Ima li života na ovome forumu? Šta kažete na Soldića? Ja sam iskreno priželjkivao UFC,ali ako već nije UFC onda mi je drago da je ONE. Bude li tamo dominirao par godina,skočiti će mu popularnost u nebo i moći će doći u UFC kao kauboj...
Jbg, svi smo se nadali UFCu, sto bi i u ovoj fazi bila najbolja odluka za karijeru, ali on je isao tamo gdje je najvise novca u pitanju.
Kod Helwanija je u tih 8,5 minuti sto sam ga mogao slusati 5x ponovio da ide u ONE da napravi nest sto jos nitko nije, da bude sampion u MMA, Kickboxingu i Boxu.
Nista protiv njega ali to moze pricati svojim tetkama i strinama, ide tamo jel su mu dali najbolju financijsku ponudu i to je to...
A taj BS o sampionu u kickboxu i boxu bi mu samo sluzio da se jos skuplje proda u UFC, sto teoretski i nije losa ideja ali u praksi su sanse jako jako male da to postigne a puno vece da ce izgubiti koju igru i samim time onda dobije jos losiju ponudu od UFCa nego sto je sad bilo.
Da skratim, mislim da Soldica nikad necemo gledati u UFCu.
PS: ovo nije pljuvanje, isao je tam gdje ga najbolje placaju i to je sasvim ok, ali ako gledamo sa sportske strane onda je i sa strane njega kao borca i sa nase strane kao pratitelja MMA UFC jedina logicna opcija u 28oj godini, to nije upitno i gotovo, tu ne postoji druga opcija.
Edited by user
2022-08-08T10:05:04Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!