Stipe
2021-01-05T17:51:37Z
Nije. Morat ćemo to smiriti malo.
Vjerujem da se ni tebi ne bi dopadalo da netko tako tebi jebe vjeru i onda još nastavlja po tome, pa će to valjati imati na umu.

-Stipe
Bronson0
2021-01-05T17:59:56Z
Nisam neki vjernik, a i da jesam nebi ima problema s takvim stvarima. Moras znati prednosti i nedostatke onoga u sto vjerujes. Mozemo se mi praviti da na istoku cvijeta cvijece i mirise trava ali zna se da mozes zavrsiti u zatvoru zbog pive, a ako im zamirisi trava ode ti glava. To su ljudi zapeli u srednjem vijeku i to mi ne smeta dok stoje tamo gdje jesu ili dok ne pisu da je curica koja pogine u potresu bozja kazna.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2021-01-05T18:36:52Z
Pisati da je potres u kojem je nekoliko tisuca ljudi ostalo bez doma (medju njima i podosta muslimana) i 7 ljudi bez zivota bozja kazna moze samo poremecena osoba.

Jel i nedavni potres u Turskoj bio Bozja kazna? Ili su potresi u pretezito muslimanskim zemljama prirodne katastrofe, a u ostatku svijeta Bozja kazna.

Takve stvari necemo sankcionirati na forumu?
Stipe
2021-01-05T18:48:10Z
Originally Posted by: Bronson0 

Nisam neki vjernik, a i da jesam nebi ima problema s takvim stvarima. Moras znati prednosti i nedostatke onoga u sto vjerujes. Mozemo se mi praviti da na istoku cvijeta cvijece i mirise trava ali zna se da mozes zavrsiti u zatvoru zbog pive, a ako im zamirisi trava ode ti glava. To su ljudi zapeli u srednjem vijeku i to mi ne smeta dok stoje tamo gdje jesu.

Da, to je sve u redu.

-Stipe

DugoVecCitam
2021-01-05T22:27:55Z
Originally Posted by: Black Arrow 

A sve vise mislim da je njegova stara prezivljena trauma razlog za to. Kad ga je bivsa ostavila zbog One Night in Kairo.. Sa Arapskim doktorom...

S Kavkazanima je bio ok, dok nije napisao da muti s nekom Dagestankom. Vjerojatno ga je rodbina nasamarala i izvukla za usi.
U zadnje maltretira forum s Turcima-bice mu je i neki Turcin trpao partnericu.
Iritantni degenerik radi kojeg vise ne pisem tu uopce (logirao se da vidim imam li pp, pa kad sam vec tu). A cak sam prestao i citati, mozda jednom tjednom.
Generalno mi puca kita za spomenute narode, ali konstantno peglanjem tog covjeka s njima je neizdrzivo.
Forum me nece vidjeti dok on tu i dalje drobi.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2021-01-05T23:18:55Z
Make lowe, not war! jebem mu mater :)1

Od borilačkog foruma, raspravljanja o kickovima i punchevima, dosli smo do podjebavanja na nacionalnoj i religijskoj razini :)18

@Strijelo, najveci si trol trenutno, i nemoj se uvrijediti al mislim da si malo pukao.,ili si dosad to uspjesno prikrivao.
Kao sto vidis, ovdje volimo malo crnog humora. Pisalo se o crncima, romima, kinezima, katolicima, muslimanima...sve i svasta. Uglavnom po zasluzi. Pa tako npr. kad KOZOJEB(namjerno velikim) Khabib napise pravi kozojebski post, a ispod posta mekeće stado koza., mi osjetimo potrebu to ismijavati. I tu nastaje problem, jer mi ne ismijavamo muslimane i islam, nego KOZOJEBE(opet namjerno velikim), a to su radikalni islamisti od kojih bi se normalni muslimani trebali distancirati. Ti ocito nisi ovaj "normalni" budući da takve stvari branis, i pises nebuloze o Božijim kaznama.
Dalje, vidim da vec bockate Bombera spominjuci partnericu, bivsu, rodbinu i sl. a to vec prelazi granice zbog kojih bi trebao ici ban. Čovjek nikog ne vrijeđa, pise svoje misljenje u temama koje tome i služe(Aveti jel). Mozete se raspravljati s njim, ignorirati ga...al nije fer prelaziti granicu.

Eto toliko od mene 🤒
Black Arrow
2021-01-06T00:47:18Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

A sve vise mislim da je njegova stara prezivljena trauma razlog za to. Kad ga je bivsa ostavila zbog One Night in Kairo.. Sa Arapskim doktorom...

