Charles Oliveira vs Chandler za titulu. Imam osjećaj da bi Charles mogao dosta dugo vladati lakom kategorijom. ja ne, mislim da nema dovoljno dobro hrvanje za tako nešto
Charles Oliveira vs Chandler za titulu. Imam osjećaj da bi Charles mogao dosta dugo vladati lakom kategorijom.
Charles Oliveira vs Chandler za titulu. Imam osjećaj da bi Charles mogao dosta dugo vladati lakom kategorijom. ja ne, mislim da nema dovoljno dobro hrvanje za tako neštoA ne znam,djeluje mi dosta snažno,a nisam siguran da bi ga bilo ko od top 5 boraca kategorije volio imati ispod sebe. Jedino Khabib,ali on je navodno 100% u mirovini.
Mislio sam da se radi na Chandler-Gaethje
Niko ne pominje KSWStošić, Račić i moj sugrađanin Savo Lazić 💪🏻I veliki PRIDE main event, ono će biti show 😄
Niko ne pominje KSWStošić, Račić i moj sugrađanin Savo Lazić 💪🏻I veliki PRIDE main event, ono će biti show 😄Oće li Savo "Sokrat" Lazić uzeti prvu profi pobjedu za novootvoreni fight company??
https://fightsite.hr/fightsite/regija/spektakl-u-ksw-ovom-kavezu-roberto-soldic-u-najvecem-mecu-karijere-napada-novu-titulu-15062511
FNC armagedon sutra. Mogle bi biti odlične i zanimljive borbe. Jedva čekam.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close