Poll Question : Pobjednik borbe Usman vs Masvidal ?  (Poll is closed)

Total: 3

Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-04-24T12:58:55Z

UFC 261 odds:
Title Fight:
Kamaru Usman (-400) vs. Jorge Masvidal (+320)

Title Fight:
Zhang Weili (-185) vs. Rose Namajunas (+165)

Title Fight:
Valentina Shevchenko (-400) vs. Jessica Andrade (+320)

Uriah Hall (-115) vs. Chris Weidman (-105)
Jim Crute (-190) vs. Anthony Smith (+170)
Randy Brown (-155) vs. Alex Oliveira (+135)
Dwight Grant (-250) vs. Stefan Sekulic (+210)
Brendan Allen (-130) vs. Karl Roberson (+110)
Patrick Sabatini (-220) vs. Tristan Connelly (+190)
Danaa Batgerel (-145) vs. Kevin Natividad (+125)
Zhu Rong (-250) vs. Rodrigo Vargas (+210)
Jeff Molina (-110) vs. Qileng Aori (-110)
Ariane Carnelossi (-180) vs. Na Liang (+160)
Johnny Munoz (-275) vs. Jamey Simmons (+235)
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
Mate 2
2021-04-24T14:26:28Z
Masvidal se prelako otpisuje, a čak mislim da ovo uzima.
dr jupidu
2021-04-24T15:57:31Z
ovaj weidman ima super psihjatra........izbriše mu prošlost pa misli da je idalje prvak
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-04-25T00:49:27Z
Roberson tapko 5 sekundi prije kraja prbe runde,allen ga dobro uhvatio u heelhook...

Ajmo sad,stefan sekulic ,da vidimo jel brada zarasla 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-04-25T01:25:47Z
Mila majko,ovog ganta i sekulica,3 rumde ama bas nicega,grant je uzeo no neznam kako
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-04-25T02:49:47Z
Wajdmenu pukla noga i jos se savila kad je stao na nju,...ovo je kraj karijere
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-04-25T04:23:40Z
Koji nokaut od strane usmana,....ufc 261 je bio vrlo dobar event,odoh spavati a ekipi u evropi zelim dobro jutro....👍
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-04-25T13:14:27Z
Rose je nesretni slučajem izgubila titulu. Pa ovu je rješila kao da se radi o amateru.
dr jupidu
2021-04-25T13:31:15Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Wajdmenu pukla noga i jos se savila kad je stao na nju,...ovo je kraj karijere

i još nakon prjeloma stao na nju

gadno gadno........ nek bude sretan ako može opet hodat ...........

česttam trevor wittmanu... rose i usman dominantni u stojci.....

Zatoichi
  • Zatoichi
2021-04-25T13:49:55Z
Originally Posted by: Him 

Rose je nesretni slučajem izgubila titulu. Pa ovu je rješila kao da se radi o amateru.

Kad je udarila kineskinju i ova pade ki kruska bila je sekunda gdje nisam mogao skontati sta je bilo od silnog soka,ocekivao sam iskreno 5 rundi war

dr jupidu
2021-04-25T16:20:52Z
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-04-25T21:34:00Z

Kad je udarila kineskinju i ova pade ki kruska bila je sekunda gdje nisam mogao skontati sta je bilo od silnog soka,ocekivao sam iskreno 5 rundi war

navijao sam za Rose, ali mi se činilo izglednije da će Weili dobit, jednostavno mi kineskinja djeluje puno čvršća od Rose, a i zna što radi. nije mi bilo jasno na temelju čega je Weili izmaknula nogu, zašto je mislila da ide nisko. možda se varam, ali izgleda kao da joj je Rose podvalila onu foru - krene na kick, gleda nisko u nogu, a baci visoko. to smo si na sparingu znali podvaljivat, smiješno je koliko je učinkovito, ali nisam mislio da takve fore prolaze i kod vrhunskih fajtera.

jeben je bio cijeli card, sve je bilo nekak drugačije. prvo gledam Antonija protiv Crutea, sve me jeza prođe kad vidim kak mu je noga bila mrtva i onda dođe Weidman i završi borbu prvim udarcem 😁šteta, navijao sam za njega, nadao sam se da ima još šanse da opet bude top. mislim da se nitko nije iznenadio što je Ševčenko dobila Andrade, ali da ju tak glatko dobije... za Masvidala sam navijao, očekivao sam da će Snoozman dobit odlukom ili GNPom i onda ovaj dođe i izbije mu sav znoj iz kose.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-04-25T21:57:31Z
Originally Posted by: brzi 

navijao sam za Rose, ali mi se činilo izglednije da će Weili dobit, jednostavno mi kineskinja djeluje puno čvršća od Rose, a i zna što radi. nije mi bilo jasno na temelju čega je Weili izmaknula nogu, zašto je mislila da ide nisko. možda se varam, ali izgleda kao da joj je Rose podvalila onu foru - krene na kick, gleda nisko u nogu, a baci visoko. to smo si na sparingu znali podvaljivat, smiješno je koliko je učinkovito, ali nisam mislio da takve fore prolaze i kod vrhunskih fajtera.

