OldSchoolFan
2021-11-29T11:57:30Z
A koliko je zapravo kod vas popularan boks u širokim narodnim masama? Jel može da se skupi dovoljno gledalaca na npr. Maksimiru koji bi platili regularno kartu da se to isplati organizovati.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Halima
2021-11-29T12:30:00Z
Glupo je prenositi rekla kazala priče ali što se tiče tih sparinga u Leonardo klubu priča je da je teži sparing partneri Filipu bio Hrvoje Sep od Babića s Babićem je Filip sparirao kao s nekim rekreativcemm no to nam može trener Leonardo sam reći u nekom javnom nastupu, naravno ako ima snage bit iskren.

E sad ovaj dio meča Babić vs Hrgović obzirom da vas dosta tvrdi da je Babić u Engleskoj zvijezda, ima fan bazu, menadžer mu je Dilijan Wajt respektabilan utjecajan teškaš osim toga ima Edi Hrna za promotora koji ga poštuje, cijeni, obožava,koji ga ne smatra klaunom, kad je to sve već tako zašto HRN ne ispuni svojoj zvjezdi, svom boksaču, koji puni engleske dvorane i ne boksa po kojekakvim livadama, želju pa organizira meč sa Hrgovićem.
Znači HRN ima lovu , saurledni nemaju znali pristati će odma i nema onda Filip više šta reći hoće neće bit ksat s Babićem.
Eto vrlo jednostavno ne znam samo zasto Babić putem večernjeg lista i 24 pokušava organizirat meč to se tako ne radi neka kaže Ediju daj mi tog Hrgovića da ga razbacam, pa ja sam njega tukao pet godina dok je on boksao Wsb, osvojio svjetsko zlato, bio višestruki prvak hrvatske, brončani na olimpijadi ja sam njega svo to vrijeme prebijao ko mačku, a i više bi da sam bio naspavaniji i Edi kaže pa znam vidim ja da si ti bolji da ćeš ga prebiti idem nazvati Kalea imaš meč seviđ, bit ćemo prvaci svijeta!!
doog_kool
2021-11-29T12:31:08Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

A koliko je zapravo kod vas popularan boks u širokim narodnim masama? Jel može da se skupi dovoljno gledalaca na npr. Maksimiru koji bi platili regularno kartu da se to isplati organizovati.

Naravno da ne. Na Maksimir može stati cca 30 tisuća po tribinama,plus ovo dole,ajmo reći 35 tisuća cca. To može napuniti jedino hr reprezentacija,Thompson i Mate Mišo Kovač....
OldSchoolFan
2021-11-29T17:07:36Z
Originally Posted by: doog_kool 

Naravno da ne. Na Maksimir može stati cca 30 tisuća po tribinama,plus ovo dole,ajmo reći 35 tisuća cca. To može napuniti jedino hr reprezentacija,Thompson i Mate Mišo Kovač....

Znači orginizuju borbu, Hrgoviću peva Thompson a Babiću Mišo dok ulaze u ring
😁

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
doog_kool
2021-11-29T17:14:32Z

😁

Ne može Mišo više pjevati nažalost 😀

Svaka čast njima dvojici,al poznavajući naš mentalitet i kulturu odlaska na sportska natjecanja gotovo pa nemoguće bi bilo napuniti stadion. Dobra priredba bi se mogla organizirati u Splitu puno prije nego u Zagrebu po meni,al glavni uvjet bi bio da nastupa Petar Milas,jer njega torcida prati i još kad bi u nekoj varijanti uspjeli ugurati Plazibata da odradi jedan kickboks meč na tom eventu to bi bila dobitna formula za napuniti Spaladium arenu (naravno od toga nema ništa,to su samo moje maštarije).

