Ivan CRO Cop
2021-08-20T01:45:25Z
Ante Delijaaaa 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Ali batica lagano ušo i odradio Goltsova
Sasvim lagan 😄😄
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Ivan CRO Cop
2021-08-20T02:17:09Z
Još jedna lagana pobjeda i ode milion u podrum strave
Podrum uništenih boraca 😄
Hahahhaha
Ivan CRO Cop
2021-08-20T02:43:02Z
Iskočio Delija u prozorčić, gleda meč za finale kao
Tikovi 3 put grđi nego Mirkovi.... Sad se ne šalim
dr jupidu
2021-08-20T05:27:11Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Ante Delijaaaa 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Ali batica lagano ušo i odradio Goltsova
Sasvim lagan 😄😄

?????
uopće nije bilo lagano...ovo je taktički i fizički odradjen meč i milja je blizu.al daleko od laganog i goltzov je stalno prijetio..............delija je već iskusan i ovako se to odradi kad stojka ne prolazi

OldSchoolFan
2021-08-20T05:51:00Z
Baš mi je drago zbog Delije. Zadnjih par godina je više bio "hodajući maler" nego "hodajuća nevolja" a koliko sam ga gledao u raznim podcastima deluje kao stvarno dobar lik. Nadam se da će osvojiti.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Svensson
2021-08-20T07:09:44Z
Delija iznenadio

prepo sam se u drugoj rundi da je gotov ali rušenje u trećoj došlo ko Mirkovom susjedu pčelaru šamar

mora u finalu izgrindat Brazilca, nametnut se fizički i ići na GNP, zajeb je šta u PFL-u nema laktova
Ivan CRO Cop
2021-08-20T09:16:06Z
Originally Posted by: Svensson 

Delija iznenadio

prepo sam se u drugoj rundi da je gotov ali rušenje u trećoj došlo ko Mirkovom susjedu pčelaru šamar

mora u finalu izgrindat Brazilca, nametnut se fizički i ići na GNP, zajeb je šta u PFL-u nema laktova

Nije ga mogo valjat, al ga okretao od šale u parteru
A sreća što puštaju sudije malo više ovdje, i ja sam se prepao da će prekinut meč uh....
Morao se umorit Goltsov u treću i ćao, da ima laktova izmasakrirao bi ga Delija 💪🏻 super je ovo ispalo
DayHR
2021-08-20T16:29:14Z
Čestitke Anti.
Velika pobjeda, Goltsov je vrhunski borac koji ima kvalitetu za bit rangiran u UFC-u, ili vrh Bellatora.
Pametno odrađena borba. Pohvale i za srce, izdržao je udarce, preokrenuo nepovoljne pozicije u dominantne.
Samo nek je zdravlja, sad se bolje i temeljitije pripremit za Cappelozzu, i odradit pametnu borbu s nadom u pobjedu.
Ivan CRO Cop
2021-08-20T16:58:29Z
Ali Kapeloza udara muški, amputirao je nogu ovome prvim low kickom....

Mana mu je što nakon prvog naleta stane, ako ga Delija smiri malo, ili odvede u parter mogao bi lagano pobjedit

Neće sigurno srljati kao u prvom meču jer mu rani prekid više ne treba

Nadam se da osvaja ovo, i odlična mu je škola pred UFC, pa što Bog da i sreća junačka 💪🏻
dr jupidu
2021-08-21T07:03:52Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Ali Kapeloza udara muški, amputirao je nogu ovome prvim low kickom....

