evander
2022-01-04T12:32:02Z
Originally Posted by: ZgemboAdislic 

Evander u kojoj je fazi Babic?Vidim da se malo povukao s drustvenih mreza

U fazi zajebancije po Sarajevu i Beogradu, nije još počeo trenirati.
evander
2022-01-04T18:13:35Z
Obično dobro informirani Dan Rafael upravo je na Twitteru napisao da je Luis Ortiz odbio meč protiv Hrgovića za poziciju prvog IBF izazivača. Kaže da će zbog toga meč protiv Hrgovića biti ponuđen Parkeru, koji se mora odlučiti do petka.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2022-01-04T21:59:04Z
Parker, Joyce ili Yoka. Tko god bude biti će teži protivnik od Ortiza...Naravno ako netko prihvati borbu
evander
2022-01-05T07:29:22Z
Evo jednog teksta iz Novog Zelanda koji dobro objašnjava zašto se ni Ortiz, ni Parker, niti bilo koji drugi teškaš njihove razine neće boriti s Hrgovićem - puno rizika, malo koristi. Parkerov menadžer David Higgins kaže da bi netko morao ponuditi milijune, Sauerlandi tih para nemaju, a Hearn ih (zasad) ne želi dati.
https://www.nzherald.co....3CZDE2NSUHU6ZEFT3GCQFYU/ 
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-01-07T07:13:10Z
https://www.index.hr/spo...s-hrgovicem/2330706.aspx 

FILIP HRGOVIĆ ipak se neće boriti protiv Josepha Parkera. Novozelandski boksač odbio je borbu s Hrgovićem jer se želi fokusirati na zalječenje ozljede lakta.

Quod non audit Vuco, penis non elevare.
19_Pitbull_86
2022-01-07T10:58:12Z
Parkerov Manager 

Quote:

According to Higgins, the money being presented for a Hrgovic fight is way below what Parker generates for other contests - which makes it a very problematic option to even consider.

"There is an economic problem with Hrgovic. When we built up Parker, we built a fan base in New Zealand. We funded, paying big money, to stage Parker vs Andy Ruiz Jr in New Zealand. Does Hrgovic have a home fan base anywhere? He has attained a high ranking but has no fan base so the money on offer is laughable for somebody like Parker," Higgins said.

"Also, this fight is at the back of the eliminator queue because the other belts must be sorted out. So Parker could fight Hrgovic for a payday that would barely cover his training costs, win, then sit out for a year waiting for his shot."

Svensson
2022-01-07T11:40:29Z
drugim riječima, trava je zelena
evander
2022-01-07T13:48:33Z
Originally Posted by: 19_Pitbull_86 

Parkerov Manager 

Quote:

According to Higgins, the money being presented for a Hrgovic fight is way below what Parker generates for other contests - which makes it a very problematic option to even consider.

"There is an economic problem with Hrgovic. When we built up Parker, we built a fan base in New Zealand. We funded, paying big money, to stage Parker vs Andy Ruiz Jr in New Zealand. Does Hrgovic have a home fan base anywhere? He has attained a high ranking but has no fan base so the money on offer is laughable for somebody like Parker," Higgins said.

"Also, this fight is at the back of the eliminator queue because the other belts must be sorted out. So Parker could fight Hrgovic for a payday that would barely cover his training costs, win, then sit out for a year waiting for his shot."

Vidiš kako je ružno kad ti netko kaže - klošaru, nisi moja razina!
j0k3r
2022-01-07T16:38:46Z
Originally Posted by: evander 

Parkerov Manager 

Quote:

NIje ruzno, to je realnost. Kao sto je realno da ce jedino Zhang prihvatit borbu iz prvih 15...Mckean mozda, Kabayel i Gassiev jako jako tesko. A Hearnu se ne isplati ulagat u Hrgu dok nema sto posto prava na njega. Kad Hrgi istekne ugovor sa bracom i potpise za Hearna, izvadit ce Eddie kesu.
ivankomajstor
2022-01-07T17:03:59Z
Originally Posted by: j0k3r 

Parkerov Manager 

Quote:

NIje ruzno, to je realnost. Kao sto je realno da ce jedino Zhang prihvatit borbu iz prvih 15...Mckean mozda, Kabayel i Gassiev jako jako tesko. A Hearnu se ne isplati ulagat u Hrgu dok nema sto posto prava na njega. Kad Hrgi istekne ugovor sa bracom i potpise za Hearna, izvadit ce Eddie kesu.