Svensson
2021-11-29T18:48:10Z

😁

još im daj trokutasti ring,male rukavice i imaš hrvatski thriller
OldSchoolFan
2021-11-29T19:09:36Z
Originally Posted by: Svensson 

😁

još im daj trokutasti ring,male rukavice i imaš hrvatski thriller

Ma još bolje na jednoj strani Babić,Milun,Sep,Pjetraj i Petrak, na drugoj Hrgović, Mavrović, Kujundžić i još dvojica koji ne vole Lea (znam da su pominjani neki kojima je navodno uništio karijere, ne sećam se tačno) i kao Poljaci, 5 na 5 😁

GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-11-29T23:10:46Z
Zhang bi mu bio odličan ispit. Eto neka se dogovore i da napokon vidimo gdje je budući champ😄
j0k3r
2021-11-30T07:53:11Z
Novi protivnik Hrgovica je Emir Ahmatovic 10-0 (7ko) 119.boxrec
Borio se u wsb gdje ima pobjedu protiv Junior Fa.
Svensson
2021-11-30T08:53:46Z
Originally Posted by: GSP 

Zhang bi mu bio odličan ispit. Eto neka se dogovore i da napokon vidimo gdje je budući champ😄

ova prozivka mu je došla ko budali šamar, umjesto da traži okolo visokorangirane protivnike, Zhang se sam nudi.
evander
2021-11-30T09:25:44Z
Originally Posted by: j0k3r 

E sad je to već pravi izazov. I pravi boksač, a ne influencer i klaun kao Babić. Već vidim naslov: "Hrvatski nokauter protiv sandžačkog!".
doog_kool
2021-11-30T13:40:18Z

Krš od protivnika,ima jednu pobjedu protiv borca sa pozitivnim scoreom...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member Topic Starter
2021-11-30T21:14:32Z

Nije klasa ali nije loš boksač
Ivan CRO Cop
2021-12-01T11:20:28Z
Originally Posted by: GSP 

Nije klasa ali nije loš boksač

Savladao je Marka Radonjića, Radonjić Bepa Filipija, Filipi savladao Babića, sve je jasno 😄

Emir > Babić 😄
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
ZgemboAdislic
2021-12-01T11:28:49Z
Halima
2021-12-01T12:43:59Z
Babić najavio napad na briderweight titulu slijedeće godine, znači prije će on postati prvak neg što Će Hrgović doć u priliku boksat neki ozbiljniji meč.
Kad se sve sabere npr. Da je Babić već zaradio za kupnju velebnog stana u Zagrebu s pet terasa i nekog luksuznog automobila proizlazi da je uspješniji od Filipa ne samo u sportskom već i u financijskom smislu.
Jedino mi je nejasno zašto je naš treći teškaš Milas tek 21. Na toj briđer ljestvici??
The Last Emperor
2021-12-01T14:41:26Z
Može biti da ga je Hrgović zaista tamburao na sparinzima, ali jedno je sparing kad ne smiješ ići 100%, a drugo prava borba. Vidjeli bi kako bi Kocka reagirao da Savage silovito nasrne od samog početka...
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-12-01T16:57:32Z
Samo je problem sto bi i kocka isao jace nego na sparingu, tako da bi vjerovatno zavrslio isto, ove kante sto su u profi pobjedjivali i jedan i drugi nisu bas nikakvo mjerilo. Kocka je dokazano dobar boksač, pobjedjivao je za razliku od Babe ozbiljne boksače u WSB ligi i u olimpijskom boksu, a ove bacve sto ih obojica tuku u profi vjerovatno ni jedan od tih nebi mogao biti amaterski prvak Hrvatske.
pecho
2021-12-02T10:14:57Z
Vjerojatno.
Možda.
Tko zna.
Sve su to naklapanja, sve što mi znamo je da tog meča 100 % ne bude došlo.
U profi boksu obadvoje boksaju za slabim protivnicima samo šta je Hrga ušao sa strašnim pedigreom u taj svijet.

Živi bili pa vidjeli šta bude u budućnosti.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Users browsing this topic