OldSchoolFan
2022-07-11T13:14:42Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Slucajno naletim na KW temu I pocnem citati postove …..Nakon jednu 5-6 stranica dosao Sam do zakljucka da bi ta tema trebala biti obavezna za citanje na univerzitetima medicine,narocito za buduce psihijatre….mislim da bi frojd rekao nesto u smislu”wtf” kad bi procitao neke postove 👍

Bilo je na toj temi i dobrih zajebancija tipa Hitler komentarise stanje na PFS forumu ali nekad se stvarno preterivalo.

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Zatoichi
2022-07-11T21:02:04Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Slucajno naletim na KW temu I pocnem citati postove …..Nakon jednu 5-6 stranica dosao Sam do zakljucka da bi ta tema trebala biti obavezna za citanje na univerzitetima medicine,narocito za buduce psihijatre….mislim da bi frojd rekao nesto u smislu”wtf” kad bi procitao neke postove 👍

Bilo je na toj temi i dobrih zajebancija tipa Hitler komentarise stanje na PFS forumu ali nekad se stvarno preterivalo.

bato,tip te isprovocira pa kad mu dobro odgovoris on ti posalje policiju na vrata…..legendarno 👍
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
OldSchoolFan
2022-07-12T17:28:41Z

Originally Posted by: OldSchoolFan 

bato,tip te isprovocira pa kad mu dobro odgovoris on ti posalje policiju na vrata…..legendarno 👍

Mislim da je najbolja fora bila kada su Jupidua zvali da bude organizator UFC-a 😀
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Zatoichi
2022-07-23T21:44:44Z
dosla vatra do slovenije,da nece i u hrvatsku ?
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
balkanbomber
e.peace
2022-07-29T04:44:20Z
Originally Posted by: balkanbomber 

https://www.index.hr/sport/clanak/preminuo-hrvatski-mma-borac-maro-perak-39/2383213.aspx

Aaa jbt,žao mi momka 💔
e.peace
2022-08-01T20:56:00Z
Smije li USAna Kinu?
😁
balkanbomber
2022-08-08T09:51:28Z
Originally Posted by: e.peace 

Smije li USAna Kinu?
😁

Mislim da je vrijeme USA polako pri kraju, oni su otislu u bananu.

Oni se vise brinu oko BLM, LGBTQ i left and right wing sranja umjesto vaznih stvari i dugorocno ne bi imali sanse protiv Kine.
On je čovjek jako dobar momak!
e.peace
2022-08-08T20:24:20Z
Ja opet kontam da bi ih ameri pregazili ko plitak potok
thelovacluka
2022-08-09T17:10:33Z
Mislim da su Ameri još uvijek daleko ispred svih, što se tiče vojske. Koliko oni ulažu u to, koju opremu imaju, nosače aviona koji su potrebni za dominaciju, koje avione imaju, koliko su im uvježbani piloti, itd itd.

Vidi se iz priloženog u Ukrajini koliko Rusi ulažu. Jednostavno nemaju oni ekonomiju za parirati vojskom amerima.

ne znam jel se Kina približila amerima, ali oni su toliko ekonomski povezani, da sumnjam da budu išli u izravni sukob.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-08-11T14:35:07Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Mislim da su Ameri još uvijek daleko ispred svih, što se tiče vojske. Koliko oni ulažu u to, koju opremu imaju, nosače aviona koji su potrebni za dominaciju, koje avione imaju, koliko su im uvježbani piloti, itd itd.

... i najviše prakse imaju. svi ostali rade neke vježbe ovo ono, al ameri su stalno na terenu

ne znam jel se Kina približila amerima, ali oni su toliko ekonomski povezani, da sumnjam da budu išli u izravni sukob.

neću niš novo reć - kinezi su tehnički puno slabiji, ali brojčano puno jači. imaju i obavezni vojni rok pa teoretski u kratkom roku mogu dić masu pješadije, ali navodno im vojni rok sad traje samo dva mjeseca. bez obzira na vojsku, mislim da su Kinezi sad dovoljno jaki ekonomski da im se bolje isplati napravit sranja financijskim manevrima
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2022-08-12T20:06:32Z
Najbolji mi je njihov top fighter avion. Chendgu. Znači, likovi doslovce kopirali F35 i F22 i povećali ga malo ahahaha

To je navodno bilo hakiranje i po tome su onda dizajnirali njega :D

Zatoichi
2022-08-13T19:25:12Z
vidim dosao americki sindrom u crnu goru,pobio 11 ljudi….
Him
  • Him
  • Advanced Member
2022-08-15T18:59:19Z

Originally Posted by: Him 

Ljudi su čudni a Kinezi su posebni čudaci gledajući s naše prespektive. Mislim imaju svoj način razmišljanja u odnosu na nas. Sigurno da je Rusija malo tržište za Kinu. Medij stvara paniku u zadnje dvije godine.

