balkanbomber
2021-01-10T20:49:33Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Ajde uzimate stvar iz kontesta,nije uopste bio u zatvoru zbog ubijenih ljudi a nisu ga mogli osuditi za ubistva posto nisu imali dokaza,...jel iko u stvari procitao citav clanak
“ Vjerski dužnosnik je osuđen na 15 godina zatvora za drugi predmet, financiranje islamističkih kampova za obuku u Acehu”
I onda na to komentari kao da su svi muslimani isti 😁
Ps,aj sad udri po meni 😁

nema tu sta izvuci iz konteksta, bio je glava teroristicke grupe Jemaah Islamiyah koja je na Baliju ucinila napad i gdje je poginulo preko 200 ljudi, tu su ga osudili na 30 mjeseci (bio je u project managementu ali nije fizicki pomogao kod napada) i onda su ga par godina kasnije jos jednom osudili na 18 godina radi teror campova, ali skratili sad kaznu na 10 godina...

znaci, bivsa glava teror grupe koja je pocinila 2 napada sa oko 220 mrtvih, pomogao kod planiranja za napad, kasnije ponovo uhapsen radi organizacije teror campova i ukupno nije sjedio 13 godina u zatvoru... a ako te uhvate sa debelim jointom na plazi mogu te osuditi na smrt... nema se tu sta izvuci iz konteksta, ovo je smijurina zesca!

opet, ne cudi me, drzava koja aktivno iseljava hinduse sa balija da bi muslimani postali vecina sigurno nece osuditi terorista islamista koji podrzava taj plan i vrsi napade na kjafire...
On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2021-01-10T21:22:44Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Fascinantno mi je koliko te zemlje glume silu kad je u pitanju ova kastrirana Europa, i kmeče o tim nekim pravima., a ne smiju primirisat jednoj Kini, koja je, usudio bih se reci, zemlja koja najgore tretira muslimane(Ujgure). Ovo sto Kina radi je čisti zločin, kakav se viđao u prošlom stoljeću pod raznoraznim diktaturama., al nitko od tih kozojebskih vladara ne smije ni prići tamo.

ovo sto Kina radi je zastrasujuce, oni bi to mogli bukvalno sa svakim narodom/vjerom itd napraviti i 99% ni jedna drzava na ovom svijetu se ne bi osudila ici protiv kineze i riskirati ekonomske kontramjere (import/export/financial sector itd)...

u Turskim zatvorima sjedi oko 60.000 politickih zarobljenika od kojih su vecina kurdi i nije to nista drugacije od ovog sto kinezi rade, oni su kurde na istoku (gjde cine velicinu) skoro skroz sjebali, pobacali glavne u zatvore, razselili ih, desetljecima zabranili jezik i cak neka slova koja postoje samo kod kurda. nije to nista bolje samo kurdima fali medijska podrska pa sve to nije tako "popularna" tema kao eto palestina i ujguri

DjomlaKS
2021-01-10T22:16:44Z
To s Kinom i Turskom je samo pokazatelj koliko je svijet jadan. Šuti i podvija rep tamo gdje se ne usudi nesto napraviti, gdje btw treba nesto poduzeti.

Kad smo vec kod toga, jos mi je jedan pokret fascinantan po tom pitanju., feminizam!
Zbog nedostatka kite, te kokoške su isfrustrirane i bore se za neka prava(ne znaju ni one koja) po Europi i SADu gdje ionako imaju sva moguća prava.? A u zemljama gdje su žene potlačene i zlostavljane, ne usude se suprotstaviti. Dapače, toliko su licemjerne da to nazivaju "drugačijom kulturom".
balkanbomber
2021-01-10T22:25:28Z

Kad smo vec kod toga, jos mi je jedan pokret fascinantan po tom pitanju., feminizam!
Zbog nedostatka kite, te kokoške su isfrustrirane i bore se za neka prava(ne znaju ni one koja) po Europi i SADu gdje ionako imaju sva moguća prava.? A u zemljama gdje su žene potlačene i zlostavljane, ne usude se suprotstaviti. Dapače, toliko su licemjerne da to nazivaju "drugačijom kulturom".

hahaha, ovo ti je dobra usporedba, stvarno!

