brzi
  • brzi
  • Advanced Member Topic Starter
2022-04-06T15:29:22Z
10.4. u 4:00 po našem vremenu

Main card
Alexander Volkanovski (c) vs. Chan Sung Jung
Aljamain Sterling (c) vs. Petr Yan (ic)
Gilbert Burns vs. Khamzat Chimaev
Mackenzie Dern vs. Tecia Torres
Vinc Pichel vs. Mark Madsen

Preliminary card
Ian Garry vs. Darian Weeks
Jairzinho Rozenstruik vs. Marcin Tybura
Aspen Ladd vs. Raquel Pennington
Mickey Gall vs. Mike Malott

Early preliminary card
Alexey Oleynik vs. Jared Vanderaa
Anthony Hernandez vs. Josh Fremd
Piera Rodriguez vs. Kay Hansen
Julio Arce vs. Daniel Santos
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Sponsor
brzi
  • brzi
2022-04-06T15:56:29Z
mislim da ovo zaslužuje svoj topic. card je jeben, čak i za jednog filthy casuala poput mene 😀

navijam za "japanskog" zombija kad god se bori, pa tako i ovdje, ali realno ne vidim kako bi on ovo mogao dobit. pitanje je samo hoće li izdržat do decisiona.

za sterlinga navija valjda samo on i njegov tim. nemam ništa protiv njega, ali on je dq prvak, vrijeđa me način na koji je došao do titule. realno, yan ga je dobivao do prekida i onda zajebo, a aljo je iskoristio situaciju. da nije bila borba za titulu - nikom ništa, ni prva ni zadnja dq pobjeda, al nemoš tako postat prvak.

burns-chimaev bi mogla bit jebena borba. sve jasno - chimaev djeluje kao mašina, ali nije još testiran, nismo ga još vidjeli u frci. puno će pitanja bit odgovoreno u ovoj borbi. nadam se da chimaev nije samo hype.

uvijek volim vidjet dobru điju u mma-u pa ću navijat za mackenzie ...osim ako ova opet zabrije da je udaračica

nemam pojma ni o pichelu ni o madsenu, osim da je madsen srebrni greco olimpijac. nije ni bitno, ja sam filthy casual pa ću ovo vjerojatno ispreskakat.

dalje me zanimaju još samo jairzinho vs tybura i mirkov krvnik. navijam za oleynika.
Mosquito
2022-04-10T09:15:43Z
Jan je trebao dobiti, gledajući ukupni dojam,sterling je dve runde ležao na njemu i niš nije napravio,rus ga je zadnje dve dobio čisto,ajde ta prva ostaje li la, Makedonac prebio Korejanca.
The Last Emperor
2022-04-10T09:38:52Z
Volkanovski - Zombie je nevjerovatan mismatch, umalo ubio covjeka. Strasan je Volkanovski, lik je ubojica. Ali mislim da je trebao izgubiti od Hollowaya prosli put, jedva cekam trilogiju.

Sterling - Jan po meni zasluzena pobjeda Sterlinga, premda su oba razocarala. Jan se glupo borio, a i trebao je znati da mora ici po finish, ne mozes se poceti boriti u 4. rundi i ocekivati da ces dobiti na bodove.

Chimaev - Burns strasna borba, bas mu je brazilac stao na crtu. Mislim da je hype oko Kazmatha jako opao, a i u njegovoj glavi da je doslo do nekakvih shvacanja i da ga je ovo malo spustilo na zemlju... Mislim da jos nije spreman za Usmana, ali da bi Convingtona dobio...
OldSchoolFan
2022-04-10T11:01:31Z
Nisam još odgledao borbe ali su rezultati pokazali idiotluk određivanja kvota gde su Yan i Chimaev bili favoriti ko da su im doveli one zamenske protivnike sa Megdana ili FNC-a što uleću kada planiranog borca zaustave na aerodromu 😀 a ne borce sa ozbiljnom karijerom. Brzi je lepo gore pisao, a i u nekim podcastima su pričali pre ovog meča kako Chimaev nije bio još testiran na najvišem nivou. Kao što sam rekao, nisam gledao još borbu ali će meni Colby biti favorit protiv Chimaeva, u ona 2 meča protiv Usmana pokazao je koliko je dobar borac.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
The Last Emperor
2022-04-10T12:57:25Z
Chimaev dobija Colbija, u stojci je jaci a mislim da bi i hrvacki tu moglo biti li-la. Jedino mi je upitna kondicija Chimaeva za 5 rundi... Usman je puno opasniji jer puno jace udara od Colbija i fizicki je snazniji.
brzi
  • brzi
2022-04-10T18:37:17Z
volk vs zombie je završilo očekivano. nije baš uobičajeno da se borba zaustavlja dok je borac na nogama, al dobro je ovo herb procijenio, ne bi zombie ništa postigao da je herb pustio da se dalje bore

aljo je bio bolji nego što sam očekivao. ovo je po meni bilo toliko blizu da se ni jedan nema pravo bunit. ona druga runda je lako mogla bit 10-8 pa bih rekao da je ok da je ovo aljo dobio.

chimaev i burns nisu pokazali neku impresivnu stojku, očekivano za dvojcu graplera. ne bih još gurao chimaeva u borbu za titulu, previše se oslanja na fizikalije. definitivno smo saznali da chimaev nije samo hype, ali daleko je ovo od finiša u prvoj rundi koji je chimaev obećavao

dern vs torres sam pogledao samo drugu rundu, zanimao me grappling
The Last Emperor
2022-04-11T07:28:56Z
Inace ovaj ufc je prvi put nakon nekoliko godina da sam uzivo gledao, tj od pola borbe Dern pa zadnje 3 borbe. Priznajem, najvise me zanimao Khamzat, stvarno je hype cudo kako nabrije ekipu da se opet pocne zanimati za borbe 🙂
doog_kool
2022-04-11T09:48:01Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Inace ovaj ufc je prvi put nakon nekoliko godina da sam uzivo gledao, tj od pola borbe Dern pa zadnje 3 borbe. Priznajem, najvise me zanimao Khamzat, stvarno je hype cudo kako nabrije ekipu da se opet pocne zanimati za borbe :)

Ja se probudio radi Khamzata i tog hype-a. Zaspao na pola borbe sterling-yan,pa se probudio opet u 7 na F1.
Similar Topics
Users browsing this topic