Netko bi rekao da sam pro ruski orijentiran ili u nekim slučajevima da sam ustaša, čak i da sam boljševik kada tipkam. Upravo medij modelira tekst i upravlja našim emocijama. Podsvijesno kupimo informacije i gledamo jedno te iste slike. Putina se demonizira više nego što bi trebalo. Ja se ne slažem s time da je Putin= Hitler. Novinari otvoreno "zagovaraju" ubojstvo ili atentat Putina.

što se od toga svega na kraju biti ne znam iskreno, ali pretpostavljam da se je svijet poprilično promjenio i mi krajni korisnici konzumenti ćemo najviše to platiti.

Ukrajina ima pravo da se brani, nikada ih nisam negirao kao naciju. Bojim se da su oni dobro izmanipulirani od strane EU, Amera i Rusa. Nalaze se u sendvicu. EU treba sada radna snaga doće im kvalitetnija roba u odnosu na prošlu izbjegličku krizu. To sve govori da je sama EU u banani i da se cijelo jedno stoljeće oslanja na Amerikance.

mene zanima konkretno pod što ti misliš da je Ukrajina izmanipulirana od strane EU i Amera? I kako npr. EU mediji (osim što su pristrani), utječu na demoniziranje Putina?
Mogu ti iz glave nabrojtii oko 5 činjenica o Putinu, tj. potezima koje je napravio da se vidi kako on razmišlja i kako Rusija djeluje. I to nema veze s mojim emocijama i medijima.

Zapadni mediji su pristrani, a Rusija baš radi propagandu. Postoji razlika u tome.

Amerikanci podupiru rat 

Amerikanci žive od rata. Njima je cilj da se trguje oružjem i da se nama u demokraciji prikazuju kako smo solidarni, u stvarnosti smo nasamareni i odgojeni da su Amerikanci dobri dečki. Amerikanci imaju prste ne samo u Ukrajini nego unazad 100 godina.

Hrvati su u zabludi kada je u pitanju Amerika a Srbi kada je u pitanju Rusija. Sve državice koje imaju neovinost.

Europa je postala kurva Angloamerikancima što se i vidi iz ovih sankcija.
thelovacluka
2022-08-16T13:22:39Z
Ma to je danas popularno, govoriti kako je NATO isto što i Rusija.

Gle, nije isto. i ne , nisam ispranog mozga, imam transparent od pred 20 godina gdje piše koliko je ljudi poginulo (ubijeno) u hiroshima i nagasaky bombardiranjima.

I to da je zapad razvratni homoseksualni mi nije dovoljan argument da donesem moralni sud kako je Rusija nešto bolje.

Rusi su primitivni, to je činjenica. Po tome kako ratuju, kakva im je propaganda, politika. Gore je nego zapad, gore.

Zatoichi
2022-09-05T20:59:54Z
ima li krize,pade euro opet 😎
thelovacluka
2022-09-06T16:59:50Z
Kratkoročno bude kriza za sve, dugoročno bude se našlo načina funkcionnirati bez ruskih energenata. Ne znam hoće li Rusija moći bez zapada, zapadne tehnologije, ekonomije.. Ne može Kina to nadomjestiti. a indija još manje.
Zatoichi
2022-09-07T23:39:38Z
za ruse sankcije nisu nista neobicno ,ono “just another day”….u drugim zemljama bi mogli ocekivati demonstracije i promjenu vlade zbog sankcija no to se nece nikad desiti u rusiji,oni su jos i ponosni na to…..btw,citam kak je putin drzao govor,kaze nije rusija ta koja je pocela rat 😎…….jebe lud zbunjenog
thelovacluka
2022-09-09T12:50:11Z
da, Rus je ko žohar, sve trpi. ali ima jedna caka, dok prođe granica, ide revolucija :)
zato Putin ne smije popušiti tu. a ovo što se događa zadnjih dana, da ne velim sati, nejde mu baš u prilog...
Zatoichi
2022-09-14T10:39:22Z
gledam kaze(laze) na tv ruski general za informacije da se ruska vojska “takticki”povlaci samsjevera prema jugu,men to vise lici na bjezaniju 😎
Similar Topics
Users browsing this topic