Svensson
2022-04-05T21:58:25Z
Originally Posted by: brzi 

Otkud vam da je Korean Zombie Japanac ? 😀

još da mu u nadimku ne piše pa bi čovjek reko 🤣
OldSchoolFan
2022-05-08T06:12:05Z
Uh što mi je drago što se Oliveira posle Poriea poslao po još jednom "ratniku" koji je toliko kenjao o njemu.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
doog_kool
2022-05-08T08:59:12Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Uh što mi je drago što se Oliveira posle Poriea poslao po još jednom "ratniku" koji je toliko kenjao o njemu.

Također!! Sad će malo manje srati o predajama i kukavičluku.
karl anal
2022-05-08T10:10:25Z
Originally Posted by: Svensson 

Otkud vam da je Korean Zombie Japanac ? 😀

još da mu u nadimku ne piše pa bi čovjek reko 🤣

,lk
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-05-09T06:28:40Z

ovaj je nezaustavljiv. baš me zanima kako bi odigrao protiv Kebaba, jedna nezaustavljiva sila protiv druge. idući na redu mora bit Makhachev pa ćemo vidjet otprilike kako bi to izgledalo.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
OldSchoolFan
2022-05-11T15:18:42Z
Gotivim Oliveiru ali gledam onaj intervju posle borbe. Bori se preko 10 godina u Americi i nije mogao da nauči engleski makar za neki osnovni "hvala publici, pokazao sam da sam ratnik, najbolji itd." nivo. Jbt, nama u firmi uveli časove, bez obzira što je obavezan u školi i što ga manje više svi pričaju koliko toliko, ako hoćeš da napreduješ moraš da imaš određeni stepen položen. Jbg, radiš sa strancima. Ako hoćeš da zaradiš pare moraš da radiš na sebi. Da je imao dvočaš nedeljom do sada bi već pričao. Daren Till ode da trenira u Brazil, nauči portugalski. UFC su mnogo može zameriti oko plaćanja ali i neki borci su stvarno neozbiljni.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Zatoichi
2022-05-17T21:46:14Z
I izgubi rakic
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-05-18T01:22:57Z
Originally Posted by: Zatoichi 

I izgubi rakic

Nisam gledao, samo sam citao clanke i pogledao kraj. Je li stvarno cisto dobio prve dve runde? Steta.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
2022-05-18T01:34:17Z

I izgubi rakic

Nisam gledao, samo sam citao clanke i pogledao kraj. Je li stvarno cisto dobio prve dve runde? Steta.

Izgubio je zbog mene,ja kad god za nekog navijam taj najebe...da sam navijao za blazevica rakic bi ga pobijedio sa nokautom godine(iako on nije taj tip za nokaute),no posto sam ja navijao morao je izgubiti...zato sa nasih podrucja niko nije niti ce biti prvak svijeta u bilo cemu dok god ja navijam(cak krivim sebe sto je mirko izgubio od fedora 😁😁)

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2022-05-19T18:49:49Z

I izgubi rakic

nije. dosta lowkickova je bilo s obje strane u prvoj rundi i Jan ih je dosta checkao, a Rakić ih je puno popio po lijevoj, prednjoj, nozi.
I par udaraca rukama sjelo na Rakićevu glavu. Prvu dobio Jan.

Drugu dobio Rakić, išao ga rušiti.

Treća je bila ozljeda. Imao je ozljedu desne noge od prije, a i po lijevoj je dosta jako dobio pa možda više počeo na desnu težinu stavljati, ko to zna.

uglavnom, bio je recimo blizu meč, ali Jan u prednosti laganoj.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2022-06-12T21:11:51Z
Ova Dzoana bi trebala ici u penziju,normalno je izgubiti,no ona nakon svake izgubljene ne lici na ljudsko bice...mislim da je dosta brate
Zatoichi
2022-06-13T19:16:13Z

Ova Dzoana bi trebala ici u penziju,normalno je izgubiti,no ona nakon svake izgubljene ne lici na ljudsko bice...mislim da je dosta brate

I ode u penziju 👍……
balkanbomber
2022-06-26T11:14:32Z
dobar main event sinoc, bilo je usko ali sam i prije bio uvjeren da ce Gamrot uzeti i po meni je od 3ce uzeo se tri runde.

Arman je u pauzi izmedu 2e i 3ce izgledao kao da je izgubio, a to je se i pokazalo posto je onda na pocetku 3ce isao na onaj fake fist bump + kick combo, pravi pussy move...

Kod Shavkata vs Magny sam si mislio nakon prve da ce ovaj opet ici na rusenje, tako je isla dinamika, iako vrlo vjerovatno bolji standuper isao je na siheraski potez, isplatilo se.

On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2022-06-26T11:35:06Z
SPOILER:

Cestitke Deliji, dobio je na bodove i koliko sam skuzio ide dalje, ili?

Mislim da je Ante imao srecu sto nije mogao nastupiti u UFCu protiv Ganea i da mu je PFL taman po mjeri i da bi se toga i trebao drzati koliko moze i onda pred kraj ako moze nek uleti u UFC cisto da si ispuni zelju i da more reci da je bio clan najvece mma org na svijetu. No hate ali mislim da mu je ovaj PFL plafon ali da zato kod njih moze uzet vise novca nego u UFCu i stim sebi osigurati buducnost, i to je super posto malo nasih mma boraca to moze reci o sebi.

doog_kool
2022-06-26T13:59:15Z
Originally Posted by: balkanbomber 

SPOILER:

Cestitke Deliji, dobio je na bodove i koliko sam skuzio ide dalje, ili?