Mana mu je što nakon prvog naleta stane, ako ga Delija smiri malo, ili odvede u parter mogao bi lagano pobjedit

Neće sigurno srljati kao u prvom meču jer mu rani prekid više ne treba

Nadam se da osvaja ovo, i odlična mu je škola pred UFC, pa što Bog da i sreća junačka 💪🏻

ti zaista vjeruješ da bog nema pametnija posla nego gledat mma i pomagat borcima ?

kad si kvalitet onda kad tad isplivaš..... i tako je i ante...i već je uspio......karijera ide...milja se smješi a ufc će dat podebljanu ponudu ovaj put

vrhunsko brzo dizanje kad padne na pod ante i taktički pametno....ma vrh.
The Last Emperor
2021-08-21T08:05:36Z
Realno gledajuci dosadna borba, palo je ukupno 5 solidnih udaraca, sve se svodilo na klinc uz zicu i lezanje u parteru. Dosasno, ali jako pametno s Delijine strane, primio je minimalnu stetu a odnio pobjedu. E sad bi i Capelozzu trebalo na slican nacin umrtviti, nikako ne ici u otvoreni okrsaj i forsirati hrvanje do iznemoglosti.
dr jupidu
2021-08-21T10:59:52Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Realno gledajuci dosadna borba, palo je ukupno 5 solidnih udaraca, sve se svodilo na klinc uz zicu i lezanje u parteru. Dosasno, ali jako pametno s Delijine strane, primio je minimalnu stetu a odnio pobjedu. E sad bi i Capelozzu trebalo na slican nacin umrtviti, nikako ne ici u otvoreni okrsaj i forsirati hrvanje do iznemoglosti.

ja da sam japanski šef pridea....samo bi šapnuo sucima da sude čisti draw....:)))
no..takva su pravila i ante je odigrao fency i dobio....

dr jupidu
2021-10-16T17:46:49Z

slušajte doktora od početka topica

ante je rea deal

već je spremo 200 000 i ako izgubi finale

ante je pametan i idućih 7 godina osigurat će si život od mma.....
dr jupidu
2021-10-28T04:22:10Z
izgleda da je capelloza bio bolji na bodove

uglavnom 200 000 je 2 mjesto

+ zarade od prošla 3 meča

ante je valjda otišao s 300 000 od ove pfl sezone

idemo dalje
Vult
2021-10-28T06:27:54Z
Šteta, tu su negdje capelozza i Delija, možda bi Ante
triba ko i Plazibat nabit još 7-8 kg...
Svensson
2021-10-28T07:46:52Z
Delija, Delija... skroz nepripremljeni ulasci u rušenja i par šlampavih pokušaja submissiona ga je koštalo pobjede
The Last Emperor
2021-10-28T10:37:07Z
Delija bi trebao samo kopirati rušenja od Khabiba, znam zvuči ludo, ali on mi izgleda kao netko tko bi to mogao sprovesti u teškoj kategoriji pošto ima jako brz ulazak u noge, ali poprilično naivno to odrađiva umjesto da ih lijepo pripremi krošeima. Dosta je dugačak i mogao bi to odrađivati puno bolje nego što je sinoć radio. Po meni hitno mjenjati tim i ostati negdje u Americi, možda baš u AKA ako bi mogao upasti tamo. I zašto mu Mirko nije bio u kutu u finalu?!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-10-28T12:19:00Z
Originally Posted by: Vult 

Šteta, tu su negdje capelozza i Delija, možda bi Ante
triba ko i Plazibat nabit još 7-8 kg...

Realno je Capeloza bolji, pa mislim pobjedio ga je 2 puta cisto, na 2 različita načina, sto bi trebao ga još jednom pobjediti, da potvrdi da je bolji.
DayHR
2021-10-28T14:03:34Z
Delija je osjetio nemoć u stojci, odnosno da je Brazilac puno brži na rukama i da udara jače. Kad se tome pridoda i nokaut iz prve borbe kad je samopouzdano Ante ostao u razmjeni umjesto da bježi, razumljivo je podsvjesno žurenje sa pokušajima rušenja. Nisam baš očekivao onako bacanje u noge iz daljine s drugog kraja kveza odmah u prvoj sekuni borbe.
Delija je dao sve od sebe i ostavio srce.
Velja
2021-10-28T16:15:08Z
Baš mi je žao Antiše. Vrhunski čovek
Similar Topics
Users browsing this topic