Glupo je prenositi rekla kazala priče ali što se tiče tih sparinga u Leonardo klubu priča je da je teži sparing partneri Filipu bio Hrvoje Sep od Babića s Babićem je Filip sparirao kao s nekim rekreativcemm no to nam može trener Leonardo sam reći u nekom javnom nastupu, naravno ako ima snage bit iskren.
E sad ovaj dio meča Babić vs Hrgović obzirom da vas dosta tvrdi da je Babić u Engleskoj zvijezda, ima fan bazu, menadžer mu je Dilijan Wajt respektabilan utjecajan teškaš osim toga ima Edi Hrna za promotora koji ga poštuje, cijeni, obožava,koji ga ne smatra klaunom, kad je to sve već tako zašto HRN ne ispuni svojoj zvjezdi, svom boksaču, koji puni engleske dvorane i ne boksa po kojekakvim livadama, želju pa organizira meč sa Hrgovićem.
Znači HRN ima lovu , saurledni nemaju znali pristati će odma i nema onda Filip više šta reći hoće neće bit ksat s Babićem.
Eto vrlo jednostavno ne znam samo zasto Babić putem večernjeg lista i 24 pokušava organizirat meč to se tako ne radi neka kaže Ediju daj mi tog Hrgovića da ga razbacam, pa ja sam njega tukao pet godina dok je on boksao Wsb, osvojio svjetsko zlato, bio višestruki prvak hrvatske, brončani na olimpijadi ja sam njega svo to vrijeme prebijao ko mačku, a i više bi da sam bio naspavaniji i Edi kaže pa znam vidim ja da si ti bolji da ćeš ga prebiti idem nazvati Kalea imaš meč seviđ, bit ćemo prvaci svijeta!!