Zatoichi
2022-09-19T14:15:10Z
decki ak ste osjetili zemljotres u subotu,to sam bio ja,pao sam sa ljestvi na betoske stepenice,skrsio desnu ruku,elbow,lijeva noga otekla od koljena pa do kuka(kita je ok),dva rebra slomljena……onak lezeci na asfaltu rekoh zeni da zovne hitnu,znao sam da nest nije u redu 😄 ,dosli vatrogasci,cetvorica,svi metar i sezdeset visine,dosla ambulanta kola,dvije zenske….koji shitshow,jedvam stvili na nosila,dovukli me do ambulantne i pokusavaju me staviti unutra,jednom,pa drugi put pa treci pa me stave na asfalt da se odmore,ja njima onak odozdo,guys da ja ustanem i sam udjem u kola,bice lakse vam,ne,ne,mozemo mi…uglavnom ubacise mojih 130 kila u kola pa u bolnicu,zenska sto je vozila je napravila svjetski rekord,svaku rupu na cesti je uspjela pogoditi,uglavnom dva sata u bolnici cekao da bi uradio catscan koji traje 5 minuta,cekao sat i pol da bi mi rekli sta je puklo,dali tablete i kazu idi doma,nesmijes se pokretati i radi disne vjezbe da nebi dobio upalu pluca….ja sam jucer radio disne vjezbe pa sam vani 4 sata radio nesto oko kuce sa jednom nogom i jednom rukom……jebiga😎
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
OldSchoolFan
2022-09-19T16:21:14Z
Originally Posted by: Zatoichi 

decki ak ste osjetili zemljotres u subotu,to sam bio ja,pao sam sa ljestvi na betoske stepenice,skrsio desnu ruku,elbow,lijeva noga otekla od koljena pa do kuka(kita je ok),dva rebra slomljena……onak lezeci na asfaltu rekoh zeni da zovne hitnu,znao sam da nest nije u redu 😄 ,dosli vatrogasci,cetvorica,svi metar i sezdeset visine,dosla ambulanta kola,dvije zenske….koji shitshow,jedvam stvili na nosila,dovukli me do ambulantne i pokusavaju me staviti unutra,jednom,pa drugi put pa treci pa me stave na asfalt da se odmore,ja njima onak odozdo,guys da ja ustanem i sam udjem u kola,bice lakse vam,ne,ne,mozemo mi…uglavnom ubacise mojih 130 kila u kola pa u bolnicu,zenska sto je vozila je napravila svjetski rekord,svaku rupu na cesti je uspjela pogoditi,uglavnom dva sata u bolnici cekao da bi uradio catscan koji traje 5 minuta,cekao sat i pol da bi mi rekli sta je puklo,dali tablete i kazu idi doma,nesmijes se pokretati i radi disne vjezbe da nebi dobio upalu pluca….ja sam jucer radio disne vjezbe pa sam vani 4 sata radio nesto oko kuce sa jednom nogom i jednom rukom……jebiga😎

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
e.peace
2022-09-22T16:24:41Z
Jesi bolji ??
Sretno 💪
Želim ti brz i potpun oporavak
Zatoichi
2022-09-26T20:08:22Z
Originally Posted by: e.peace 

Jesi bolji ??
Sretno 💪
Želim ti brz i potpun oporavak

sav sam plav,zut i ljubicast,nesmijem kasljati,naglo pomjerati ili smijati,zaboli ko da bode nozem……neki dan sam vidio smjesan yutub video,kaze otac sinu “imas dvije jabuke,ja ti dadnem 3,koliko je to jabuka”…..mali nezna,kaze otac;”odgovor je 5,znaci imas dvije jabuke,ja ti dadnem 3 jabuke,koliko je to?”….mali ce na to “ 13”…….isle mi suze od bola😂
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2022-10-06T11:31:52Z
ima li krize 😄,gledam video,u austriji i njemackoj se naveliko krade po prodavnicama da su poceli margarin i meso stavljati pod alarm …….jeeeebote
Zatoichi
2022-11-13T13:52:47Z
Sta bi sa crypto?
Zatoichi
2022-11-27T16:01:27Z
“ Fifty-eight percent of coronavirus deaths in August were people who were vaccinated or boosted, according to an analysis conducted for The Health 202 by Cynthia Cox, vice president at the Kaiser Family Foundation.”

https://www.washingtonti...-covid-unvaccinated-peo/ 

mene nestom srce ziga kak sam dobio vakcinu prosle godine ….?
thelovacluka
2022-12-01T08:19:00Z

“ Fifty-eight percent of coronavirus deaths in August were people who were vaccinated or boosted, according to an analysis conducted for The Health 202 by Cynthia Cox, vice president at the Kaiser Family Foundation.”

https://www.washingtonti...-covid-unvaccinated-peo/ 

pa to je i logički, 68 % ljudi je cijepljeno, s time da zaštita pada nakon nekog vremena, kao i za cjepivo protiv gripe. Sve manje se cijepe mladi, a sve više stariji. Tako dolazimo do toga da veliki broj cijepjenih su stvarno rizične skupinae ljudi koji su u riziku za death, a necijepljeni su mladi i zdravi.

i na kraju:

"Still, KFF noted that unvaccinated people who were older than 6 months died at six times the rate than people who had their first two doses of the vaccine."

ne znam jel ti bilo bolje cijepiti ili ne. ja se nisam cijepio. prošle godine sam završio na kisiku u bolnici, a pred 2 mjeseca omikron mi je bio kao gripa, 3-4 dana ležanja... e, da sam se cijepio ,možda ne ni tako...ko zna..

bio si na pretragama za srce, pluća? meni je fala Bogu sve dobro. bio sam još dodatno ( imam long covid)
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2022-12-10T19:08:13Z
najbolje prvenstvo do sad,kulturno,uzivancija…..gledam video tce pijanih engleza i navijaca wellsa na tenerifama,grozota…….