S Kavkazanima je bio ok, dok nije napisao da muti s nekom Dagestankom. Vjerojatno ga je rodbina nasamarala i izvukla za usi.
U zadnje maltretira forum s Turcima-bice mu je i neki Turcin trpao partnericu.
Iritantni degenerik radi kojeg vise ne pisem tu uopce (logirao se da vidim imam li pp, pa kad sam vec tu). A cak sam prestao i citati, mozda jednom tjednom.
Generalno mi puca kita za spomenute narode, ali konstantno peglanjem tog covjeka s njima je neizdrzivo.
Forum me nece vidjeti dok on tu i dalje drobi.

Upravo to trube stalno u isto ,jos ovaj bosancic godinama J... tu svakome sve zivo i svasta kao da je na ulici ili na Bausteli... A nijedan Forum ne bi smio dozvoliti to svojim clanovima do te mjere.
I ova cetvorica ili petorica koji mene nazivaju trollom, upravo su se sami detektirali i izasli iz misijih rupa jer su se nasli pogodjeni...;-))
Black Arrow
2021-01-06T00:52:34Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: nofrx 

Turcima također. Turcima se uopće ne nabija na nos genocid pa ga još uvijek rade ili žele radit

Mene frapira manjak animoziteta (ili barem nekog prezira) prema Turskoj i Turcima u našim krajevima. Veliki sam fan povijesti, u zadnjih 3-4 godine sam obišao preko 50 starih hrvatskih utvrda, samo ovaj i prošli vikend čak 5 i ama baš na svakoj info ploči, uz povijest utvrde možeš pročitati kako je bila ili razvaljena ili pak u boljem slučaju odolijevala turskim napadima u raznim valovima njihovog pustošenja ovim krajevima, kroz stoljeća.

Svi pamtimo ratove sa Srbima, osobito Domovinski, ali zlo koje su nam nanijeli Srbi je kamilica u odnosu na sva zla koja su nam stoljećima nanosili Turci, od klanja, ubijanja, pljačkanja i razaranja, do otimanja cvijeta hrvatske mladosti i pretvaranja u janjičare, agresivne koljače vlastitog naroda.

I onda me fras uhvati kad vidim koliko babetina gleda te turske romantizirane sapunice i svršavaju na Sulejmana i bali begove, a inače briju na domoljublje, negativa prema Srbima itd.

Takve bih najrađe nogom u guzicu napenalio i marš u osnovnu školu na satove povijesti

Originally Posted by: fist 

Pisati da je potres u kojem je nekoliko tisuca ljudi ostalo bez doma (medju njima i podosta muslimana) i 7 ljudi bez zivota bozja kazna moze samo poremecena osoba.

Jel i nedavni potres u Turskoj bio Bozja kazna? Ili su potresi u pretezito muslimanskim zemljama prirodne katastrofe, a u ostatku svijeta Bozja kazna.

Takve stvari necemo sankcionirati na forumu?

Cisti govor mrznje...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2021-01-06T05:20:44Z

Cisti govor mrznje...

Ti si stvarno pobrkao sve što se pobrkati da. Samo ne znam jel se praviš lud ili zaista ti zaista fali kognitivnog kapaciteta za shvatiti neke osnovne stvari.

1. da, nisam fan Turske vojne povijesti i današnje Erdoganove politike, ali nikad ne bih niti pomislio, a kamoli rekao ili napisao, da su potresi u Turskoj, koji su nažalost česti i razorni, Božja ili nečija kazna za masakre nad Armencima ili Kurdima

2. da sam čak i takve gadosti pisao (a takve gadosti očito samo ti možeš pisati) protiv Turske, to bi bio izraz mog animoziteta prema TURSKOJ, a ne prema ISLAMU kao vjeri. Ako ti ovo nije jasno, pročitaj nekoliko puta, možda skužiš.

3. Da sam napisao tako nešto, apsolutno bih zaslužio ban, ali ne zbog gadosti izrečene prema MUSLIMANIMA, nego prema jednoj zemlji, Turskoj.

