Gospodine Reaktivac, ja ne znam što je Vama, pa dosta često kad brzo pišem napravim grešku u pisanju pa nisam imao nikakavu namjeru Vas uvrijediti. Što se tiče podjele Bosne, tu se ne slažemo, Vi ste za, ja nisam, jer podebljana Hrvatska kifla će onda imati malu veliku Srbiju na svom dvorištu, a nama Srbija nije najveći problem, nego Mađari i Italija, a ako Vi mislite da će Vatikan diplomatski i iakako drukčije stati iza nas, neće, jer nije stao ni 1102 ni za vrijeme Ugarske, Mongolskog Carstva, Venecije, Otomanskog Carstva, Austrije, Francuske, obje Jugoslavije, nije priznao NDH, a Zvonimir Šeparović je 1991. bio izbačen kada je išao na papinsku audijenciju, papa ga nije htio ni primiti ni poslušati, izbacio ga je kao psa, i tada je cijeli svijet bio za Jugoslaviju, tek kasnije, kada smo se sami obranili, onda je svijet stao uz nas, a što će nam to, meni trebaju tzv prijatelji kada se mene napada, a ne kada sam se sam obranio, a ta podjela Bosna je najgora stvar koja se mogla dogoditi za Hrvatsku, mudžahedini su išli preko Hrvatske, a mudžahedinski zapovjednici tipa Naser Orić preko Srbije, i umjesto da se Hrvatska ujedini sa BiH došlo je do tog nesretnog rata s njima, nas nisu napali Bošnjaci, nego Srbi. Vatikan je priznao i Jugoslaviju te svakog hrvatskog okupatora te je duhovni tamničar hrvatskog naroda već preko 900 godina i naš daleko najgori neprijatelj.
A ne samo to, čak i ako dobijemo Herceg-Bosnu, naravno da će muslimani biti bijesni i sami ćete natjerati terorističke napade na Hrvatsku, ovako možemo mirno dobiti cijelu Bosnu i Hercegovinu bez ikakvih problema. Uz to, ta će onda podebljana kifla biti otvorena za podjelu maloj Velikoj Srbiji, Mađarskoj i Italiji, koja će nas onda lako podijeliti i okupirati, zar ne vidite da sami sebi upadate u usta?
Edited by user
2021-02-17T08:53:03Z
|
Reason: Not specified