evander
2022-01-08T12:45:55Z
Originally Posted by: j0k3r 

Originally Posted by: evander 

Originally Posted by: j0k3r 

Meni nije jasan babic. Ovaj mu ponudi taj ABBA the winner takes i all.. I usput spomene tu ulicu.. A Babic se ko neki pubertetlija ulovi za taj street fight i ignorira sve to. I svaka druga aa that little piece of shit..

Zar je Babić odjednom postao Hrgovićeva razina?

Naravno da nije, i nikad ni nece bit. Ali eto ne valja kad odbija borbu, ne valja kad ponudi. Evo iskreno mi reci. Tebi se sviđa Babicev trash talk? Mislim da to moze bit zanimljivo samo klincima u osnovnoj skoli. Osjecam susramlje dok ga slusam.

Zaista me zanima što se odjednom promijenilo. Zašto je Babić odjednom došao na Hrgovićevu razinu? Zašto sad više ne mora prvo pobijediti Mavrovića da bi boksao s Hrgovićem? Zašto mu sada Hrgović sada nudi meč, a šutio je prije desetak dana kad su Sauerlandi objavili da je Babić već odbio tu borbu? I tako...
A za tebe koji osjećaš susramlje, lijek je nadohvat ruke - nemoj ga slušati.
evander
2022-01-08T12:49:14Z
Originally Posted by: ivankomajstor 

Mogla bi biti dobra godina za Hrgu ako se ostvare najave.

Prvo tipa četvrti mjesec - Zhang - borba za obaveznog izazivača - mislim da će pobijediti dosta lako i eto ga obavezni izazivač po IBF-u i Ok pozicija
Onda tipa osmi mjesec - Babić - winner takes it all - fino Babiću da nokaut u par rundi i uzme sve pare. Zapravo odličan prijedlog

I onda eventualno do kraja godine još koja borbica i u 2023.oj gledati na borbu za IBF naslov.

Voila...

Koje najave? Bilo ih je puno posljednjih tjedana, od Bakolea, Zhanga, Ortiza, Parkera, pa do Babića. I nijedna nije držala vodu dulje od nekoliko sati.
evander
2022-01-08T12:56:46Z
A kad smo već kod prebijanja na ulici, Hrgović je već to imao priliku napraviti prije nešto više od godinu dana. Slučajno su se sreli u jednom restoranu na Trešnjevci. Babić je ušao u restoran i spazio Hrgovića i njegovog kuma Valenta Sinkovića za jednim stolom. Privukao je stolicu i bez pitanja sjeo uz njih i počeo s provokativnim pitanjima, jer tada je bilo aktualno ono pljuvanje po Milunu. A Hrgović i Sinković ni makac, u strahu da ne dođe do obračuna izmotavaju se i nadaju da će se Babić smiriti i otići. Tako je na kraju i bilo.
ZgemboAdislic
2022-01-08T13:03:46Z

A kad smo već kod prebijanja na ulici, Hrgović je već to imao priliku napraviti prije nešto više od godinu dana. Slučajno su se sreli u jednom restoranu na Trešnjevci. Babić je ušao u restoran i spazio Hrgovića i njegovog kuma Valenta Sinkovića za jednim stolom. Privukao je stolicu i bez pitanja sjeo uz njih i počeo s provokativnim pitanjima, jer tada je bilo aktualno ono pljuvanje po Milunu. A Hrgović i Sinković ni makac, u strahu da ne dođe do obračuna izmotavaju se i nadaju da će se Babić smiriti i otići. Tako je na kraju i bilo.

