doog_kool
2021-10-28T01:51:15Z
Baš sam se nadao da će Delija osvojiti taj PFL,al očito je ovaj jači i bolji borac. U jednom trenutku mi je izgledalo kao da ga je Ante onim gnp-om uspavao pa probudio,jebiga...
OldSchoolFan
2021-10-30T21:14:13Z
Jebote, Teixeira... Kakva karijera i kakva životna priča. Svaka čast.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-10-30T21:36:43Z
Kako mi je drago za Glovera sto je u 43-coj godini uzeo titulu, a prije 5 godina su ga svi tjerali u mirovinu jer je istrošen star, previše ratova ovo ono, a on sad uze titulu i to uvjerljivo 🙂
doog_kool
2021-10-30T21:49:51Z
Event je bas bio vrhunski,uzivancija od početka do kraja. Volio bi da UFC upari Chimaeva i Stricklanda.
The Last Emperor
2021-10-31T09:04:47Z
Originally Posted by: doog_kool 

Event je bas bio vrhunski,uzivancija od početka do kraja. Volio bi da UFC upari Chimaeva i Stricklanda.

Joj, i ja bi to isto volio! To bi bila brutala od borbe! Samo pitanje je hoće li Khazmat više u srednju ili samo u velter. Inače lik je jebeni luđak, samo govori I will kill them all, i luđački se smije...
doog_kool
2021-10-31T09:13:33Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Joj, i ja bi to isto volio! To bi bila brutala od borbe! Samo pitanje je hoće li Khazmat više u srednju ili samo u velter. Inače lik je jebeni luđak, samo govori I will kill them all, i luđački se smije...

Ma nek mu ponude dobru paru i upada on za 7 dana umjesto Rockholda bez problema 😂😂
doog_kool
2021-11-23T22:13:58Z
https://fightsite.hr/fig...tula-najvaznija-15123995 

Evo čovjek sve dobro kaže,jedino je zaboravio napomenuti da je on mjesecima pokušavao doći do borbe protiv Lesnara,vjerovatno zbog sportskog izazova koji ta borba nudi. Odvratan mi je taj DC. Prljav borac do zla Boga,a vidim i nakon borilačke karijere su mu ostali dvostruki kriteriji u prosudbama...
balkanbomber
2021-11-24T12:24:01Z

https://fightsite.hr/fightsite/ufc/holloway-i-poirier-razocarali-daniela-cormiera-sto-se-dogodilo-s-onim-da-je-titula-najvaznija-15123995

Evo čovjek sve dobro kaže,jedino je zaboravio napomenuti da je on mjesecima pokušavao doći do borbe protiv Lesnara,vjerovatno zbog sportskog izazova koji ta borba nudi. Odvratan mi je taj DC. Prljav borac do zla Boga,a vidim i nakon borilačke karijere su mu ostali dvostruki kriteriji u prosudbama...

Da, DC svom silom glumi full nice lika... primijetio sam umjerenu dozu rasizma kod njega, u borbi random black guy vs random white guy ce uvijek navijati za crnca (osim ako je taj crnac JBJ) i isto tako je uzasno pristran ak se njegovi aka borci bore i to do te mjere da moram stavit TV na mute da ne slusam govorni fellatio

On je čovjek jako dobar momak!
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2021-11-28T13:34:23Z

Žgela u kretanju primjenjuje sve ono što su mene učili da ne radim.
Svensson
2021-12-01T11:38:21Z
dobra prilika za Rakića

no ako opet dođe pimplat čisto da skupi 3 runde bodova, nek ne očekuje previše od Whitea
dr jupidu
2021-12-02T21:29:25Z
Originally Posted by: Svensson 

dobra prilika za Rakića

no ako opet dođe pimplat čisto da skupi 3 runde bodova, nek ne očekuje previše od Whitea

5 rundi

super za rakića

balkanbomber
2021-12-05T11:38:55Z
Jose Aldo je sinoc ponovo pokazao da spada u All Time GOAT Top5 (iza GSPa, JBJa, Fedora i ASilve)!

Koji borac, unatoc godina, skoro 40 borbi od kojih je vecinu tukao top10 ljude, itd, on ide i dalje, legenda!
doog_kool
2021-12-12T07:50:48Z
Hoće li sada Dustin skromni Poirier prestati pričati o tituli koja njemu pripada ili će odraditi još jedan meč sa Conorom pa se ponovo naviti s pričom kako on zaslužuje napad na titulu bla bla bla...baš mi je drago zbog Oliveire,podjednako kao i zbog Pene...
The Last Emperor
2021-12-12T07:55:52Z

Hoće li sada Dustin skromni Poirier prestati pričati o tituli koja njemu pripada ili će odraditi još jedan meč sa Conorom pa se ponovo naviti s pričom kako on zaslužuje napad na titulu bla bla bla...baš mi je drago zbog Oliveire,podjednako kao i zbog Pene...

