DjomlaKS
2021-09-26T19:41:55Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

MMA se na ovom forumu prestao pratiti, pise se jedino o boksu i koroni. Ovaj Volkanovski mi je enigma, patuljak je a ima jebeni reach tako da time dosta anulira nedostatak visine gotovo u potpunosti. Jak je u svim segmentima. Volio bih da ga netko razbije.

MMA(UFC) je mrtav, i to je jedini razlog zasto se prestao pratiti.
Rubrika MMA vijesti u zadnje vrijeme izgleda ovako:

-Belfort(MMA borac) nokautirao legendu boksa(penzionera od 58 godina)

-Anderson Silva(penzioner) nokautirao Tita Ortiza(penzionera)
, al u boksu

-Woodley prozvao Jake Paula(youtubera)

-Masvidal prozvao Jake Paula

-Dana komentirao Jake Paula

-pola jebenog UFC rostera prozvalo Jake Paula

-Conor napao decka Megan Fox

-Jones podigao kile(skoro 2 godine podize) i tvrdi: Spreman za za tesku!

-Jones prebio zenu i zavrsio u zatvoru

-Nick Diaz(zapusten i nebitan starac) se vraca u kavez

I tako dalje, ako me kuzis.
Uzasno koliko je ovaj sport potonuo. A radi se o sportu koju je trebao konkurirati boksu
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-09-27T15:34:38Z
UFC je sve manje interesantan. Borbe koda se namjestavaju, nema vise pravih izazivaca koji su sasluzili borbu za titulu.
thelovacluka
2021-09-27T18:36:31Z
Meni je glupo što se prvaci bore 1x godišnje. To mi je apsolutni apsurd.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
thelovacluka
2021-09-29T12:00:18Z
Već nije niti smiješno. Kćer je rekla zaštitaru u hotelu nek zove policiju.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
hamush
2021-09-29T13:45:22Z
Originally Posted by: thelovacluka 

procitaj cijeli police report.. strava i uzas.. njegova zarucnica ga se boji i zna kakav je.. i zna sta ce joj bit ako progovori... frajer je monstrum. klasicni batinas a ova zna da joj je bolje da suti...
RealDeal
2021-09-29T14:23:21Z
Pa kad ga voli.
dr jupidu
2021-09-29T15:02:50Z
Originally Posted by: hamush 

procitaj cijeli police report.. strava i uzas.. njegova zarucnica ga se boji i zna kakav je.. i zna sta ce joj bit ako progovori... frajer je monstrum. klasicni batinas a ova zna da joj je bolje da suti...

o ne

pa zaručnica kad je došao pijan nazad je počela histerizirati normalno da je odmakao od sebe.........nije ga luda prijavit ........nšt strašno........

hamush
2021-09-29T17:19:42Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: hamush 

o ne

pa zaručnica kad je došao pijan nazad je počela histerizirati normalno da je odmakao od sebe.........nije ga luda prijavit ........nšt strašno........

LOL znam da ti engleski nije jaca strana nikada bila, ali ubaci tekst u google translate pa procitaj malo..
Kamatar87
2021-09-29T18:16:36Z
Cekam video, navodno su svi murijaci imali body camove 🙂
Seven
2021-09-29T21:51:09Z
Mislio sam da su u Americi dosta strogi po pitanju nasilja . Kako se zove onaj borac što je oteo bivšu nešto slično , uglavnom ništa puno gore od ovoga što je Jones uradio i vjerovatno radi na mjesečnoj bazi ! Bivša dakle ga prijavila i dobio je doživotni zatvor ? Kao boji ga se , opravdani razlozi u biti , iako za doživotni zatvor ?! Dobro anglo-saxonski sistem porota u biti odlučuje , subjektivno se sudi , u Europi Kontinentalno Pravo sudac odluči na temelju zakona i morala , osim ako nije korumpiran do koske 🙂 ? Taj lik znat će znalci mma-a ime , sada već dugo u zatvoru , kao obraćen , pokajan , drugi čovjek postao , ali mu više slabo tko vjeruje i đaba i to ako se promjenio , msm to ne utječe na presudu i čitav život će provesti u zatvoru svejedno . Vjerovatno taj borac je znatno blaži od Jonesa , ali je imao ženu koja ga je se usudila prijaviti , tko će ga znati . Jones je vjerovatno gadan u obiteljskom nasilju , ali ga toleriraju , ili sistem nije reagirao još ? Toleriraju ga ih straha , a i hrani ih sve silnim novcima . Mislim da su zakoni i provođenje istih u Americi dosta strogi za te stvari , čudi me što nije zaglavio na bar 2-3 godine iza rešetaka .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
DjomlaKS
2021-09-29T21:52:44Z
Onaj dio o krvavoj usni i krvi iz usta mi je zanimljiv. Morala je reci da ne zna otkud to, iako je jasno da je od par Jonovih kombinacija.
Za Jonesa se uvijek znalo da je smeće, al bas da toliko maltretira obitelj., i za njega je too much!
hamush
2021-09-30T00:12:51Z
Originally Posted by: Seven 