jeben je bio cijeli card, sve je bilo nekak drugačije. prvo gledam Antonija protiv Crutea, sve me jeza prođe kad vidim kak mu je noga bila mrtva i onda dođe Weidman i završi borbu prvim udarcem 😁šteta, navijao sam za njega, nadao sam se da ima još šanse da opet bude top. mislim da se nitko nije iznenadio što je Ševčenko dobila Andrade, ali da ju tak glatko dobije... za Masvidala sam navijao, očekivao sam da će Snoozman dobit odlukom ili GNPom i onda ovaj dođe i izbije mu sav znoj iz kose.

Bas to,dosta akcije al i cudnih nekih stvari kao crutovo pogadjanja zivca ispod antonijevog koljena,vajdmenovo lomljenje noge,jezivo no publika je uzivala.....rose je od samog pocetka gledala kineskinji u koljena kao da je namjerno telegrafirala da ce ici na takedown da bi je na kraju zeznula sa hajkikom......mora da je bari naucio taj stos nakon treninga sa crocopom 😁
Svensson
2021-04-26T08:04:33Z
dr jupidu
2021-04-26T08:06:45Z

Originally Posted by: brzi 

Bas to,dosta akcije al i cudnih nekih stvari kao crutovo pogadjanja zivca ispod antonijevog koljena,vajdmenovo lomljenje noge,jezivo no publika je uzivala.....rose je od samog pocetka gledala kineskinji u koljena kao da je namjerno telegrafirala da ce ici na takedown da bi je na kraju zeznula sa hajkikom......mora da je bari naucio taj stos nakon treninga sa crocopom 😁

da...sad će rose doć u zemlju rodtelja litvu i bt dočekana kao prvak koji je uništio socjalizam kineski

a zing zang će bit zatvorena u logor do iduće pobjede jer je dopustla da kapitalizam pobjedi:)))

svaka čast anthony smithu

onesposobio je protvnika pobjeda se piše

DjomlaKS
2021-04-26T09:40:56Z
UFC ne bi trebao održavati borbe bez publike ubuduće. Ovo je bilo odlično, prije svega jer je podsjećalo na stara dobra vremena.
Bez publike je mučno gledati. Do izražaja dolazi samo agonija poraženog borca, i nema onog sjaja i slavlja oko pobjednika.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-04-26T13:26:20Z
Originally Posted by: dr jupidu 

a zing zang će bit zatvorena u logor do iduće pobjede jer je dopustla da kapitalizam pobjedi:)))

to je i meni palo na pamet, pojest će ju mrak na par mjeseci, a onda će se vratit sa nekim čudim tikovima. ovo nije poraz Weili od Rose, ovo je poraz kineskog komunizma od američkog kapitalizma. kao onda kad je Jesse Owens objasnio neke stvari švabama u Berlinu. da je izgubila od neke ruskinje, još nekak, al ovo je baš šamar 😉

edit: sad čitam svoj post i vidim da sam lagano skrenuo u aveti. entschuldigung 😁
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
dr jupidu
2021-04-26T14:07:07Z

mislim da ako sve bude ok ovaj luđak ne odustaje......:)

bit će borbe weidman vs žena
balkanbomber
2021-04-26T16:37:50Z
po meni je sekulic trebao pobijediti i ako bi pricali o kradji onda se ovo definitivno moze prije nazvat takom nego Rakic-Oezdemir.

Valentina je ocekivano pobijedila i stvarno mi je zao da se nisam mogao kladit na taj fight, to je bio zicer veceri i jos sigurnije od Usmana.

Rose isto ocekivano, ali mislio sam da ce bit vise fighta i da ce najvjerovatnije dobit ovu UDom.

Usman ocekivano pobijedio na neocekivan nacin, svaka cast, sa tri stopages zaredim brzim korakom bjezi od starog nadimka Snoozeman!

Sve u svemu odlican main card, ovo je za pamtit.
On je čovjek jako dobar momak!
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-04-27T11:21:42Z
Slažem se, ne treba više održavati priredbu bez publike. Puno je jači adrenalin kada čuješ publiku. Rose je dominirala u ovoj priredbi. Meni osobno naj fajterica 🙂
Similar Topics
Users browsing this topic