thelovacluka
2022-03-19T19:40:01Z
Ne znam koliko je ukrajincima logistički moguće, vjerojatno ne, slati podršku u Mariupolj.
Rusi ulaze uz podršku kozojeba čečena. Sirovina čija braća i očevi su pred 20 i 26 godina ginuli upravo pod ruskim tenkovima.
Sad se izdrkavaju i pucaju ko idioti po zgradama. Gore nego da pustiš sav ološ iz zatvora u rat.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2022-03-20T07:22:26Z
Dosad kad uhvate ruskog vojnika dadnu mu nesto za jesti i topli caj no sa dolaskom chechenske gamadi dinamika se mijenja,sad kad ovi manijaci krenu da sjeku usi i da se krase sa njima,silovanja itd,ponasanje samih ukrajinaca ce se promijeniti,nema vise caja,odmah streljanje.....a taj maripolj me podsjeca na vukovar sto se tice situacije i kak su opkoljeni..plus rusi sa te strane su uglavnom iskusni separatisti/kriminalci tak sa te strane nemaju milosti,namjerno udaraju po bolnicama,skolama itd
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2022-03-20T15:17:57Z
Inače, susjedi na istoku su skroz proruski. Propovijedaju kompletnu priču o nacizmu i oslobađanju od nacista, rusiji kao vojsci anđela, NATO je zlo, odmah ide bombardovanje 1999. na stol.

Da mi pogledaš internet histori, sto puta sam gledoa Putina i mislio si kako je jedini političar čiji nastup mogu cijeniti, mimo političkih odluka itd. Asertivan, u kontroli, odmjeren itd.
do sada.
sada mi je skroz pao u očima. slab je. ego. godine u kojima vidi da neće još dugo. oće ostaviti neki trag. diktator je 20 godina i niko mu ne može ništa više razumno šapnuti u uho. to je problem sa diktaturom. na kraju, koliko je pokrenuo Rusiju, tolko će ju sada unazaditi.

ko normalan si misli da i ameri zaista napali rusiju preko ukrajine? kolko lud moraš biti.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2022-03-20T20:51:06Z
Medij utječe na vaše mišljenje o Putinu. Iskreno ne bih ga ja odbacio niti Rusiju. Postojala je opravdana sumnja da će doći do ovakve situacije. Od vojnog roka do slabe vojne opreme u Europi.

Indija, Kina, Pakistan, Sjeverna Koreja sve su to nestabilne države.
thelovacluka
2022-03-21T06:44:15Z
putin utječe na naše mišljenje o Putinu.
nijedno društvo nije ssvršeno, ali radije bi živio sa par transgendera u gradu nego da mi neko pere mozak u diktaturi. što je ovo, 1950. ?

a ono što bi moglo biti u budućnosti i kako će se posložiti svjetske sile, to nije moguće sa sigurnošću predvidjeti. vidjet ćemo kako će biti dok njemačka potroši 100 milijardi eura na vojsku i Skandinavija dok se naoruža i ostale zemlje.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2022-03-21T07:24:30Z
Nije samo u pitanju Putin i Rusija. Kinezima sigurno nije u interesu da Ameri upravljaju njihovom ekonomijom i da im budu cijelu vječnost jeftina radna snaga. Tu medij isto manipulira i daje dojam da su svi poraženi i da Ameri imaju sve pod kontrolom. Njemačka je priča za sebe, znamo koliko oni potiskuju bol u zadnja dva velika rata. Njemačka je po svemu umjetna država koja se mora snalaziti bez sirovina. Ameri su nekada imali polovicu BDP u svijetu.
thelovacluka
2022-03-21T08:03:03Z
Koliko će moći Kina i Rusija zajedno trgovati i nadoknaditi ono što će izgubiti kod trgovine sa zapadom? Ne znam kako je Indija,ali nisu si nešto najbolji s Kinom, jel?

Inače, nisam vidio da mediji nešto mainupuliraju i da su svi poraženi pred amerikom. Dosta se zna koliko USA ovisi i o Kini.

a njemačka sad mijenja filozofiju. dosta mea culpa 😃 i bolje tako. Trebala bi se Europa dosta sad ekonomski i vojno povezati. jer bitiizmeđu rusije, USA i Kine nije baš najugodnije.

