Him
  • Him
  • Advanced Member
2022-02-25T18:52:13Z
Valjda misli na to što su Ukrajinci 1941-1942 dočekali Njemce kao spasitelje.
e.peace
2022-02-26T09:45:59Z
Ma rusi su tanki ,tanji puno nego sam mogao i zamisliti.
thelovacluka
2022-02-26T13:23:28Z
vidim da im nejde baš kako su mislili.

a i čovjek koji brani sboju kuću je puno jači nego napadač. ima nešto i u tome
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2022-02-26T14:35:44Z
Ruski problem je sto im je receno da nerokaju direktno po civilima,zato i ginu...kijev nije sarejvo gdje se rokalo kak je ko htio.....interesantno je kak rusi imaju mobilni krematorijum i njihove vijesti govore kak nijedan vojnik nije poginuo....sto me je pravo naljutilo je smrt 13 mladih vojnika na ostrvu u sred nicega,ruski brod im je rekao da se predaju,ovi odgovorili sa “fak ju” i rusi ih raketirali......gledao sam slike ostrva,nema mozda 300metara sa 300 metara,rusi su ih mogli komotno zaobici ,momci nisu mogli nigdje ici od silne vode oko njih......absolutno bez veze......sdruge strane,ni petarda da pukne u moskvi,ceceni tu bili puno zajebani,nesto je uvijek gorilo kad su isli da se osvete.......u medjuvremenu,un drzi sastanke,vidim italija je pristala da se zaledi ruski prilaz keshu,to je jest parama ili kak ga zovu swift il tak nekako no “njemacka” je protiv toga.....no nema problema,njemacka ce uzeti izbjeglice,vazno je da ulje i dalje dolazi iz rusije 👎
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2022-02-26T18:15:52Z
Hm,nisam znao,zito....40% zita u svijetu se uvozi iz ukrajine.....cijene brasna idu gore 100%
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Joeseph Jones
2022-02-27T07:14:07Z
"A source tells me that many Russian tanks/heavy machines don’t simply run out of fuel — crews dump the fuel intentionally, as soon as they learn that their destination is Kyiv. After all they’ve been told that they were going as “peacekeepers” to “protect Russians” in Donbas."
Zatoichi
2022-02-27T23:23:45Z
Ruska tv pokazuje ukrajinske izbjeglice a govore da su to ruske izbjeglice koje pokasavaju izaci iz ukrajine....koji shitshow
Zatoichi
2022-02-28T15:34:23Z
Eto.od pregovora nema nista...kraj sve ove muke ljudi se opet zajebavaju....kao poslali ukrajinci poruku putinu da svi ruski vojnici moraju biti vakcinisani prije neg sto udju u ukrajinu...
Zatoichi
2022-02-28T15:56:56Z

Zatoichi
2022-02-28T15:57:06Z

ksian
2022-02-28T21:41:44Z
Ne sjećam se da sam u svojih 48 godina vidija ludost većih razmjera od ove. Postoji izreka da svaka moć kvari, a da apsolutna moć kvari apsolutno. Vladimir Putin je već dobre 22 godine pojedinac sa najvećom koncetracijom apsolutne moći u svojim rukama i ne može se dobro shvatiti poteze koje vuče ako ga promatramo na način na koji promatramo zapadne političke lidere. Riječ je o osobi koja je davno zaboravila šta znači riječ "ne" i koja egzistira kao apsolutni gospodar u svom balonu. Kroz sve te godine su oko njega ostali samo oni koji su mu potpuno podređeni i poslušni, svi sastanci koje on vodi neodoljivo podsjećaju na one koje je u tim prostorijama vodio Staljin. I egzistiranje u tom božanskom statusu, vjerovatno u kombinaciji sa godinama je dovelo do toga da je Vladimir Putin povukao ovako sulud potez. I ako je mogao povući ovako sulud potez u momentu kad stvari uopće nisu loše išle za njega, ja mislim da postoji ozbiljna vjerovatnost da će se Putin usuditi povući neki još puno luđi potez u momentu kad stvari budu išle jako loše po njega.

Putin je čovjek sa debelim poremećajem osobnosti koji ima na raspolaganju najveći nuklearni arsenal na svijetu, i mislim da je priličan problem što mnogim odgovornim ljudima to nije jasno. Doduše, Amerikancima je to očito jasno, čim ne poduzimaju praktično ništa u ovoj situaciji, premda su upravo oni u dobroj mjeri i inicirali početne napetosti na relaciji Moskva-Kijev i puštaju evropske političare da se snalaze kako znaju, a oni to rade kao da čitaju muzičke želje i rade ono što im se čini da je najpopularnije u javnosti- npr, šalju oružje Ukrajini, što je direktno uvlačenje u sukob sa Moskvom i dodatno zaoštravanje situacije, pogotovo što se ne čini da ruska vojska zasad ide posebno tvrdo sa svojom agresijom na Ukrajinu. To oružje nikako nije ono što će zaustaviti Putina u ovom suludom otvaranju fronte sa cijelim zapadnim svijetom. Mislim da nije nikakvo čudo da je Putin agresiju na Ukrajinu pokrenuo u trenutku kad se Angela Merkel povukla u mirovinu, ona je bila daleko najdalekovidniji i najkonkretniji evropski političar, ovi ostali su redom karijeristi i aparatčici, ljudi navikli da se povijaju kako vitar puše, a Merkelicu Putin nikako nije mogao driblati i blefirat, ona je uvik vidila korak dalje od njega.