Jesi ti siguran u ovu pricu?poznajem obojicu pa mi ne lici ni na jednog
evander
2022-01-08T13:20:40Z
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

Jesi ti siguran u ovu pricu?poznajem obojicu pa mi ne lici ni na jednog

Jesam, pitaj ih obojicu. Verzije vjerojatno neće biti iste, ali činjenica je da je Hrgović imao i priliku i povod za "prebijanje" kojim danas prijeti (iako Babić i dalje nije i nikad neće biti njegova razina, dakako).
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2022-01-08T14:29:31Z
Ulična tuča je glupost za profi boksača i jedino budala to ne shvaća. Pustimo trash talk i lupetanja. Ipak vjerojatno Zang. Nije top 15 ali je top 30 i ima medalju sa OI, a i neporažen je. Očito želi borbu pa se nadamo da će doći do meča.
OldSchoolFan
2022-01-08T14:38:23Z
Mene o a priča o meču na ulici podseća na
😁
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
GSP
  • GSP
2022-01-08T17:01:34Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Mene o a priča o meču na ulici podseća na

😁

Tamo nije bilo pipanja po testisima iako je Stallone na početku karijere bio adult filmićima😂

https://www.index.hr/spo...aslovnica_sport_ostalo_d 
doog_kool
2022-01-09T21:24:34Z
Ljudi moji ovo već postaje ozbiljno. Moćni Vasilije Bakočević prijeti Hrgoviću...
GSP
  • GSP
2022-01-09T22:41:49Z
Originally Posted by: doog_kool 

Ljudi moji ovo već postaje ozbiljno. Moćni Vasilije Bakočević prijeti Hrgoviću...

Bome taj mu je taman do testisa i moglo bi biti podosta opasno!!!

doog_kool
2022-01-09T22:58:46Z
Originally Posted by: GSP 

Testis ekipa se ujedinila. Bit će ih zanimljivo slušati. Vaske je simpatično glup momak tako da nije mu za zamjeriti 😀
evander
2022-01-10T15:40:07Z
Dan Rafael na Twitteru: "Next up in the will anybody fight @Filip_Hrgovic in the IBF eliminator to become heavyweight mandatory is Tony Yoka. IBF sent camps letters today telling them they have 3 days to notify IBF is they’re willing to negotiate fight. So far Luis Ortiz & Joe Parker have turned it down."
j0k3r
2022-01-10T17:24:51Z
Yoka ima ugovor sa Bakoleom. U ozujku rade odgođeni mec
Svensson
2022-01-10T18:24:31Z
još malo pa će IBF naredit Babiću da prihvati meč 😂
Ivan CRO Cop
2022-01-11T16:29:11Z
Moje mišljenje je da on treba nalupat 18 kanti za godinu dana
Kao Tyson u svoje početke
I nešto bi se moralo desiti 😄

Ovako samo trenira bez veze
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
OldSchoolFan
2022-01-11T16:34:39Z

Originally Posted by: GSP 

Testis ekipa se ujedinila. Bit će ih zanimljivo slušati. Vaske je simpatično glup momak tako da nije mu za zamjeriti 😀

Kada se uporede borilački kvaliteti i rezultati sa jedne strane i zarada i popularnost sa druge Vaso ispada najpametniji borac na Balkanu 😆

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
GSP
  • GSP
2022-01-11T17:32:38Z
Ništa od Yoke iako bi taj revanš možda i najviše vidio vidjeti. Ili Joyca kome će sljedećem biti ponuđena borba ali i on je neće prihvatiti. I opet jebeš i lovu kad ti je to od dva koraka jedan za doći do IBF titule.

Bravo za Babića. Shvatio je napokon to mu taj trash talk ne koristi puno. Neka pokuša napredovati u ovoj godini i doći do borbe u bridgu.
j0k3r
2022-01-13T10:43:01Z
Eddie Hearn has stated that he’s been told Tony Yoka does want to accept the fight with Filip Hrgovic as an IBF final eliminator and said they’ve started speaking to Top Rank about making it happen. [@IFLTV]
GSP
  • GSP
2022-01-13T21:01:05Z
Rano je još za veseliti se. Yoka je bolji od Ortiza ali mislim da je Parker ipak opasniji. Tehnički je Yoka top i vjerujem da ako dođe do borbe da će Filip biti taj koji će diktirati tempo i ići na nokaut. Em se mora osvetiti za polufinale di su ga pokrali, em mora Milasa osvetiti.
Users browsing this topic