Poll Question : Ko ce pobijediti?  (Poll is closed)

Total: 6

dr jupidu
2021-01-24T06:24:55Z
conor je bio odlisn r 1 al ja sam glasao za pobjedu poriera jer je jednostavno napredovao i zna igru..........
sad treba chandler poirer i mc gregror gaethje
Neodgovorni
2021-01-24T08:29:21Z
Ja moram prestati prognozirati. Zadnja 3 nema što nisam falio, Stipe - DC, Adesanya - Costa, sad i ovo 😁
DjomlaKS
2021-01-24T08:58:58Z
Koji tuzan kraj jedne ere i jedne od najvećih legendi ikad 😔
Vec u prvih 20 sekundi se vidjelo da to nije stari Conor, kretanje i gard su bili nesto drugačij. A kasnije u borbi sve gore i gore. Šteta, nadam se da ide u mirovinu jer ne gleda mi se kako opet prima batine a očito je da nema vise one gladi koja ga je vinula tako visoko.

Poirier mi je drag borc, i veliki gospodin. Pruzio ruku protivniku a ne kao kozojeb pljunuo na njega. Nadam se da ce biti prvak ubrzo.

P. S.
Definitivno je osvježenje malo publike. Prije je bilo mučno gledat borbe, a sad se vec vraca ona stara volja.
I Poirierva žena je prava picka!

A sad pozdrav bagro do daljnjega. Do promjene foruma ili kratko do Stipe-Ngannou 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️
dr jupidu
2021-01-24T10:02:25Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Koji tuzan kraj jedne ere i jedne od najvećih legendi ikad 😔
Vec u prvih 20 sekundi se vidjelo da to nije stari Conor, kretanje i gard su bili nesto drugačij. A kasnije u borbi sve gore i gore. Šteta, nadam se da ide u mirovinu jer ne gleda mi se kako opet prima batine a očito je da nema vise one gladi koja ga je vinula tako visoko.

Poirier mi je drag borc, i veliki gospodin. Pruzio ruku protivniku a ne kao kozojeb pljunuo na njega. Nadam se da ce biti prvak ubrzo.

P. S.
Definitivno je osvježenje malo publike. Prije je bilo mučno gledat borbe, a sad se vec vraca ona stara volja.
I Poirierva žena je prava picka!

A sad pozdrav bagro do daljnjega. Do promjene foruma ili kratko do Stipe-Ngannou 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️

dr jupidu
2021-01-24T10:03:57Z
nebi rekao da je conor imalo loš..dapače odlična 1 runda

ali već sam glasao na pollu za poirera i rekao da će ga poirer dobiti jer je kopletniji

sad bi baš zainat poireru šta neće chandlera dao chandlera
pecho
2021-01-24T11:50:41Z
Na Mcgregoru se vidi da više nema onaj žar za borbu, mislim da je preeeeviše partijao i palio svijeću sa oba kraja. Dustin ga je hvatao sa " Check hookovima" cijelu noć, grabio je dosta Conor prema naprijed sa udarcima, nema udaraca sa nogama i malo mu je brada pukla. Ili mijenjat gym jer u onom čušpajzu niti nema s kim trenirati ili mirovina.

Hooker katastrofa, ide nazad i udara prema dolje na manjeg borca koji ide naprijed. Bravo. Kao da je zalutao u kavez, šteta tih gabarita.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-01-24T13:43:21Z
Cim je zaradio 35 miliona za fajt sa feywether znao sam da odatle ide samo na dole,partys ,pice,striptizete,sat od milion dolara.,reklame,od borca postao je entertainer,gledam ga sinoc nakon borbe kad je davao intervju,vise je gledao sebe kako izgleda na ekranima sto vise okolo nego na odgovaranje na pitanje....opet ,pokupio je cini mi se oko 5 miliona za ovu borbu tak da je njemu sigurno dobro,jos jednu dvije borbe tako i u mirovinu
Btw,Chandler 100 posto lud,osjecam auru kaosa oko njega koja je spremna da eksplodira,...ja sam njegov novi fan 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-01-24T15:37:22Z
Zatoichi...te priče baba vange o auri
I ostalim parapsihološkim stvarima priča se prije borbe.tko ide kod gatare nakon?
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-24T18:07:20Z
Citam sta Dana White kaze za konora,ili ce ga ovaj gubitak napraviti “hungry” ili je to to,konor ima pare i sve sto je zelio,znaci do njega je........kaze pricao je sa khabibom