U svakom slučaju, pohod na Ukrajinu, čiji je vjerovatni cilj bila likvidacija ukrajinskog političkog vodstva, prvenstveno Zelenskog, znači i kraj za Vladimira Putina. Šta god da napravi, on poslije ovoga ne može biti vjerodostajan predsjednik Rusije, jer je posve suludo i nepotrebno otvorio frontu sa cijelim zapadom i napao bratski ukrajinski narod žrtvujući ruske mladiće. Vjerujem da će biti svrgnut nasilnim putem, bilo revolucijom bilo tihim ili manje tihim državnim udarom, odnosno, da ga likvidira neko od njegovih. Međutim, veliko je pitanje što će se sve desiti do tog svrgavanja.Podjećam da je to čovjek koji je svemoćan već preko 20 godina, i kao Golumu mu ta svemoć znači vjerovatno više od svega na svijetu, teško da će je on dati dobrovoljno, teško da je on spreman priznati poraz. Meni on osobno ne izgleda kao čovjek kojem bi bio poseban problem da cijeli svijet umre sa njim, uostalom, ne bi mu bio prvi put da ubija ljude radijacijom. Činjenica je da ne može on osobno lansirati nuklearne bojeve glave, da svi ljudi za komandnim pultevima imaju svoje živote i svoje voljene, i da bi rijetko ko tu zapovijed poslušao, osim da zna da na njega lete iste takve glave, ali, ne bi nikako otklonio tu mogućnost do kraja. Zajebana situacija, a ne vidim nikoga ko je tu pravi lider koji vidi i razumije Niko od nas ne bi na luđaka sa pištoljem išao galamom i šakama, nego bi ga pokušali smiriti, a to je upravo ono što političari u ovoj situaciji rade. Zelenski je doslovce zelen, njemu očito prija sva ta pažnja i herojski status i junači se, umjesto da gleda kako naći riješenje sa kojim se mogu zadovoljit i on Putin, dok sve ne ode u tri lepe.
e.peace
2022-03-01T07:03:25Z
Originally Posted by: ksian 

Ne sjećam se da sam u svojih 48 godina vidija ludost većih razmjera od ove. Postoji izreka da svaka moć kvari, a da apsolutna moć kvari apsolutno. Vladimir Putin je već dobre 22 godine pojedinac sa najvećom koncetracijom apsolutne moći u svojim rukama i ne može se dobro shvatiti poteze koje vuče ako ga promatramo na način na koji promatramo zapadne političke lidere. Riječ je o osobi koja je davno zaboravila šta znači riječ "ne" i koja egzistira kao apsolutni gospodar u svom balonu. Kroz sve te godine su oko njega ostali samo oni koji su mu potpuno podređeni i poslušni, svi sastanci koje on vodi neodoljivo podsjećaju na one koje je u tim prostorijama vodio Staljin. I egzistiranje u tom božanskom statusu, vjerovatno u kombinaciji sa godinama je dovelo do toga da je Vladimir Putin povukao ovako sulud potez. I ako je mogao povući ovako sulud potez u momentu kad stvari uopće nisu loše išle za njega, ja mislim da postoji ozbiljna vjerovatnost da će se Putin usuditi povući neki još puno luđi potez u momentu kad stvari budu išle jako loše po njega.

Putin je čovjek sa debelim poremećajem osobnosti koji ima na raspolaganju najveći nuklearni arsenal na svijetu, i mislim da je priličan problem što mnogim odgovornim ljudima to nije jasno. Doduše, Amerikancima je to očito jasno, čim ne poduzimaju praktično ništa u ovoj situaciji, premda su upravo oni u dobroj mjeri i inicirali početne napetosti na relaciji Moskva-Kijev i puštaju evropske političare da se snalaze kako znaju, a oni to rade kao da čitaju muzičke želje i rade ono što im se čini da je najpopularnije u javnosti- npr, šalju oružje Ukrajini, što je direktno uvlačenje u sukob sa Moskvom i dodatno zaoštravanje situacije, pogotovo što se ne čini da ruska vojska zasad ide posebno tvrdo sa svojom agresijom na Ukrajinu. To oružje nikako nije ono što će zaustaviti Putina u ovom suludom otvaranju fronte sa cijelim zapadnim svijetom. Mislim da nije nikakvo čudo da je Putin agresiju na Ukrajinu pokrenuo u trenutku kad se Angela Merkel povukla u mirovinu, ona je bila daleko najdalekovidniji i najkonkretniji evropski političar, ovi ostali su redom karijeristi i aparatčici, ljudi navikli da se povijaju kako vitar puše, a Merkelicu Putin nikako nije mogao driblati i blefirat, ona je uvik vidila korak dalje od njega.