samo pogledaj drustvo kod tih ultra-feministkinja, sve sissy-gayevi i ultra-beta-muskarci. ne mozes ni jednog "normalnog" covjeka naci medu njima posto kao 1. normalan muskarac (ne vazno dali je straight ili gay) ne moze podrzavati ultra-feminizam koji je otisao daleko od svake normale, a kao 2. i jos vaznije, ultra-feministi su, kako kazes, slicni fastistima i samim time one ne bi prihvatile normalnog muskarca koji drzi do sebe i nekog normalnog ponasanja nego samo one submissive cucks.

karl anal
2021-01-11T17:19:53Z
Originally Posted by: balkanbomber 

one ne bi prihvatile normalnog muskarca

e tu si se zajeba
pošto meni moja familija cili život brusi mozak izjavom

pa zašto nemoš bit normalan

Što je to normalno, ELABORIRAJ

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
DjomlaKS
2021-01-12T10:09:41Z
https://www.facebook.com.../posts/4250093505025161/ 

Jos jedan od primjera koliko je svijet otisao u qrac. Dosad su najbogatij ljudi bili gospoda, elita.,a sad su tu poremećene osobe.
Nemam ništa protiv toga sta ce tko činiti sa svojim životom, al kad pročitam da su djetetu dali ime kao novom mobitelu, i odgajat ce ga "RODNO NEUTRALNO", muka mi dođe. Kako se uopce odgaja "neutralno" i zasto bi netko oduzimao djetetu djetinjstvo zbog svoje poremećenosti?
Tako ga samo zbunjuje i moze ga sjebati za cijeli život.

Jos mi je veca muka kad vidim koliko mediji ne reagiraju na ovakve stvari, jer i oni hoce da ova nova poremećenot bude sve normalnija. Dobar primjer je ovaj indexov članak:

https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2229537 

Zekanović je inače idiot, al ovdje je čovjek samo rekao da gayevi svoj pederluk ne nameću djeci, i evo kako to index prikaže.

Dakle, za svaku glupost danas imas neku udrugu koja se bori za neka izmisljena prava(pomognuti medijima)., osim udruga koje bas trebaju postojati, da se bore protiv ovakvih ludosti.
Djecu treba pustiti da u miru odrastaju, a kad odrastu nek sami odluče hoce li primati u bulju, sjeći maloga itd.
Joeseph Jones
2021-01-12T10:18:47Z

https://www.facebook.com/121936437840909/posts/4250093505025161/

Jos jedan od primjera koliko je svijet otisao u qrac. Dosad su najbogatij ljudi bili gospoda, elita.,a sad su tu poremećene osobe.
Nemam ništa protiv toga sta ce tko činiti sa svojim životom, al kad pročitam da su djetetu dali ime kao novom mobitelu, i odgajat ce ga "RODNO NEUTRALNO", muka mi dođe. Kako se uopce odgaja "neutralno" i zasto bi netko oduzimao djetetu djetinjstvo zbog svoje poremećenosti?
Tako ga samo zbunjuje i moze ga sjebati za cijeli život.

Jos mi je veca muka kad vidim koliko mediji ne reagiraju na ovakve stvari, jer i oni hoce da ova nova poremećenot bude sve normalnija. Dobar primjer je ovaj indexov članak:

https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2229537 

Zekanović je inače idiot, al ovdje je čovjek samo rekao da gayevi svoj pederluk ne nameću djeci, i evo kako to index prikaže.

Dakle, za svaku glupost danas imas neku udrugu koja se bori za neka izmisljena prava(pomognuti medijima)., osim udruga koje bas trebaju postojati, da se bore protiv ovakvih ludosti.
Djecu treba pustiti da u miru odrastaju, a kad odrastu nek sami odluče hoce li primati u bulju, sjeći maloga itd.

Kako znas da su najbogatiji ljudi bili gospoda? Meni iskreno ovo na Muska nije ništa posebno, više mi je što je najbogatiji čovjek na svijetu pa zato pozornost
okrenuta prema njemu
DjomlaKS
2021-01-12T10:26:54Z
Ne kazem da su bili dobri, nego su bar u javnosti bili gospoda. Ovo odgajanje djeteta "rodno neutralno" je za mene poremećeno.