Him
  • Him
  • Advanced Member
2022-03-21T18:59:35Z
Ljudi su čudni a Kinezi su posebni čudaci gledajući s naše prespektive. Mislim imaju svoj način razmišljanja u odnosu na nas. Sigurno da je Rusija malo tržište za Kinu. Medij stvara paniku u zadnje dvije godine.

Netko bi rekao da sam pro ruski orijentiran ili u nekim slučajevima da sam ustaša, čak i da sam boljševik kada tipkam. Upravo medij modelira tekst i upravlja našim emocijama. Podsvijesno kupimo informacije i gledamo jedno te iste slike. Putina se demonizira više nego što bi trebalo. Ja se ne slažem s time da je Putin= Hitler. Novinari otvoreno "zagovaraju" ubojstvo ili atentat Putina.

što se od toga svega na kraju biti ne znam iskreno, ali pretpostavljam da se je svijet poprilično promjenio i mi krajni korisnici konzumenti ćemo najviše to platiti.

Ukrajina ima pravo da se brani, nikada ih nisam negirao kao naciju. Bojim se da su oni dobro izmanipulirani od strane EU, Amera i Rusa. Nalaze se u sendvicu. EU treba sada radna snaga doće im kvalitetnija roba u odnosu na prošlu izbjegličku krizu. To sve govori da je sama EU u banani i da se cijelo jedno stoljeće oslanja na Amerikance.
Zatoichi
2022-03-23T23:43:54Z
Gledam dron video maripolja,ko berlin 1945te,katastrofa,ako ikad “neko” bude htio da gradi opet,bilo bi najbolje da naprave novi grad kraj starog,sve krater do kratera jebote
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2022-03-24T10:48:19Z
Originally Posted by: Him 

Ljudi su čudni a Kinezi su posebni čudaci gledajući s naše prespektive. Mislim imaju svoj način razmišljanja u odnosu na nas. Sigurno da je Rusija malo tržište za Kinu. Medij stvara paniku u zadnje dvije godine.

Netko bi rekao da sam pro ruski orijentiran ili u nekim slučajevima da sam ustaša, čak i da sam boljševik kada tipkam. Upravo medij modelira tekst i upravlja našim emocijama. Podsvijesno kupimo informacije i gledamo jedno te iste slike. Putina se demonizira više nego što bi trebalo. Ja se ne slažem s time da je Putin= Hitler. Novinari otvoreno "zagovaraju" ubojstvo ili atentat Putina.

što se od toga svega na kraju biti ne znam iskreno, ali pretpostavljam da se je svijet poprilično promjenio i mi krajni korisnici konzumenti ćemo najviše to platiti.

Ukrajina ima pravo da se brani, nikada ih nisam negirao kao naciju. Bojim se da su oni dobro izmanipulirani od strane EU, Amera i Rusa. Nalaze se u sendvicu. EU treba sada radna snaga doće im kvalitetnija roba u odnosu na prošlu izbjegličku krizu. To sve govori da je sama EU u banani i da se cijelo jedno stoljeće oslanja na Amerikance.

mene zanima konkretno pod što ti misliš da je Ukrajina izmanipulirana od strane EU i Amera? I kako npr. EU mediji (osim što su pristrani), utječu na demoniziranje Putina?
Mogu ti iz glave nabrojtii oko 5 činjenica o Putinu, tj. potezima koje je napravio da se vidi kako on razmišlja i kako Rusija djeluje. I to nema veze s mojim emocijama i medijima.

Zapadni mediji su pristrani, a Rusija baš radi propagandu. Postoji razlika u tome.
Zatoichi
2022-03-25T17:23:49Z
U medjuvremenu.....