Pa da...

Inače ja ne znam što svi toliko kukaju da je Hrgović loše vođen - realno za nekog iz male zemlje, s minimalnim rizikom i dobrim vođenjem došao je do borbe za prvog - obaveznog izazivača (što recimo jedan Yoka nije uspio u težim mečevima), i to po IBF-u koji dosta striktno provodi svoja pravila (i nakon prve unification fight Furya i moguće Usyka vjerovatno će tražiti borbu za pojas - tako da kroz godinu - dvije je realno da dobije borbu za pojas što je Ok). Još je po dosta boxing fanova dobio stigmu "most avoided boxer" što mu pomaže i daje posebnu auru u budućnosti.

Kako stvari stoje, tamo bi ga trebao čekati Zhang koji je Ok, ali star i spor i Hrga bi ga s lakoćom trebao dobiti.

Onda će biti u poziciji IBF izazivača i može fino dogovarati neke zanimljive mečeve, možda i Babića da fino nokautira i malo boosta profil s takvim tipom borbi... Ili tako još nekoga od kanti s Ok profilom, a možda mu za godinu dana i netko tipa Parkera (ako to ne pokuša odraditi u WBOu protiv Joycea) pokuša preoteti poziciju izazivača, jednom kada borba za naslov bude blizu i izgledna...

Tako da, ne znam, meni se čini budućnost dosta dobrom...
evander
2022-01-07T17:22:32Z
Originally Posted by: ivankomajstor 

Parkerov Manager 

Quote:

Pa da...

Inače ja ne znam što svi toliko kukaju da je Hrgović loše vođen - realno za nekog iz male zemlje, s minimalnim rizikom i dobrim vođenjem došao je do borbe za prvog - obaveznog izazivača (što recimo jedan Yoka nije uspio u težim mečevima), i to po IBF-u koji dosta striktno provodi svoja pravila (i nakon prve unification fight Furya i moguće Usyka vjerovatno će tražiti borbu za pojas - tako da kroz godinu - dvije je realno da dobije borbu za pojas što je Ok). Još je po dosta boxing fanova dobio stigmu "most avoided boxer" što mu pomaže i daje posebnu auru u budućnosti.

Kako stvari stoje, tamo bi ga trebao čekati Zhang koji je Ok, ali star i spor i Hrga bi ga s lakoćom trebao dobiti.

Onda će biti u poziciji IBF izazivača i može fino dogovarati neke zanimljive mečeve, možda i Babića da fino nokautira i malo boosta profil s takvim tipom borbi... Ili tako još nekoga od kanti s Ok profilom, a možda mu za godinu dana i netko tipa Parkera (ako to ne pokuša odraditi u WBOu protiv Joycea) pokuša preoteti poziciju izazivača, jednom kada borba za naslov bude blizu i izgledna...

Tako da, ne znam, meni se čini budućnost dosta dobrom...

Kad i protiv koga se Hrgović bori za obaveznog izazivača?
Znaš li uopće što znači stigma?
Kod kojih to fanova Hrgović ima ikakvu auru, a kamoli posebnu?
Ako su Parker i ostali viđeniji teškaši više puta u godinu dana odbili meč protiv Hrgovića baš zato što nema navijača i zato što je dosad pobjeđivao kante, zašto bi Hrgoviću pobjede protiv novih kanti donijele bilo kakav napredak?