I meni isto, bas sam jutros bio sretan kad sam vidio rezultate 🙂
OldSchoolFan
2021-12-12T10:43:53Z

I meni isto, bas sam jutros bio sretan kad sam vidio rezultate :)

Da se nadovežem i ja među onima kojima je milo i drago😁 Dustin i Justin su mi baš postali iritantni sa podcenjivanjem Oliveire u poslednjih par meseci,baš mi je drago što ga je onako udavio. I Habib je baš iritantan sa guranjem Makaceva, nadam se da ce slicno proci sa Oliveirom. Spremio jutros cvarke, prsutu, "vratio" event i uživanje. Gleda žena samnom i doruckuje, Oliveira se penje ovome na leđa a kaže ona "vidi ovoga, ko majmunče se zakačio" 😁 Ono što je meni samo neverovatno je da se čovek bori 10 godina u UFC-u i da nije uspeo (želeo) da nauči bar malo engleski da može makar intervju posle meča sam da odradi. I nije prvi brazilski šampion sa istim problemom.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
balkanbomber
2021-12-12T12:59:53Z
dobar event, main card sam pogledao uz jutarnju kaficu... super, koji finisi!!!

jako mi je drago za Charlesa, kao prvo zato sto mi se cini kao skroman, pozitivan i "down to earth" lik, a kao drugo zato sto su ga i Dustin i Justin otpisali.
oni forsiraju tu spiku da je Keba najbolji svih vremena i da oni samo zbog tog nisu sampioni, i onda dodje ovaj poznati brazilski quitter, postane prvak i
onda jos onako pobijedi Dustina. Prvu rundu je bio 100% u Dustinovom elementu, progutao sve udarce i jos jace uzvratio koljenima a i laktovima, i onda
od druge runde ga onako lako izdominirao na podu da bi reklil da je Dustin svoj crni bjj pojas kupio na jakusevcu.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-12-12T13:55:35Z
Originally Posted by: balkanbomber 

dobar event, main card sam pogledao uz jutarnju kaficu... super, koji finisi!!!

jako mi je drago za Charlesa, kao prvo zato sto mi se cini kao skroman, pozitivan i "down to earth" lik, a kao drugo zato sto su ga i Dustin i Justin otpisali.
oni forsiraju tu spiku da je Keba najbolji svih vremena i da oni samo zbog tog nisu sampioni, i onda dodje ovaj poznati brazilski quitter, postane prvak i
onda jos onako pobijedi Dustina. Prvu rundu je bio 100% u Dustinovom elementu, progutao sve udarce i jos jace uzvratio koljenima a i laktovima, i onda
od druge runde ga onako lako izdominirao na podu da bi reklil da je Dustin svoj crni bjj pojas kupio na jakusevcu.

Koliko god se tebi to ne svidjalo, Khabib i jeste najbolji borac svih vremena u toj kategoriji, po mnogima najboljoj kategoriji.
Zatoichi
2021-12-12T15:30:39Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

I meni isto, bas sam jutros bio sretan kad sam vidio rezultate :)

Da se nadovežem i ja među onima kojima je milo i drago😁 Dustin i Justin su mi baš postali iritantni sa podcenjivanjem Oliveire u poslednjih par meseci,baš mi je drago što ga je onako udavio. I Habib je baš iritantan sa guranjem Makaceva, nadam se da ce slicno proci sa Oliveirom. Spremio jutros cvarke, prsutu, "vratio" event i uživanje. Gleda žena samnom i doruckuje, Oliveira se penje ovome na leđa a kaže ona "vidi ovoga, ko majmunče se zakačio" 😁 Ono što je meni samo neverovatno je da se čovek bori 10 godina u UFC-u i da nije uspeo (želeo) da nauči bar malo engleski da može makar intervju posle meča sam da odradi. I nije prvi brazilski šampion sa istim problemom.

Htjeo par puta da upitam da li se aktivno bavis sportom no procitah ovo boldano tak da je odgovor sigurno NE.....😀
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
balkanbomber
2021-12-12T16:34:35Z
Originally Posted by: JDS 

Koliko god se tebi to ne svidjalo, Khabib i jeste najbolji borac svih vremena u toj kategoriji, po mnogima najboljoj kategoriji.

u teoriji da, u praksi nije ostao da to utemelji sa najduzim title defense streakom u lw.

najjaca kategorija ikad je nesto sto je UFC koristio da bi gurao Conora, kasnije onda su samo preuzeli za Kebu i najvise je to Joe Rogan uzvikao,
to je onaj isto sto je rekao da je Gaetje najbrutalniji udarac svih vremena i kategorija, i koji je rekao da je Ronda "once in a lifetime athlete" dok je LW
u biti godinama bio cista kickbox kategorija u kojoj su keba i tony bili jedini (ozbiljni) grappleri u top15 koji su to od malih nogu ucili, a ne ovi kickboxeri
kao Dustin i Conor koji su ucili grappling cisto iz nuzde.