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-03-25T19:37:53Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Mogu ti iz glave nabrojtii oko 5 činjenica o Putinu, tj. potezima koje je napravio da se vidi kako on razmišlja i kako Rusija djeluje. I to nema veze s mojim emocijama i medijima.

aj pls nabroji. ne zajebavam, pitam čisto iz znatiželje.

rusi su očito izmanipulirani od strane svojih medija (koji su očito pod kontrolom vlasti), al naivno je mislit da se nama servira samo istina i cijela istina, nisu ni naši mediji neovisni. ne mogu vjerovat ničemu što pročitam. bombardiraju nas sa svih strana informacijama, pa se onda pokaže da je pola toga zapravo fake news pa se onda zapitaš što od svega toga stvarno stoji, što je možda namjerno krivo plasirano, što je jednostavno lijeno senzacionalističko "novinarstvo" itd.

neki dan slušam jednog youtubera, kaže da je pred 10ak godina kod krima pod crnim morem pronađeno veliko nalazište nafte i plina. ukrajinci sami nisu imali sredstva/tehnologiju da to iskoriste pa su se dogovorili valjda sa exonom i BPom da ovi slože infrastrukturu i podijele dobit. rusima naravno nije odgovaralo da europa ima alternativu ruskom plinu pa su brže bolje anektirali krim. nakon toga ukrajinci sjebu opskrbu vode za krim (cca 85% pitke vode za krim je dolazio iz ukrajine) i sad rusi hoće spojit krim sa donbasom preko mariupolja.
navodno je i cijela ona priča oko sirije zapravo bio pokušaj amera da kontroliraju siriju pa da do europe povuku plinovod od jemena, što isto nije pasalo rusu pa se umiješao u rat.
možda tu nešto ima, a možda sam upravo napisao hrpu gluposti. to mi ne možemo znat za sigurno, al se možemo ovako nabacivat pričama pa možda i zaključimo neš pametno.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
thelovacluka
2022-03-25T20:46:49Z
Originally Posted by: brzi 

Originally Posted by: thelovacluka 

aj pls nabroji. ne zajebavam, pitam čisto iz znatiželje.

rusi su očito izmanipulirani od strane svojih medija (koji su očito pod kontrolom vlasti), al naivno je mislit da se nama servira samo istina i cijela istina, nisu ni naši mediji neovisni. ne mogu vjerovat ničemu što pročitam. bombardiraju nas sa svih strana informacijama, pa se onda pokaže da je pola toga zapravo fake news pa se onda zapitaš što od svega toga stvarno stoji, što je možda namjerno krivo plasirano, što je jednostavno lijeno senzacionalističko "novinarstvo" itd.

neki dan slušam jednog youtubera, kaže da je pred 10ak godina kod krima pod crnim morem pronađeno veliko nalazište nafte i plina. ukrajinci sami nisu imali sredstva/tehnologiju da to iskoriste pa su se dogovorili valjda sa exonom i BPom da ovi slože infrastrukturu i podijele dobit. rusima naravno nije odgovaralo da europa ima alternativu ruskom plinu pa su brže bolje anektirali krim. nakon toga ukrajinci sjebu opskrbu vode za krim (cca 85% pitke vode za krim je dolazio iz ukrajine) i sad rusi hoće spojit krim sa donbasom preko mariupolja.
navodno je i cijela ona priča oko sirije zapravo bio pokušaj amera da kontroliraju siriju pa da do europe povuku plinovod od jemena, što isto nije pasalo rusu pa se umiješao u rat.
možda tu nešto ima, a možda sam upravo napisao hrpu gluposti. to mi ne možemo znat za sigurno, al se možemo ovako nabacivat pričama pa možda i zaključimo neš pametno.

pa to što govoriš je ono što i ja vidim. čisti interesi. isto smeće. s obje strane.

moj problem s Putinom je, mimo toga da se jedini od čelnih ljudi ponaša kao da ima muda i inteligenciju nastupati, što je klasični diktator. a ja ne podnosim da me neko forsira i glumi bolesni autoritet nad menom. nikad ne bi podržavao takvu osobu.

