OldSchoolFan
2022-08-12T10:41:19Z
Gagi, Rođa i Limp su počeli nedavno sa svojim podcastom, bio im je skoro Forgač pa su pominjali kako su se upoznali na nekom eventu u Subotici gde se borio Kristijan Golubovic. Gledam sada, Kristijan main event a još su se borili James Zikic, Forgi, Gagi, Truscek, Pele, ozbiljne lokalne MMA face
https://www.sherdog.com/...-FC-Stop-the-Crime-11753  Inace, ivent se zvao Ultra, stop the crime, Krile par meseci kasnije uhapšen zbog delovanja droge u crkvi 😀
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
thelovacluka
2023-01-15T08:26:31Z
S obzirom da Francis sada ide u PFL, možemo očekivati Delija vs Blek Stena?

Kako može UFC reći da ima najboljeg HW prvaka na svijetu dok nemaju francisa? koje smeće.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
The Last Emperor
2023-02-01T17:36:15Z
Da li ce Fedor pobjediti Badera u oprostajnoj borbi? Bader mi se cidi da je malo opao od zadnje borbe, a Fedor je jos uvijek dosta dobar s obzirom na godine i sve... Mislim da bi ga mogao Fedor dobii ovaj put.
thelovacluka
2023-02-02T08:06:49Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Da li ce Fedor pobjediti Badera u oprostajnoj borbi? Bader mi se cidi da je malo opao od zadnje borbe, a Fedor je jos uvijek dosta dobar s obzirom na godine i sve... Mislim da bi ga mogao Fedor dobii ovaj put.

a gle, ja se nadam.

veća je vjerojatnost, naravno, da će ga Bader dobiti. i to opet KO/TKO.

fedor je još uvijek brz, tako da se nadam nekoj bombi koj abude prošla do brade Badera 😃
Zatoichi
2023-03-04T23:49:58Z
ima gane da razbuca bonsa ko beba zvecku 👍
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2023-03-05T07:56:45Z
Originally Posted by: Zatoichi 

ima gane da razbuca bonsa ko beba zvecku 👍

namjestaljka 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2023-03-12T15:28:07Z
Najbolje (čitaj: najgore) mi je što nakon ove pobjede se Jonesa proziva HW GOATom.

Mislim, meni je on OK sada. prizna da je đubre i slušao sam intervjue ekipe, Cejuda itd. vele da je u dvorani potpuni učenik. stvarno lik ulaže puno u sebe kao spoprtaša. zaslužio je pobjedu.
i realno najbolji LHW ikad je. ali bi trebao nekoliko borbi u HW da se počne pričati o HW GOAT-u.

Šteta što Cormier, koliko god mi nekad antipatičan, nije sada u HW prime. A i očiti problem, Francisa nema.

Navijam za Miočića sada koliko sam se nekad u pubertetu nadao da vidim Salmu Hayek golu.
Zatoichi
2023-03-12T23:32:58Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Najbolje (čitaj: najgore) mi je što nakon ove pobjede se Jonesa proziva HW GOATom.

Mislim, meni je on OK sada. prizna da je đubre i slušao sam intervjue ekipe, Cejuda itd. vele da je u dvorani potpuni učenik. stvarno lik ulaže puno u sebe kao spoprtaša. zaslužio je pobjedu.
i realno najbolji LHW ikad je. ali bi trebao nekoliko borbi u HW da se počne pričati o HW GOAT-u.

Šteta što Cormier, koliko god mi nekad antipatičan, nije sada u HW prime. A i očiti problem, Francisa nema.

Navijam za Miočića sada koliko sam se nekad u pubertetu nadao da vidim Salmu Hayek golu.

ja sam imao telefondki internet kad sam vidio selmu prvi put u filmu desperado…….30 minuta da se otvori 1 megabajt slika od nje i bila je obucena…..👎………. sad se gola slika a ja ni da pogledam…

btw.tipicno ufc,kad pobjedis nema boljeg od tebe,kad izgubis svi te pljuju 🙄