Za Hollywood je to pak postalo normalno
Bronson0
2021-01-12T13:47:46Z

Ne kazem da su bili dobri, nego su bar u javnosti bili gospoda. Ovo odgajanje djeteta "rodno neutralno" je za mene poremećeno.

Bili su poromeceni ko i ovi danas. Imas ove habsurgovce i njihovu vilicu, onda atentati na vladare koje su u pravilu uvijek radili bliski suradnici pa do danas kad direktori jacih firmi pisaju po kurvama, vezu se lancima, bicuju se itd. Covjeku nije prirodno biti toliko bogat i imati toliku moc jer onda gubi cilj i pocne se psihicki gubiti.
balkanbomber
2021-01-12T14:06:07Z
Originally Posted by: karl anal 

e tu si se zajeba
pošto meni moja familija cili život brusi mozak izjavom

pa zašto nemoš bit normalan

Što je to normalno, ELABORIRAJ

sa normalan mislim da je u stanju ocijeniti sto je ravnopravnost a sto namjerno hebanje u mozak od strane feministkinja, dakle, da zna gdje se moze popustiti i priznati da zene zasluzuju biti ravnopravne, kao recimo na primjer zarada/placa ako rade isti posao, a gdje treba stati na crtu i reci to sto trazite nije ravnopravnost nego vise prava nego sto muskarci/druga strana imaju. feministkinje ne hoce takve u svojim redovima koji ce im reci "stani malo odete vi predaleko" nego samo ove sto ce za sve govorit da i amen, eto kao neki izguljeni slucajevi sissy-pedera ili beta muskaraca koji bi vlastitog oca bacili u more da bi vidjeli malo pice...

a ovako mislim da nitko nije normalan, normala i ne postoji, i sto smo stariji to smo i ludji, samo eto kod nekog to izbije vani a netko to skriva i najgori su mi oni sto se pretvaraju da su idealni kao neka jebena serija, takvi najvise kriju sranja
balkanbomber
2021-01-12T14:16:22Z

Nemam ništa protiv toga sta ce tko činiti sa svojim životom, al kad pročitam da su djetetu dali ime kao novom mobitelu, i odgajat ce ga "RODNO NEUTRALNO", muka mi dođe.

moje misljenje je ako netko to tako prakticira, dakle aktivno odgaja djecu "gender neutral" onda oni skriveno u pozadini zele da ta djeca ne budu "normalna"...

cilj svakog roditelja bi trebao biti da odgoji dijete "normalno", dakle da se decaci odgajaju kao muskarci a curice kao zene, a ovo forsiranje djece u neki drugi put ce tu djecu samo ciniti nezadovoljnim, nesretnim itd... jel na kraju krajeva su sve "abnomalije" kao gay/lezbian uvijek povezani sa nezadovoljstvom jel ides protiv prirode (da, ima i u prirodi gay zivotinja ali je to isto abnomalija a ne normala). to jos vise ako aktivno govoris djecaku da moze biti curica ili obrnuto, pa ta djeca nece biti sretni cijeli zivot, i ako pusti kosu, stavi sise, izvade rebro, odrezu kurac, opet to nije zensko i to ce cijeli zivot znat i nece biti sretni, iako nam to mozda i tvrde, i samim time bi roditelji uvijek trebali pokusat da odgoje djecu kao to sto jesu. ako ono samo odluci da "ide drugim putem" onda ili ga podrzi ili ga se otkazi, ali nemoj forsirati ti posto je to vise znak tvoje nestabilne psihe nego da hoces da ti dijete bute sretno...

balkanbomber
2021-01-12T14:37:08Z
opcenito je tema sa transseksualcima cudna, ok, postoje ljudi koji zele biti drugi spol, to nije stasno ali isto tako nije ni normalno i to je cisto psihicki problem.

a to sto sad "na zapadu" rade je strasno, pricam o tome da bukvalno prave heroje od tih bolesnih ljudi jbt... Bruce Jenner si stavio sise i odrezao kitu i postao heroj.. pa gdje je razlika izmedu njega i onog lika koji se zeli pretvoriti u leoparda? jedina razlika je da su jednog proglasili "junakinjom" a drugog kao psihicko bolesnu osobu.

niti govorim da ih treba ubiti, niti stavljati pod medikamente niti forsirati neke nazi-medote da ih preokrenes, niti izbjegavati, ako to netko zeli onda ok, ali nazvati ih normalnim ili herojima je zesca glupost.
DjomlaKS
2021-01-12T14:55:06Z
Originally Posted by: Bronson0 

Bili su poromeceni ko i ovi danas. Imas ove habsurgovce i njihovu vilicu, onda atentati na vladare koje su u pravilu uvijek radili bliski suradnici pa do danas kad direktori jacih firmi pisaju po kurvama, vezu se lancima, bicuju se itd. Covjeku nije prirodno biti toliko bogat i imati toliku moc jer onda gubi cilj i pocne se psihicki gubiti.