U svakom slučaju, pohod na Ukrajinu, čiji je vjerovatni cilj bila likvidacija ukrajinskog političkog vodstva, prvenstveno Zelenskog, znači i kraj za Vladimira Putina. Šta god da napravi, on poslije ovoga ne može biti vjerodostajan predsjednik Rusije, jer je posve suludo i nepotrebno otvorio frontu sa cijelim zapadom i napao bratski ukrajinski narod žrtvujući ruske mladiće. Vjerujem da će biti svrgnut nasilnim putem, bilo revolucijom bilo tihim ili manje tihim državnim udarom, odnosno, da ga likvidira neko od njegovih. Međutim, veliko je pitanje što će se sve desiti do tog svrgavanja.Podjećam da je to čovjek koji je svemoćan već preko 20 godina, i kao Golumu mu ta svemoć znači vjerovatno više od svega na svijetu, teško da će je on dati dobrovoljno, teško da je on spreman priznati poraz. Meni on osobno ne izgleda kao čovjek kojem bi bio poseban problem da cijeli svijet umre sa njim, uostalom, ne bi mu bio prvi put da ubija ljude radijacijom. Činjenica je da ne može on osobno lansirati nuklearne bojeve glave, da svi ljudi za komandnim pultevima imaju svoje živote i svoje voljene, i da bi rijetko ko tu zapovijed poslušao, osim da zna da na njega lete iste takve glave, ali, ne bi nikako otklonio tu mogućnost do kraja. Zajebana situacija, a ne vidim nikoga ko je tu pravi lider koji vidi i razumije Niko od nas ne bi na luđaka sa pištoljem išao galamom i šakama, nego bi ga pokušali smiriti, a to je upravo ono što političari u ovoj situaciji rade. Zelenski je doslovce zelen, njemu očito prija sva ta pažnja i herojski status i junači se, umjesto da gleda kako naći riješenje sa kojim se mogu zadovoljit i on Putin, dok sve ne ode u tri lepe.

Sve 5 ,ali meni je pun kurac više tog putina i onog snimka na Facebooku kako daje platu radnicima,nek je ispali ko ga jebe više i njega i te srpčiće više ne mogu to slušat fakat.Nemam više živaca
Joeseph Jones
2022-03-01T08:32:17Z
Znaju oni da smo bure baruta koji svaki tren može eksplodirat
https://www.vecernji.hr/...ih-snaga-eufor-a-1566126 
e.peace
2022-03-01T17:12:29Z
Originally Posted by: Joeseph Jones 

I toga mi je pun kurac više ,i nije me fakat strah rata ni sekunde.
Joeseph Jones
2022-03-01T18:12:51Z
Originally Posted by: e.peace 

Govoir za sebe. Sezona mi počinje za mjesec dana. Nemam namjeru more i zaradu
zamjenit kalašnjikovom.

Zatoichi
2022-03-02T11:41:35Z
Post na instagramu
“Momak sa 7 kila brasna trazi djevojku sa 20 litara ulja radi upoznavanja i druzenja”......😁
The Last Emperor
2022-03-02T13:58:08Z
O Putinu sve najgore. Ali kad imaš takvu spodobu u susjedstvu, onda se ne ideš junačit i tražiti pristup NATO-u, nego se mudro umiljavaš i jednima i drugima i zadržavaš nekakav neutralni položaj. Ukrajinci su čačkali mečku i sad se kao svi čude zašto je došlo do ove pizdarije. Svijet nije pravedno mjesto, jebat ga. Ako je Putin rekao da Ukrajina nikad neće biti član NATO-a jer graniči sa Rusijom, onda ovi ako ne žele zaratiti moraju to ispoštovati. Zato i nemam neke prevelike simpatije prema njima, najvećim dijelom stoga što su svojim nepromišljenim potezima doveli i ostatak Europe u jako neugodnu situaciju, na rub rata. Osim same Ukrajine, najviše je tu kao i uvijek kriva Amerika koja ih je izmanipulirala, a onda i EU zbog svoje kratkovidnosti.
e.peace
2022-03-02T21:26:33Z

zamjenit kalašnjikovom.

Uzmi falovku
Joeseph Jones
2022-03-04T10:30:45Z

zamjenit kalašnjikovom.

Uzmi falovku

Nemam ti brate komad oružja kući, ako nedaj Bože išta bude, ti me financiraš iz Njemačke.
e.peace
2022-03-04T10:51:20Z
@Joeseph Jones
Nemam te šta finansirat,ali te mogu primiti kući,pomoć da nađeš posao i to dok se ne snađeš.
A moj sin je dolje 19 godina ima,ako misliš da samo diplim iz njemačke.😁
Similar Topics
Users browsing this topic