4. Možeš cijeli forum prekopati, i nigdje nećeš naći ikakve moje stavove o nekakvom preziru prema muslimanima. Naći ćeš zabrinutost zbog migranata. Evo, prije 2 dana su tri Marokanca izboli nožem stanovnika Bihaća koji je MUSLIMAN. Hoćeš zazivati božju kaznu u obliku potresa za Maroko zbog toga? Naći ćeš da sam se negativno izrazio prema Kavkažanima, zbog tog mentaliteta čoporativnih napada (primjer. napad na McGregora gdje njih 4-5 skače u kavez na njega samog, ili ono prije kad su Khabib i ekipa samog Lobova okružili, a Khabib ošamario). Ni to nema veze s vjerom, nego s mentalitetom, a zbog takvog mentaliteta ne simpatiziram niti Južnoamerikance (katolici) ni Meksikance (katolici) niti Rome. Dakle opet veze s vezom nema jesu li muslimani ili ne.

5. Ne volim ni ljude koji zbog vjere mogu nekom odrubiti glavu, to su monstrumi. Jednako ekstremni teroristi danas, kao i ekstremni krščani nekad (inkvizicija, križari u križarskim ratovima i da ne nabrajam dalje.

6. sve svjere u načelu i osnovnom konceptu (mir, ljubav, pomoć bližnjima) smatram dobrima, ali podjednako mrzim ljude koji su zbog vjere u stanju ubijati druge. Dakle jednakim idiotima smatram npr. radikalne protestante i katolike u Sjevernoj Irskoj koji će zbog vjere ubiti jedan drugoga (doduše, kod njih nije samo vjera nego i politika), hinduse koji će zapaliti muslimansko selo na sjeveru Indije ili radikalne muslimane koji zbog vjere režu glave

7. slažem se da je zapadni svijet nanio more zla pretežito muslimanskim zemljama (zbog nafte i ostalih geopolitičkih interesa) i to je za svaku osudu. Te moderne zemlje su nanijele puno zla širom svijeta. Jedan "Zapad", konkretno Belgija je pobila 10 milijuna Kongoanaca, ali opet ne vidim baš da Kongoanci često po Belgiji bacaju bombe ili režu glave slučajnim prolaznicima na ulici. Koliko su nevinih Vijetnamaca pobili Amerikanci, pa ne vidim kako Vijetnamci vrše terorističke napade po Americi? Kako to, zašto?

8. nikad od mene nećeš čuti prezir prema Muslimanima, Srbima, Rusima, Amerikancima, Kinezima ili bilo kojoj vjeri ili naciji. Ali hoćeš protiv budaletina i monstruma u njihovim redovima, koji su zbog nacije ili vjere spremni činiti zločine.

9. u mojim očima, jednak je monstrum Srbin pravoslavac koji u Srebrenici ubije 9.000 civila, Hrvat katolik koji u Jasenovcu ubija civile, Kinez koji maltretira Ujgure, Turčin koji skoro istrijebi Armence, a sad pokušava i Kurde (gle, opet muslimane). I u isti koš komotno mogu stavit svećenika koji seksualno zlostavlja dijete. Jednaki monstrum kao i ranije navedeni.

10. ali nikad, nikad, nikad neću imati patološku mržnju prema nekome samo zato jer je neke vjere ili nacije, u prijevodu, nikad neću reći da je potres božja kazna za bilo koju vjeru ili naciju, znači nikad neću biti poput tebe. Da sam takav, od srama se više ne bih pojavljivao na forumu.

I da, nisi mi odgovorio, šta je s potresima u Turskoj, Božja kazna ili elementarna nepogoda?
Mark1988
2021-01-06T05:51:42Z
Kakva divna rasprava na borilackom forumu :)15
Mora da je vlasnik jako zadovoljan moderatorskim radom:)36 :)36

Praktički svaki forum ima i generalni dio, od Sherdoga ili Undergrounda (kao borilačkih) nadalje.
Možeš ih sad pogledati i uvjeriti se i sam sad u odmoru od trolanja na ovom.
:)20
forpfs
2021-01-06T06:01:36Z

Crna strijelo.... ti si onaj balavi šonjo koji u americi napravi mass shooting...

u tvojoj radikalnoj glavi to ovako ide: "Godinama" me šamaraju, tuku, uzimaju lunch money sad je vrijeme da im se svima osvetim

Vadiš neke stare postove is kojih nastojiš iskonstruirati slučaj.

Dokaži da nisi trol, prihvati meč samnom, skupi muda

Otvorite kw, vratite nofrxa, jupidua,reakta, žutu podmornicu

Vratite nam radost
Stipe
2021-01-06T08:30:47Z
Lock na neko vrijeme da se smire strasti.