Ma mislio sam na Gatesa i ekipu, a ne tako daleko :)1
DjomlaKS
2021-01-12T15:03:39Z

opcenito je tema sa transseksualcima cudna, ok, postoje ljudi koji zele biti drugi spol, to nije stasno ali isto tako nije ni normalno i to je cisto psihicki problem.

a to sto sad "na zapadu" rade je strasno, pricam o tome da bukvalno prave heroje od tih bolesnih ljudi jbt... Bruce Jenner si stavio sise i odrezao kitu i postao heroj.. pa gdje je razlika izmedu njega i onog lika koji se zeli pretvoriti u leoparda? jedina razlika je da su jednog proglasili "junakinjom" a drugog kao psihicko bolesnu osobu.

niti govorim da ih treba ubiti, niti stavljati pod medikamente niti forsirati neke nazi-medote da ih preokrenes, niti izbjegavati, ako to netko zeli onda ok, ali nazvati ih normalnim ili herojima je zesca glupost.

Slazem se, ali takvi me iskreno ne zanimaju. Nek si Jenner radi klauna od sebe, to je sasvim ok. Problem je sto ga, kao sto kazes, bolesna javnost predstavlja kao heroja i onda određene grupe guraju djeci to pod nos.

Do određene dobi, ne moze se djetetu dozvoljavat sve sto pozeli, a pogotovo mu ne treba gurati nesto pred nos. Tako ga samo zbunjujes i upropastavas mu djetinjstvo. A kad konačno odraste, to mu moze ostaviti gadne psihičke posljedice.
fanatic
2021-01-14T20:27:08Z
ja sam po nekim svojim političkim stavovima lijevi centar, ali sam u nekim stvarima onako, malo tradicionalniji i ide mi brutalno na neku stvar kad se neke stvari, koje po svemu nisu normalne, guraju kao nešto normalno i nešto što svi baš moramo prihvatiti kao normalno. Jer evo npr.jedan primjer:

Ja osobno nemam ništa protiv gayeva. Ljudi imaju svoj život i tko sam ja da im kažem koga smiju a koga ne smiju voljet? njihova stvar. S druge strane, ide mi na živce nametanje toga. Zašto bi djeca imala slikovnicu kojoj su na naslovnici 2 oca i dijete??? zašto malu djecu od malena izlagati tim temama? I da ja sad dođem i kažem da moje dijete neće ić u takav vrtić/školu, onda sam ja automatski homofob i primitivac?! pa gdje je tu moja sloboda da odgajam svoje dijete po svojem nahođenju?

isto tako, svi ti fini slobodoumni libtardi i leftardi su se izrugivali onom traperu iz Capitola, ali im je zato ova spodoba normalna
https://www.nytimes.com/...ds-of-beverly-hills.html 

tako da ono, gadi mi se to libtardsko leftardsko nametanje
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Zatoichi
2021-01-14T22:37:18Z

https://www.facebook.com/122081620813/posts/10157933876295814/

Suze ronimo :)6

O cemu se radi,nemam facebook
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Zatoichi
2021-01-14T22:50:07Z

Po wikipediji bila je 19 a ne 9...just saying

Krivo pise, 9 je imala

da, vecina ih tvrdi da su se uzeli dok je bila 6 i onda konzumirali brak kad je imala 9 godina, tako ne pise samo na wiki nego i svugdje po internetu.

the guardian je izbacio clanak o tome i naravno pisao kako je bilo po ostaloj evropi i da je neki engleski kralj 300 godine poslje muhameda imao zenu koja je imala 12 godina itd.. od svih stvari gdje se islam moze kritikovat, a to je 99% islamisti i 90% konzvervatinih muslimana, a ne islam po sebi, je ovo smijesno posto je bilo prije 1500 godina i takvih slucajeva je bilo po cijelom svijetu i kod svih vjera, iako kod drugih vjera nema (koliko znam) vaznog propheta koji je bio pedophil (po danasnjim mjerama).

