije bilo dobro. dugo je čekao ovo i šteta. I babić i on su popušili prilike.
AL ima on još godina za boksanje i nadam se da će naučiti iz ovoga. bilo bi glupo da se umirovi. totalno glupo.
A to što ga sada 90 % hrvata pljuje mi je najjači idiotizam i nekas me sram što sam hrvat. Komentari tipa: "ne može nit ruke držat gore". od tipa koji u životu nije rukavice stravio, kud još jedanput crko na treningu boksa.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091