Mislim da je Ante imao srecu sto nije mogao nastupiti u UFCu protiv Ganea i da mu je PFL taman po mjeri i da bi se toga i trebao drzati koliko moze i onda pred kraj ako moze nek uleti u UFC cisto da si ispuni zelju i da more reci da je bio clan najvece mma org na svijetu. No hate ali mislim da mu je ovaj PFL plafon ali da zato kod njih moze uzet vise novca nego u UFCu i stim sebi osigurati buducnost, i to je super posto malo nasih mma boraca to moze reci o sebi.

Ide dalje,da. U 8-om mjesecu polufinale u Cardiffu protiv Renana Ferreire.
doog_kool
2022-08-03T19:04:56Z
Ima li života na ovome forumu? Šta kažete na Soldića? Ja sam iskreno priželjkivao UFC,ali ako već nije UFC onda mi je drago da je ONE. Bude li tamo dominirao par godina,skočiti će mu popularnost u nebo i moći će doći u UFC kao kauboj...
OldSchoolFan
2022-08-06T21:21:24Z
Originally Posted by: doog_kool 

Ima li života na ovome forumu? Šta kažete na Soldića? Ja sam iskreno priželjkivao UFC,ali ako već nije UFC onda mi je drago da je ONE. Bude li tamo dominirao par godina,skočiti će mu popularnost u nebo i moći će doći u UFC kao kauboj...

Mislim da je svaki fan borilačkih sportova želeo UFC. Ali ako je dobio više novca za borbe sa slabijom konkurencijom uz zagarantovan broj borbi potpuno ga razumem. Izašao je Ilićev meč sa Vemolom, baš loše, na Ilić koji kao ima bolju stojku Vemola se zaleće, Ilić beži unazad, pada uz kavez... Jbg, ne možeš se za takve borbe spremati sparingujuci sa drugarima.
doog_kool
2022-08-07T10:31:10Z

Mislim da je svaki fan borilačkih sportova želeo UFC. Ali ako je dobio više novca za borbe sa slabijom konkurencijom uz zagarantovan broj borbi potpuno ga razumem. Izašao je Ilićev meč sa Vemolom, baš loše, na Ilić koji kao ima bolju stojku Vemola se zaleće, Ilić beži unazad, pada uz kavez... Jbg, ne možeš se za takve borbe spremati sparingujuci sa drugarima.

Ma nema od tog Jokera ništa. On se pozdravio s ozbiljnom karijerom. Bio mi je drag kad je potpisao za ksw,bio je miran i skroman ,baš sam mu želio uspjeh. Al očito mu se nešto prespojilo u glavi,počeo je s nekim preseravanjima kao da je ne znam kakav borac. Mislim da bi ga Barbir usrao od batina bez problema,a da ne pričam o Erslanu ako bi ovaj nastavio sa 93 kategorijom. Tako da u FNC neće,a onda može ići okolo za par tisuća eura i dobivati batine poput Vasketa.
balkanbomber
2022-08-08T09:46:27Z

Jbg, svi smo se nadali UFCu, sto bi i u ovoj fazi bila najbolja odluka za karijeru, ali on je isao tamo gdje je najvise novca u pitanju.

Kod Helwanija je u tih 8,5 minuti sto sam ga mogao slusati 5x ponovio da ide u ONE da napravi nest sto jos nitko nije, da bude sampion u MMA, Kickboxingu i Boxu.
Nista protiv njega ali to moze pricati svojim tetkama i strinama, ide tamo jel su mu dali najbolju financijsku ponudu i to je to...

A taj BS o sampionu u kickboxu i boxu bi mu samo sluzio da se jos skuplje proda u UFC, sto teoretski i nije losa ideja ali u praksi su sanse jako jako male da to postigne a puno vece da ce izgubiti koju igru i samim time onda dobije jos losiju ponudu od UFCa nego sto je sad bilo.

Da skratim, mislim da Soldica nikad necemo gledati u UFCu.

PS: ovo nije pljuvanje, isao je tam gdje ga najbolje placaju i to je sasvim ok, ali ako gledamo sa sportske strane onda je i sa strane njega kao borca i sa nase strane kao pratitelja MMA UFC jedina logicna opcija u 28oj godini, to nije upitno i gotovo, tu ne postoji druga opcija.
The Last Emperor
2022-08-10T20:31:18Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Jbg, svi smo se nadali UFCu, sto bi i u ovoj fazi bila najbolja odluka za karijeru, ali on je isao tamo gdje je najvise novca u pitanju.

Kod Helwanija je u tih 8,5 minuti sto sam ga mogao slusati 5x ponovio da ide u ONE da napravi nest sto jos nitko nije, da bude sampion u MMA, Kickboxingu i Boxu.
Nista protiv njega ali to moze pricati svojim tetkama i strinama, ide tamo jel su mu dali najbolju financijsku ponudu i to je to...

A taj BS o sampionu u kickboxu i boxu bi mu samo sluzio da se jos skuplje proda u UFC, sto teoretski i nije losa ideja ali u praksi su sanse jako jako male da to postigne a puno vece da ce izgubiti koju igru i samim time onda dobije jos losiju ponudu od UFCa nego sto je sad bilo.

Da skratim, mislim da Soldica nikad necemo gledati u UFCu.

PS: ovo nije pljuvanje, isao je tam gdje ga najbolje placaju i to je sasvim ok, ali ako gledamo sa sportske strane onda je i sa strane njega kao borca i sa nase strane kao pratitelja MMA UFC jedina logicna opcija u 28oj godini, to nije upitno i gotovo, tu ne postoji druga opcija.

Mislim da ufc nikad i nije bio neka opcija s obzirom na USADU. Soldic izgleda napucan ko TRT Vitor.