Zatoichi
2022-12-17T15:41:42Z
Marokanci su kraj svog gola jos najopasniji sami sebi 😳
Zatoichi
2022-12-18T17:59:35Z
perfektna utakmica,kakav finale,kao tv drama,zasluzeno za argentince,mozda nebi produzetaka ni bilo da je trener argentine ostavio demariju umjesto akunje no kasno se *ebenom kajati 👍

Zatoichi
2022-12-28T00:50:54Z
malo o ivermectin

“ In a meta-analysis of 63 studies of ivermectin versus COVID-19 in humans, 100% of these have shown positive results.  Studies were from all continents except Antarctica.  Considered individually, 29 of those studies were found to be statistically significant regarding use of ivermectin alone.   Over the 63 studies in meta-analysis, pooled effects showed 69% improvement in early treatment, and prophylactic use showed 86% improvement.   Of those studies in the meta-analysis that were peer-reviewed, overall improvement in early treatment was found to be 70% (64% in randomized controlled trials), and 86% of those in which ivermectin was used prophylactically showed improvement (84% in randomized controlled trials). Mortality from COVID-19 over all time periods of delay in treatment was 76% improved over controls (69% in randomized controlled trials), whereas mortality was improved 84% in early treatment of COVID-19 (82% in randomized controlled trials).  Forty studies were excluded from the meta-analysis for complicating factors or insufficient detail reported, and these also showed 100% positive results. The first clinical trial of ivermectin in COVID-19 patients was an observational study in four Florida hospitals from March to May 2020.    Even in patients with severe pulmonary involvement, mortality was 38.8% in the treatment group vs 80.7% in controls, and this group showed the strongest mortality difference from controls, which raised the possibility of ivermectin also being available as a salvage or rescue treatment. Despite the spectacular worldwide effect profile, of excellent effect against COVID-19, with 0.26% observed minor side effects, and its use across several continents, ivermectin is widely shunned and ignored in western Europe and in the US.
i
Social media companies censored ivermectin research.  Even when the WHO commissioned and reported a meta-analysis of ivermectin, it was censored by YouTube.  Only negative commentaries were permitted in western media.“

Zatoichi
2022-12-28T01:22:16Z
americkq medija toliko laze i sakrivamda to vise nije normalno…….snjezna oluja totalno skrsila buffalo NY,gamad je provalila u vise prodavnica kao Family Dollar,cak su provalili u Walmart i totalno ga ispraznili,znaci hrana,tv,mobilni,odjeca,laptops,….na snimcima vidim samo su sjedistta za toalete ostavili da vise a NY state police kaze da su bila samo dva incidenta…..👎 da je bilo u teksasu snimci bi bili pokazani globalno….

Zatoichi
2023-01-10T15:42:33Z
wow,kako matrix radi u americi,nevjerovatno……..fantastican dokumentarac,najbolje je kad USA ,FDA,NCI pokusali da mu uzmu patent sa copycat move gdje su kopirali sve sa njegovog patenta na svoj i jos dodali listu od 7-8 rakova koje ovaj ljek unistava…….bas dosao od doktora,imam problema sa srcem,preskace od kad sam dobio drugu moderna vakcinu , tak da sam postao veliki sceptic sto se tice doktora,vakcina i ljekova…..best of zadnji put kad sam bio kod doktora rece mi kako zadnje vrijeme ima dosta pacijenata sa slicnim problemima a onda me upitamda li bi htio covid booster shot,ja rece ne a on utipka u laptop da me opet to pita za 3 mjeseca 😎……sto rece nele karajlic:”para busi gdje burgija nece”

Zatoichi
2023-04-27T20:43:52Z
nacionalni dan zalostu u americi……umro dzeri springer

kanjielee12
2023-06-10T03:11:14Z
Originally Posted by: thelovacluka 

https://cbdshop.club/hr/trgovina/cbd-krema/cbd-krema-za-lice/ 

pa to je i logički, 68 % ljudi je cijepljeno, s time da zaštita pada nakon nekog fiskalna kasa cena , kao i za cjepivo protiv gripe. Sve manje se cijepe mladi, a sve više stariji. Tako dolazimo do toga da veliki broj cijepjenih su stvarno rizične skupinae ljudi koji su u riziku za death, a necijepljeni su mladi i zdravi.

i na kraju:

"Still, KFF noted that unvaccinated people who were older than 6 months died at six times the rate than people who had their first two doses of the vaccine."

ne znam jel ti bilo bolje cijepiti ili ne. ja se nisam cijepio. prošle godine sam završio na kisiku u bolnici, a pred 2 mjeseca omikron mi je bio kao gripa, 3-4 dana ležanja... e, da sam se cijepio ,možda ne ni tako...ko zna..

bio si na pretragama za srce, pluća? meni je fala Bogu sve dobro. bio sam još dodatno ( imam long covid)

Što se mene tiče, znam da je potencijalno rizična grupa stariji ljudi. Stoga, s obzirom na to da sam mladi i zdrav, vjerujem da je najbolje da se cijepim. Iako je važno zapamtiti da se u ovom trenutku ne zna točno koliko će trajati zaštita koju cjepivo pruža, mislim da je to još uvijek najbolje rješenje.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2024-04-23T10:55:16Z
*bump*

baš pričamo na poslu kako sve teme završavaju na ustašama, partizanima i četnicima pa sam im morao spomenuti najjaču temu na PFSu 😀 morao sam doći ovdje da se malo podsjetim
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2024-04-24T07:30:40Z
nema tu više kruha :D

sve se sjebalo.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Similar Topics
Users browsing this topic