Mislio sam da su u Americi dosta strogi po pitanju nasilja . Kako se zove onaj borac što je oteo bivšu nešto slično , uglavnom ništa puno gore od ovoga što je Jones uradio i vjerovatno radi na mjesečnoj bazi ! Bivša dakle ga prijavila i dobio je doživotni zatvor ? Kao boji ga se , opravdani razlozi u biti , iako za doživotni zatvor ?! Dobro anglo-saxonski sistem porota u biti odlučuje , subjektivno se sudi , u Europi Kontinentalno Pravo sudac odluči na temelju zakona i morala , osim ako nije korumpiran do koske 🙂 ? Taj lik znat će znalci mma-a ime , sada već dugo u zatvoru , kao obraćen , pokajan , drugi čovjek postao , ali mu više slabo tko vjeruje i đaba i to ako se promjenio , msm to ne utječe na presudu i čitav život će provesti u zatvoru svejedno . Vjerovatno taj borac je znatno blaži od Jonesa , ali je imao ženu koja ga je se usudila prijaviti , tko će ga znati . Jones je vjerovatno gadan u obiteljskom nasilju , ali ga toleriraju , ili sistem nije reagirao još ? Toleriraju ga ih straha , a i hrani ih sve silnim novcima . Mislim da su zakoni i provođenje istih u Americi dosta strogi za te stvari , čudi me što nije zaglavio na bar 2-3 godine iza rešetaka .

mogao si barem 2 minute proguglati...

War Machine - John Kopenhaver

Mackinday was raped, severely beaten and cut with a knife. Mackinday only managed to escape once Koppenhaver's back was turned, and once she managed to escape via the balcony, she went to a neighbor's house who promptly called 911. Mackinday was hospitalized, where it was found that she suffered from 18 broken facial bones, a broken nose, 12 missing teeth, a fractured rib and her liver was critically ruptured
Zatoichi
2021-09-30T03:34:10Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Onaj dio o krvavoj usni i krvi iz usta mi je zanimljiv. Morala je reci da ne zna otkud to, iako je jasno da je od par Jonovih kombinacija.
Za Jonesa se uvijek znalo da je smeće, al bas da toliko maltretira obitelj., i za njega je too much!

Cuj u americi kad se bijelci posvadjaju uglavnom zena zovne policiju zato sto je covjek nazvao “cunt”,kod crnaca je to malo drugacije,zene su vrlo agresivne,znaju biti vrlo fizicke,narocito ak misle da je tip varao il tak nesto...mislim idu u lice,guraju,znaju i sakom opalit u lice,uglavnom idu do dotle da covjek popizdi,uzvrati sa desnim direktom i imas fajt gdje je sve razbijeno i krvavo,dva dana kasnije sve ok,smiju se i vole se....nekazem da je to slucaj sa Jonesom no to se vrlo cesto desava ovdje,policija dodje i od njih niko nece da pokrene tuzbu i policija nema izbora neg da se pokupi i ode.....i eto ih opet sledeceg vikenda i tak....kod mene neki crnac,dobar momak,liroj se zove,posvadjao se sa zenskom preko mobilnog,sa balkona bacio njenu periku vani na telefonsku zicu,dosla ona kuci sposla,krv,urlanje,sledeci dan hodaju cestom i smiju se,masu meni i komsiji prek puta......nedavno ga uhvatila kak prica sa nekom kineskinjom na cesti pred kucom,ono slucajno zenska naisla,zivi nedaleko od naseg komsiluka,treba popizdila,svadja,pred kucom ,kasnije dosla i policija i pokupila je ...navodno je sjela u auto i pregazila svaki “stop asian hate” znak sto je mogla naci u komsiluku 😁.....to sa znakom mislim da je zajebancija,to mi je rekao komsija koji apsolutno faking rejsist....al sam se dobro nasmijao,jebiga

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
The Last Emperor
2021-09-30T06:23:45Z
Jedino sto je Jonesu zarucnica bjelkinja 😉
DjomlaKS
2021-09-30T07:14:44Z
Joe Rogan je rekao da Jon ima i cetvrtu vanbracnu kcer, al ne mogu naci podatke o njoj!?

I koji k znaci da mu je zarucnica a 20g su skupa?? Kaj je to, fora neka?
Svensson
2021-09-30T07:47:50Z
Originally Posted by: Seven 

osim ako nije korumpiran do koske 🙂 ?

nije do koske korumpiran, Matej je pošten čovjek
Zatoichi
2021-09-30T10:40:31Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Jedino sto je Jonesu zarucnica bjelkinja ;)

😁...znam,no skim si takav si
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
doog_kool
2021-10-01T14:59:09Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.youtube.com/watch?v=rVpp1XtRJz8

Nevezano za Rajića;zna li itko ovdje na forumu zašto Petrak nikada nije ugostio u najpopularnijem podcastu na balkanu Gorana Reljića?