Znači osjetili ste se pogođeni mojim tekstom. Ja nisam napisao da je problem da se piše, ali je problem kako se piše, da se ne uzimaju sve činjenice u obzir i da se u isto vrijeme ni približno ne govori toliko o bolima, patnja i problemima drugih ljudi i društvenih skupina preko medija, nego se od ljudi rade idolatrije i zloupotrebljava se njihova smrt za kojekakve političke koncepte. Moj komentar je bio upućen na opće stanje društva i svijeta: ovi svi Balaševićevi obožavatelji danima nariču oko njegove smrti, a u isto vrijeme koliko ljudi svaki dan umre u svijetu, a za te ljude nikog nije briga, ne umro je netko važan, za njime ćemo žaliti tko zna koliko, a sirotinje se nitko ne sjeti, to je elitizam, pristranost i teško licemjerje i dvoličnost, u kojem ste se očito pronašli čim imate potrebu vrijeđati. Praktički, ovdje je načelo jednakosti također otkriveno kao nebitno, kad neki čovjek istih godina umre od iste stvari ili čak cijele grupe ljude, za njima ljudi ne žale, a kad umre netko bogat i slavan, e onda se svi natječu tko će više žalovati, znači to je jedna velika neprincipijelnost. A pogotovo ovi veliki Hrvati, svi žale za Balaševićem, a svi su zaboravili kako je 90-ih širio četništvo. S tobom se ne može normalo razgovarati i ideš na ignore.
pažljivo pročitaj moj post.
nisam te vrijeđao, rekao sasm da pišeš gluposti, što odgovara činjeničnom stanju.
napisao si kako žale za balaševićem, za kojim meni puca kurac, a da se nitko ne sjeti anonimusa koji su umrli na isti način
da nisi ti onda ona poznata narikača iz šibenika šta cili dan provodi na groblju
normalno je da ljudi žale za osobom koja je očigledno na nekakav način utjecala na iste
NENORMALNO BI BILO DA SE ISTO PONAŠAJU I OSJEĆAJU ZA OSOBOM KOJU NIKAD NISU VIDILI U ŽIVOTU
ostavi se prodavanja pameti i pravde sa takim mozgom
ajde da ja tebe pitam kad spominješ elitizam, licemjerje, pristranost i dvoličnost.
što si ti koji na ovaj način pišeš napravio za bilo koga nepoznatog u zadnjih 5 godina.
da li si ti na bilo koji način pomogao potrebitima da im popraviš kvalitetu života
pa da popričamo o navedenim osobinama
dobar reset tebi treba da prestaneš pametovat ljudima po forumu koji su u životu prošli više nego ćeš ti da živiš 200 godina
ako ne shvaćaš da te dosta članova već na svakakve načine pokušavalo navest da prestaneš pisat pizdarije i oključiš taj
poklopac na vratu, a očigledno ne shvaćaš i nakon banova i nakon normalnih poruka, nije baš da ide u korist tvoje inteligencije
ti si tip osobe koja je prošla lišo u životu kad nije trebalo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.