mislim da ovo zaslužuje svoj topic. card je jeben, čak i za jednog filthy casuala poput mene 😀
navijam za "japanskog" zombija kad god se bori, pa tako i ovdje, ali realno ne vidim kako bi on ovo mogao dobit. pitanje je samo hoće li izdržat do decisiona.
za sterlinga navija valjda samo on i njegov tim. nemam ništa protiv njega, ali on je dq prvak, vrijeđa me način na koji je došao do titule. realno, yan ga je dobivao do prekida i onda zajebo, a aljo je iskoristio situaciju. da nije bila borba za titulu - nikom ništa, ni prva ni zadnja dq pobjeda, al nemoš tako postat prvak.
burns-chimaev bi mogla bit jebena borba. sve jasno - chimaev djeluje kao mašina, ali nije još testiran, nismo ga još vidjeli u frci. puno će pitanja bit odgovoreno u ovoj borbi. nadam se da chimaev nije samo hype.
uvijek volim vidjet dobru điju u mma-u pa ću navijat za mackenzie ...osim ako ova opet zabrije da je udaračica
nemam pojma ni o pichelu ni o madsenu, osim da je madsen srebrni greco olimpijac. nije ni bitno, ja sam filthy casual pa ću ovo vjerojatno ispreskakat.
dalje me zanimaju još samo jairzinho vs tybura i mirkov krvnik. navijam za oleynika.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.