Dana White:"I did talk to Khabib. And he said to me, 'Dana, be honest with yourself. I'm so many levels above these guys. I beat these guys,}
😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-01-24T19:06:36Z
Meni je nekako bilo žao što je onako popušio borbu.
dr jupidu
2021-01-24T20:38:52Z
meni je conor izgledao sasvim brzo i ok....neznam sad neke analitičare da je bio spor itd..dapače....nikad brži i odlian ...no naltio je na studioznijeg protivnika koji ga je lukavo iskažnjavao low kickovima i koji zna igru ..podsjeća me na luku dončića koji sjebe brže crnce oko sebe......tehnikom i znanjem kad brže kad sporije

zato sam na pollu glasao za poirera.............................koji je u ovom slučaju bio dustin insp poirot i pametno rješio slučaj
Svensson
2021-01-24T20:44:43Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Cim je zaradio 35 miliona za fajt sa feywether znao sam da odatle ide samo na dole,partys ,pice,striptizete,sat od milion dolara.,reklame,od borca postao je entertainer,gledam ga sinoc nakon borbe kad je davao intervju,vise je gledao sebe kako izgleda na ekranima sto vise okolo nego na odgovaranje na pitanje....opet ,pokupio je cini mi se oko 5 miliona za ovu borbu tak da je njemu sigurno dobro,jos jednu dvije borbe tako i u mirovinu
Btw,Chandler 100 posto lud,osjecam auru kaosa oko njega koja je spremna da eksplodira,...ja sam njegov novi fan 😁

Chandlerom sam fan još otkako su mu maknuli stolicu u New Yorku

bio sam na tribini točno iza 😁

UserPostedImage
Zatoichi
  • Zatoichi
2021-01-24T20:47:29Z
Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

Haha,ovo jos nisam vidio haha....jel mu to bio neko iz tima ili je ufc predstavnik 😁
Svensson
2021-01-25T10:41:35Z

UserPostedImage

Haha,ovo jos nisam vidio haha....jel mu to bio neko iz tima ili je ufc predstavnik 😁

ovo je Bellator bio, mislim da je netko od medicinskog osoblja maknuo stolicu. U toj borbi je koliko se sjećam izgubio radi ozljede noge
doog_kool
2021-01-25T12:14:38Z
Nikako mi nisu jasne ove Poirierove izjave o Chandleru. Kao neće se on s njim boriti sigurno,pogledajte koga sam ja pobjedio,a on je tek došao i odma bi na mene. Pa jbt nije Chandler došao iz DWCS nego iz druge najjače promocije,imao je čovjek ratova u kavezu. A siguran sam, s druge strane, da mu ponude nekog YouTube levata ili nešto takvo da bi odmah prihvatio pod izlikom popularizacije MMA sporta i sl. Tu nebi bilo bitno prethodno iskustvo. Da sam ja Dana White Borio bi se ti decko s kim ti ja kažem ili se nećeš boriti nikako i zdravo!
Svensson
2021-01-25T12:44:23Z
Originally Posted by: doog_kool 

Nikako mi nisu jasne ove Poirierove izjave o Chandleru. Kao neće se on s njim boriti sigurno,pogledajte koga sam ja pobjedio,a on je tek došao i odma bi na mene. Pa jbt nije Chandler došao iz DWCS nego iz druge najjače promocije,imao je čovjek ratova u kavezu. A siguran sam, s druge strane, da mu ponude nekog YouTube levata ili nešto takvo da bi odmah prihvatio pod izlikom popularizacije MMA sporta i sl. Tu nebi bilo bitno prethodno iskustvo. Da sam ja Dana White Borio bi se ti decko s kim ti ja kažem ili se nećeš boriti nikako i zdravo!

udarilo malo Poirieru u glavu

Chandler došo u UFC nakon borbe u kojoj je nokautirao bivšeg UFC prvaka i odmah sad nokautirao #6 u kategoriji. Jasno je da nema šta drugo nego top 5 borbu
pecho
2021-01-25T15:01:16Z

Originally Posted by: doog_kool 

Chandler došo u UFC nakon borbe u kojoj je nokautirao bivšeg UFC prvaka i odmah sad nokautirao #6 u kategoriji. Jasno je da nema šta drugo nego top 5 borbu

Vjerojatno mu nema smisla zato jer je on borbu prije dobio Hookera i sad na bazi jednog meča u UFCU protiv Hookera koji ima dva poraza, Chandler dobiva priliku za pojas. Tri borbe prije je nokautiran od Freirre. Šta je sa Oliverom? Gaethjeom?

Bilo bi super super da naprave turnir:

Gaethje/Chanlder
Poirer/Oliveira

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
The Last Emperor
2021-01-25T15:26:46Z
Ja bi napravio Poirier - Oliveira za titulu.
Gaethje - Chandler za izazivaca.
Conor - Diaz za publiku.
balkanbomber
2021-01-25T16:12:39Z
Originally Posted by: pecho 

Vjerojatno mu nema smisla zato jer je on borbu prije dobio Hookera i sad na bazi jednog meča u UFCU protiv Hookera koji ima dva poraza, Chandler dobiva priliku za pojas. Tri borbe prije je nokautiran od Freirre. Šta je sa Oliverom? Gaethjeom?

da, i ja to tako gledam, Chandler je super i drago mi je da je u UFCu ali mislim da je fer da odradi jos jednu borbu prije napada na pojas.

Olivera prvi zasluzuje da ide protiv Poriera i sve drugo ne bi bilo fer, iako, UFC je private business pa fer ne igra toliku ulogu.

na kraju ce vjerovatno tjerat/gurat Chandlera protiv Poriera da dobiju opet US-prvaka a Olivera ce dobit Tony Ferguson treatment i morat ce naredat barem jos 1-2 pobjede dok ga puste na prvaka... jbg

On je čovjek jako dobar momak!