Svaki put se ispočetka iznenadim kakvih sve vrsnih "poznavatelja" boksa ima na ovom forumu.
The Last Emperor
2022-01-07T17:30:59Z
Gledajuci sa strane, Kockina jedina sansa za napredkom je da ga uzme Hearn pod svoje, ili neki drugi respektabilni menader koji bi ulozio ozbiljna sredstva u promociju Kocke. Ovako bi mu svakako bilo najbolje prihvatiti borbu sa Savageom i tako malo stvoriti hype oko svog imena, pogotovo ako bude zabavan/zanimljiv mec. A od ovih boljih jedino se kinez nudi pa ili to ili Babic, kante su samo kontraproduktivne...
Svensson
2022-01-07T19:47:34Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Gledajuci sa strane, Kockina jedina sansa za napredkom je da ga uzme Hearn pod svoje, ili neki drugi respektabilni menader koji bi ulozio ozbiljna sredstva u promociju Kocke. Ovako bi mu svakako bilo najbolje prihvatiti borbu sa Savageom i tako malo stvoriti hype oko svog imena, pogotovo ako bude zabavan/zanimljiv mec. A od ovih boljih jedino se kinez nudi pa ili to ili Babic, kante su samo kontraproduktivne...

znači jedino Zhang pa tražit status obaveznog izazivača

ništa drugo ne dolazi u obzir dok ne istekne managerski ugovor
ivankomajstor
2022-01-07T20:00:26Z
Pa šta sada - nek fino dobije Zhanga što nije problem neki (a ta borba bi mogla bili u polovici godine) ili nekog drugog ako slučajno uleti (ala Mckean, Kabayel i tako neki rang); onda fino Babić u winner-takes-all purse splitu i eto ga za kraj godine fino sve posloženo. A onda iduće odmah jedan ozbiljan meč (koji će biti za titulu ili za potvrdu statusa izazivača što znači da bi mogao opet neki jači tada uletiti) i mogao bi Kockica i brže do titule nego što svi očekuju (a veliko pitanje što će biti s ovima Fury/Usyk/Joshua/Wilder i tko će uopće ostati aktivan kad se ti mečevi odviju)....
j0k3r
2022-01-08T00:31:24Z
Meni nije jasan babic. Ovaj mu ponudi taj ABBA the winner takes i all.. I usput spomene tu ulicu.. A Babic se ko neki pubertetlija ulovi za taj street fight i ignorira sve to. I svaka druga aa that little piece of shit..
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2022-01-08T09:13:36Z

Meni nije jasan babic. Ovaj mu ponudi taj ABBA the winner takes i all.. I usput spomene tu ulicu.. A Babic se ko neki pubertetlija ulovi za taj street fight i ignorira sve to. I svaka druga aa that little piece of shit..

U 3-4 runde bi ga brutalno nokautirao. Nek se Baba drži brigda.
evander
2022-01-08T09:16:55Z

Zar je Babić odjednom postao Hrgovićeva razina?
Svensson
2022-01-08T11:29:43Z

toliko će ga ljudi odbiti da će mu na kraju ostati samo Babić 🤣
j0k3r
2022-01-08T11:49:52Z

Naravno da nije, i nikad ni nece bit. Ali eto ne valja kad odbija borbu, ne valja kad ponudi. Evo iskreno mi reci. Tebi se sviđa Babicev trash talk? Mislim da to moze bit zanimljivo samo klincima u osnovnoj skoli. Osjecam susramlje dok ga slusam.
ivankomajstor
2022-01-08T12:06:34Z
Mogla bi biti dobra godina za Hrgu ako se ostvare najave.

Prvo tipa četvrti mjesec - Zhang - borba za obaveznog izazivača - mislim da će pobijediti dosta lako i eto ga obavezni izazivač po IBF-u i Ok pozicija
Onda tipa osmi mjesec - Babić - winner takes it all - fino Babiću da nokaut u par rundi i uzme sve pare. Zapravo odličan prijedlog

I onda eventualno do kraja godine još koja borbica i u 2023.oj gledati na borbu za IBF naslov.

Voila...
Users browsing this topic