Mislim da je svima jasno da ova tema NE služi za međusobna traženja banova i tužakanja (gdje bi svi ban za onog drugog), navlačenja modova i prepucavanja kroz to, i tome slično, i ovaj čas je previše skrenula s normalnih tokova, ako ih je ikad i imala. :)20

Također, s prepucavanjima i ad hominemima bi valjalo smanjiti.

Generalno, ako ili kad mislite da je neki post sporan, imate "Report" gumb i tako reagirajte.

Ako se s nečime ne slažete, napišete da se ne slažete i zašto se ne slažete, ili prokomentirate u svom stilu, ili jednostavno preskočite i ignorirate i pričate o čemu vam se priča; ako se s nečime slažete, napišete zašto se slažete, stisnete "Thank" gumb, ili prokomentirate u svom stilu. I, komentirajte na pravim mjestima.

Uživajmo sve ljepote slobode govora, sa što više tolerancije i uvažavanja i u što vedrijem ozračju. :)20

-Stipe
Stipe
2021-01-13T08:48:54Z
Tema otvorena.

Napomene iz prošlog posta vrijede i dalje; molim, ontopic slobodno nastavite.

-Stipe
Black Arrow
2021-01-13T22:31:52Z
Koji Shitstorm po meni nevjerovatno... Forpfs koji me nazvao trollom i fist uvukli rep i begaj...:)20

“Oni zele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah zeli vidljivim uciniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima.” (Et-Tevba, 32) :)20
karl anal
2021-01-13T23:11:49Z

Koji Shitstorm po meni nevjerovatno... Forpfs koji me nazvao trollom i fist uvukli rep i begaj...:)20

“Oni zele da ustima svojim utrnu Allahovo svjetlo, a Allah zeli vidljivim uciniti svjetlo Svoje, makar ne bilo po volji nevjernicima.” (Et-Tevba, 32) :)20

ako nisi spreman prihvatit kritiku i konstruktivno rspravljat o istoj kao što je činjenica da je alah imao 9ogodišnju konkubinu
bilo bi ti pametno izostavit alaha iz daljnjih rasprava.
isto šta mi je i mate iša na kurac sa onim svojim mir sa vama tako mi i ti ideš sa stalnim povlačenjem alaha
odjebite više sa svojim bogovima jer ako ja umišam odina razjebat ću vas sve

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Zatoichi
2021-01-13T23:37:11Z
Originally Posted by: karl anal 

ako nisi spreman prihvatit kritiku i konstruktivno rspravljat o istoj kao što je činjenica da je alah imao 9ogodišnju konkubinu
isto šta mi je i mate iša na kurac sa onim svojim mir sa vama tako mi i ti ideš sa stalnim povlačenjem alaha

Po wikipediji bila je 19 a ne 9...just saying
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Black Arrow
2021-01-13T23:41:52Z

😂😂😂😂
Nema Odin sanse!!! Allah je the undisputet ima sve pojase wba, wbc, ibf, wbo....

Ne ulazi u zamku koja je postavljena za zabe... 😂😂
Mark1988
2021-01-14T04:10:03Z
Kakva...

*cut

Tvoje trolanje po ne znam koji put, čak identično kao ranije i sada još upotpunjeno spamanjem, ponovo zaključeno; ovaj put trajno.
Bronson0
2021-01-14T13:03:12Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Krivo pise, 9 je imala
balkanbomber
2021-01-14T17:28:20Z
Originally Posted by: Bronson0 

Krivo pise, 9 je imala

da, vecina ih tvrdi da su se uzeli dok je bila 6 i onda konzumirali brak kad je imala 9 godina, tako ne pise samo na wiki nego i svugdje po internetu.

the guardian je izbacio clanak o tome i naravno pisao kako je bilo po ostaloj evropi i da je neki engleski kralj 300 godine poslje muhameda imao zenu koja je imala 12 godina itd.. od svih stvari gdje se islam moze kritikovat, a to je 99% islamisti i 90% konzvervatinih muslimana, a ne islam po sebi, je ovo smijesno posto je bilo prije 1500 godina i takvih slucajeva je bilo po cijelom svijetu i kod svih vjera, iako kod drugih vjera nema (koliko znam) vaznog propheta koji je bio pedophil (po danasnjim mjerama).

Za Isusa neki tvrde da je zaprav ozenio kurvu, mislim, meni to nije za pljuvat nego zapravo bi bio znak pravog krscanstva da se prasta i prilicno progresivno za to doba
On je čovjek jako dobar momak!