1. ima sustavnu propagandu širenja laži s ciljem opravdavanja svega što radi (ajde, i ameri su blizu toga, ali on ima baš onu pravu komunističku diktatorsku).
- on zabranjuje razne medije i hapsi ljude koji mu se protive, truje ih, ubija. Rusija nema slobodu govora. To je bolnesno smeće.
2. napada susjednu bratsku državu i to razaranjem gradova ko što je nekad bio uništen Dresden.
3. više puta spominja nuklearno oružje, što ne znam dal je je ikad itko rekao, još od kubanske krize?
4. psihopatski egoistični midget sa kompleksima je koji u poznim godinama želi ostaviti nekakvog traga dok crkne, da će ga ljudi po nečemu pamtiti
5. eto, umoran sam, pojeo sam pun tanjur pohanih lignji, ne mogu više. trebao bih ti pisati sve one stvari bitne o tome kako je povezan s oligarhima i kakav je mafijozo 😂

inače, kod nas u Hr mislim da nema demoniziranja Putina, kako rade ameri. Meni se čini da smo još i dosta suzdržani. Braća Ukrajinci pogibaju i Putin je đubre, ali ono, dalje od toga nejdemo.

To što Rusija sada radi, radila je stoljećima prije. Doseli se na neki tuđi teritorij i počnu raditi sranja. rusko kazanski/čečenski/ukrajinski ratovi su širenje crvene čizme na susjedne zemlje. progutaju narode, asimiliraju ih. i onda govori da on "štiti sigurnost Rusije". Takve idiotske laži ti meni dižu želučanu kiselinu.

Europa bi trebala te jebene nuklearne pogone za struju i grijanje napraviti i da odjebe amere i ruse.
Zatoichi
2022-03-26T19:57:13Z
Joe bajden drzi govor,ispade mu fascikla odakle je citao i pade na pod,sage da je uzme no nije mogao odmah da se ispravi,ursula samo sto nije dotrcala da mu pomogne da se ispravi...sto je interesantno je da eldzazira,skynews,bbc ,cnn global,euronews...niko to nije pokazao neg su jednostavno isjekli taj “embarrassing “ dio.....al zato ruski kanal “rusija24” pokazuje to non stop.....koji shitshow
thelovacluka
2022-03-27T07:09:03Z
😂😂lol.

Nebrem verovati da su dementnog čovjeka stavili na tu funkciju. makar, ekipa u pozadini popravlja stvari. dok je rekao da Putina ne može ostati na vlasti, odmah su demante stavljali za što je kao mislio, a što ne 😁😁

a Rusi samo napisali da to ne odlučuje neko van Rusije. valjda iz čistog reda, jer znaju da je Biden samo Alan Ford maskota za CNN 😁
Zatoichi
2022-03-27T11:03:05Z
Yup,mi se cudimo kak ruska medija “brainwash” ruse a nasa medija radi to isto nama,isjeku sto im nepase,izbace djelove,ubace sto ide dobro i onda nam prezentiraju bajku ,kao psi ovcari koji tjeraju ovce da budu okupljene u jednom krugu.......imam tv box,oko 500 kanala,sve moguce zemlje,svi kanali pokazuju segmente o ratu u ukraini,svi osim njemacke(?.?..?),rtl,sat1,pro7,ard,zdf...nista...deutche welle pokazuje nesto i to je to......znam da su njemci veoma povezani sa rusima i ko narkomani ovise o ruskom ulju,interesuje me da li to ima ikakve veze sa tim da njemci ne vide na tv info o ratu u ukrajini👎
e.peace
2022-04-01T11:42:30Z
Smijemo li potvrditi da su ukrajinci razjebali ruse oko kijeva baš baš žestoko.
Očekujem sad ofanzivna dejstva ukrajinaca na okupirane dijelove na jugu ..
Imaju muda ljudi 🤟
Zatoichi
2022-04-01T21:24:53Z
Kad imas muda i na to jos imas pravo oruzje

Zatoichi
2022-04-02T00:27:39Z
Originally Posted by: e.peace 

Smijemo li potvrditi da su ukrajinci razjebali ruse oko kijeva baš baš žestoko.
Očekujem sad ofanzivna dejstva ukrajinaca na okupirane dijelove na jugu ..
Imaju muda ljudi 🤟

Neg,jesi li dole il si u inostranstvu
e.peace
2022-04-02T17:35:17Z
U njemačkoj sam druže,doveo sam ženu i dijete tj.uradio sam spajanje porodice.To ide malo komplikovano za nas koji nismo eu..
Ne mislim se vraćat ni po koju cijenu.
Similar Topics
Users browsing this topic