Za Isusa neki tvrde da je zaprav ozenio kurvu, mislim, meni to nije za pljuvat nego zapravo bi bio znak pravog krscanstva da se prasta i prilicno progresivno za to doba

https://en.m.wikipedia.o...iki/List_of_child_brides 
Isao sam od ovog linka,tutankhamun ozenio svoju polu sestru kad je bio 10 a ona 16,isusova marija se udala za josipa kad je imala 12,za ajshu kaze da je najvjerovatnije imala 19 ...ono,wikipedija je,moramo vjerovati sta tamo pise jel 😳
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-01-14T22:52:59Z
Originally Posted by: fanatic 

ja sam po nekim svojim političkim stavovima lijevi centar, ali sam u nekim stvarima onako, malo tradicionalniji i ide mi brutalno na neku stvar kad se neke stvari, koje po svemu nisu normalne, guraju kao nešto normalno i nešto što svi baš moramo prihvatiti kao normalno. Jer evo npr.jedan primjer:

Ja osobno nemam ništa protiv gayeva. Ljudi imaju svoj život i tko sam ja da im kažem koga smiju a koga ne smiju voljet? njihova stvar. S druge strane, ide mi na živce nametanje toga. Zašto bi djeca imala slikovnicu kojoj su na naslovnici 2 oca i dijete??? zašto malu djecu od malena izlagati tim temama? I da ja sad dođem i kažem da moje dijete neće ić u takav vrtić/školu, onda sam ja automatski homofob i primitivac?! pa gdje je tu moja sloboda da odgajam svoje dijete po svojem nahođenju?

isto tako, svi ti fini slobodoumni libtardi i leftardi su se izrugivali onom traperu iz Capitola, ali im je zato ova spodoba normalna
https://www.nytimes.com/...ds-of-beverly-hills.html 

tako da ono, gadi mi se to libtardsko leftardsko nametanje

baš tako

tako mogu prikazivat i djeci pogubljenja na eletričnoj stolici loših ljudi i odma ih učit da tako završe zli ljudi

isto tako nametanje normalnosti geyeva što je ok ali nije normalno je pogrešno

cjenim gay ljude i dapače imao sam naj frendicu lezbu....... al zna se šta je normalno

a šta prihvatljivo

Bronson0
2021-01-14T23:36:06Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Po wikipediji bila je 19 a ne 9...just saying

Krivo pise, 9 je imala

da, vecina ih tvrdi da su se uzeli dok je bila 6 i onda konzumirali brak kad je imala 9 godina, tako ne pise samo na wiki nego i svugdje po internetu.

the guardian je izbacio clanak o tome i naravno pisao kako je bilo po ostaloj evropi i da je neki engleski kralj 300 godine poslje muhameda imao zenu koja je imala 12 godina itd.. od svih stvari gdje se islam moze kritikovat, a to je 99% islamisti i 90% konzvervatinih muslimana, a ne islam po sebi, je ovo smijesno posto je bilo prije 1500 godina i takvih slucajeva je bilo po cijelom svijetu i kod svih vjera, iako kod drugih vjera nema (koliko znam) vaznog propheta koji je bio pedophil (po danasnjim mjerama).

Za Isusa neki tvrde da je zaprav ozenio kurvu, mislim, meni to nije za pljuvat nego zapravo bi bio znak pravog krscanstva da se prasta i prilicno progresivno za to doba

https://en.m.wikipedia.o...iki/List_of_child_brides 
Isao sam od ovog linka,tutankhamun ozenio svoju polu sestru kad je bio 10 a ona 16,isusova marija se udala za josipa kad je imala 12,za ajshu kaze da je najvjerovatnije imala 19 ...ono,wikipedija je,moramo vjerovati sta tamo pise jel 😳

Em nigdje ne pise da je marija imala 12,a i ako je rodila je isusa kao djevica tako da... Ne znam kakve veze ima tutankamon sa isusom I muhamedom
Similar Topics
Users browsing this topic